הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 543

החל ממרץ 2012

אריזות הטחינה החדשות מדגישות את הערכים התזונתיים והבריאותיים הגבוהים של הטחינה מתוצרת אחוה – עשירה בסידן, ברזל וסיבים תזונתיים וללא תוספת נתרן

01/08/2015

ממרחי  או מטבלי הטחינה המוכנים שקונים בסופר יש בקושי טעם שמזכיר טחינה, וגם ערכים תזונתיים ירודים. כמות הטחינה בממרח קטן במיוחד – היא מדוללת בכמות גבוהה במיוחד של מים והממרח מעובה בעמלינים ובשאר תוספות לא ידועות.

אני באופן אישי ממליצה לכם לקנות טחינה גולמית ולהכינה בבית.
הטחינה משתלבת נפלא בכל סלט ותבשיל, מקרימה מרקים ומוסיפה טעם עשיר לעוגות ועוגיות.

חברת אחוה, ממתגת מחדש את אריזות הטחינה. החברה משיקה טחינה גולמית רגילה וטחינה גולמית מלאה בעיצוב חדש, השם דגש את יתרונותיה של טחינה אחוה – היותה טבעית לגמרי, ללא תוספת נתרן ועשירה בערכים בריאותיים כמו סידן, ברזל ובסיבים תזונתיים.

11760512_961768410541416_1901025666_o

בתחקיר מיוחד ששידרה תוכנית “כלבוטק”, דירגה התוכנית את הטחינות המומלצות וקבעה כי הטחינה המלאה דלת הנתרן של חברת “אחוה” הנה מהמומלצות ביותר וכי ערכיה הם מהגבוהים הקיימים במוצרי הטחינה בישראל.

11780146_963391887045735_1801439329_o

את הטחינה שלי אני מכינה עם: מים קרים מאוד, מיץ לימון טרי , שום טרי , מלח, פלפל לבן,  פפריקה אדומה מתוקה ועשבי תיבול קצוצים (פטרוזיליה, כוסברה)

יעקב מלאך, מנכ”ל חברת “אחוה” : “ביקשנו לרענן את אריזות המוצרים המלוות אותנו בעשור האחרון ולהביא באריזה את יתרונות הבריאות, טריות, רעננות וערכים תזונתיים גבוהים. מפעל הטחינה החדש שאנו חונכים בימים אלה, יאפשר לנו להמשיך ולייצר טחינה ברמה גבוהה ואיכותית כפי שאנחנו עושים מזה שנים רבות ועדיין לשמור על מדיניות המחירים הזולה שלנו”.

בכשרות הבד”ץ העדה החרדית ירושלים (פרווה).

מחיר מומלץ לצרכן: 10 – 13 ₪ לאריזת 500 גרם.

להשיג ברשתות השיווק והחנויות המובחרות.

ערכה וצילמה : היבא נדיה

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה