הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 543

החל ממרץ 2012

הרשת מכריזה על יציאה לתהליך עיסקי שמסגרתו היא תהפוך לרשת מזכה: 22 סניפי הרשת ימכרו לזכיינים ובנוסף צפויה הרשת להתרחב לכדי 40 סניפים ברחבי הארץ

01/08/2015

רשת מעדניות  קרל ברג הייחודית בניחוח רוסי- מזרח-אירופאי המתמחה במעדני בשר, מתרחבת.

הרשת יוצאת במהלך עסקי במסגרתו היא תהפוך לרשת מזכה, תמכור את 22 מבין הסניפים אשר בבעלותה לזכיינים מפעילים איכותיים, תשמור לעצמה את מעדניית המפעל, ותפעיל אותם בשיטת הזכיינות.

מעדניית קרלברג קרדיט צילום יחצ

צילום יח”צ

בכוונת הרשת להתרחב בשלב ראשון לכדי 40 סניפים ברחבי הארץ בשיטה זו ולהפוך לרשת המעדניות המובילה בישראל.

רשת מעדניות קרל ברג הוקמה לפני למעלה מ- 20 שנה על ידי חנן אברמוביץ, והיום היא מונה 23 סניפים הפרוסים ברחבי הארץ. הרשת מתמחה בשיווק מוצרי בשר, שהם תוצר איכותי של מפעל הבשר שבבעלותה הנשען ברובו על אספקת סחורה טרייה מחוות הגידול של החברה שנמצאת בצפון הארץ, ובנוסף מעניקה לקהל לקוחותיה מגוון רחב של למעלה מ 7000 מוצרים.

בכל סניף ברשת מספר מחלקות בתחום המזון והמשקה:
קצביה – ובה מבחר עשיר של בשר משובח וטרי באיכות הגבוהה ביותר שמקורו בחוות הגידול של החברה בצפון הארץ, וכן מבחר של עופות טריים ובשר בקר איכותי.

11724913_961663583885232_1445097559_o11756956_961663827218541_1916499223_o11768624_961668060551451_508636816_o

מחלקת נקניקים ופסטרמות – מחלקה מתמחה מהטובות בתחומה בישראל שמציעה מבחר ייחודי של מעל 400 סוגי נקניקים ופסטרמות כולל תוצרת מפעל הבית של החברה, הנשענת על בשר משובח, חומרי גלם איכותיים

11756710_961678590550398_1231678755_o11770236_961941343857456_603244959_o11783940_961678710550386_514249713_o

מעדנייה- דגים, גבינות וסלטים – במחלקה זו מגוון מוצרים, חלקם מיוצרים בארץ וחלקם מיובאים מארצות אירופה השונות, החל מדגים מעושנים וכבושים, דרך גבינות קשות ורכות, עדינות וחריפות בטעמן שמתאימות לכל סוגי הבישול והאירוח ועד מגוון רחב של סלטים מיוחדים.

11755032_961678913883699_173805103_o11768762_961668373884753_60260745_o11779038_961662593885331_1878926978_o11768705_961941177190806_58911642_o

מחלקת יין אלכוהול – במחלקה זו היצע רחב של בירות ויינות מהארץ ומהעולם, ברמות מחיר מגוונות מאד ונגישות. מחלקת האלכוהול מציעה מגוון משקאות לבנים וזהובים – וודקה, טקילה, ברנדי, ויסקי ועוד וגם מגוון רחב של משקאות מיובאים, מגרוזיה מדינות ברית המועצות לשעבר וממדינות אירופה השונות והכל במחירים אטרקטיביים.

11756815_961659257218998_1654485298_o11756738_961662683885322_1251836918_o11779051_961678997217024_1752055895_o

עוד ברשת מבחר מוצרים ומוצרי מדף – בשרים, בצקים, פירות ים ודגים, שימורים, חמוצים תוצרת בית, עוגות, עוגיות במגוון טעמים ומרקמים עדינים, חמוצים ושימורים מרחבי העולם.

חדש ב’קרל ברג’ – מעדניית נקניקים ובירות במתחם שרונה בתל אביב
בחודש הקרוב צפוי להפתח, סניף ייחודי של הרשת במתחם שרונה בתל אביב. הסניף החדש יוקם בקונספט חדשני של מעדניית נקניקים ובירות, קונספט שנשען על על מקורות הבשר הפרטיים שיש לחברה ועל הניסיון בייצור למעלה מ- 400 סוגי נקניקים ופסטרמות הנמכרים מידי יום במחלקות הרלבנטיות בסניפי הרשת ברחבי הארץ וכן על מפעל הבירה שבעלותה של החברה המייצר את מותגי הבירה ‘אחוזת בית’ ובירה ‘אלנבי’.

11768624_961668060551451_508636816_o

את התהליך העיסקי תלווה חברת ‘סאנבלט ישראל’
התהליך העיסקי במסגרתו תהפוך רשת ‘קרל ברג’ לרשת מזכה ילווה עלי ידי סאנבלט ישראל מבית רשת סאנבלט העולמית. סאנבלט פועלת בשוק העסקים הקטנים והבינוניים ומציעה לקוחותיה שירותים כגון: שרותי מזוגים ורכישות מקומיים ובינלאומיים, פיתוח רשתות זכיינות מקומיות והבאת רשתות בינלאומיות לישראל, השבחת חברות ועוד.

לדברי יוסי אלון, ס.יו”ר סאנבלט ישראל:   אנו רואים פוטנציאל עצום בשוק הישראלי להתרחבותה של רשת ייחודית כמו ‘קרל ברג’, הנשענת על מודל עסקי מצליח וקהל לקוחות נאמן, קרל ברג נמצאת כל העת בצמיחה. סניפי קרל ברג נשענים על הידע, הניסיון והותק ארוך שנים בתחום של בעלי הרשת שאותה פיתחו לתפארת לאורך 20 השנים האחרונות. המודל העיסקי המוצע לזכיינים פוטנציאליים אמור לתת לכל זכיין מענה בכל הקשור להכנסה מניבה כמעט ודאית של עשרות אלפי שקלים בחודש, כאשר מובטחת להם הישענות טוטאלית על הפעילות השוטפת של החברה המזכה”

לרשת קרל ברג 23 סניפים ברחבי הארץ:
בת ים, ראשון לציון, רחובות, קריית מוצקין, חיפה, ירושלים, פתח תקווה, כפר סבא, לוד, אשדוד, אשקלון, באר שבע, נתניה, נהריה, ועוד.

ערכה ןצילמה: נדיה היבא

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה