הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 540

החל ממרץ 2012

המעשנת המתקפלת של זיו, מעשנת בשרים ודגים קטנה ומרשימה, קלה להרכבה ולפירוק ופשוטה לשימוש. מעכשיו ניתן להכין בקלות ארוחות גורמה גם בטבע.

04/05/2015

בערב אחד בשבוע שעבר, הוזמנתי למפגש חברות מרגש ומיוחד בוילה מנטה שבכפר האורנים (מודיעין עילית).

“בואי נדיה” אמרו לי, “יהיה טעים ומיוחד”. כשמדובר ב”טעים” וגם “מיוחד” קשה לי לעמוד בפיתוי, מה גם שמדובר במפגש עם חברות.

בוילה מנטה שבכפר אורנים, בגינה עם אווירה נינוחה ונעימה וכוס קאווה ביד, קיבלנו את פנינו זיו, גל וגיא.

11154084_916661568385434_163979135_o

בפינת  הגינה עמדו  2 מעשנות קטנות, קומפקטיות ומרשימות שיצא מהם כבר עשן… ארוחת הערב שלנו הייתה כבר על האש.

11068309_916652898386301_1798670219_o

המעשנת הניידת, מגיעה כשהיא מקופלת במזוודה קטנה, קלה לנשיאה וכמעט ולא דורשת מקום לאחסון. במזוודה תמצאו גם הוראות הרכבה.

11101015_916667008384890_77343484_o

מדובר במעשנת בשרים ודגים קטנה ומרשימה, קלה להרכבה ולפירוק ופשוטה לשימוש.

11087089_916651735053084_1040383487_o

ניתן להשתמש בה בכל מקום: על שפת הים, בפיקניק או בחצר הבית, בכל תנאי שטח ומזג אוויר. ניתן בקלות לעשן דגים ובשר, ולהכין ארוחות גורמה גם בטבע.

11126209_916750955043162_1532705213_o

כל מקור חום יתאים לשימוש המעשנת: גזייה, פחמים או מדורה. ניתן להשתמש בשבבי עישון ו/או ענפים יבשים. מומלץ תמיד להוסיף עשבי תיבול כמו: רוזמרין, זעתר, עלי דפנה ומה שאוהבים.

חשוב: את המעשנת צריך להפעיל במשך 20 דקות על חום של 100 מעלות לפני השימוש הראשון.

11180421_916667865051471_482679449_o

זיו וגיא הם אחים מקיבוץ דן שבצפון.
אחרי הצבא למד זיו את אומנות עישון המזון והקים מפעל לעישון טבעי. המפעל עישן דגים ובשרים שונים וסיפק 25 שנים סחורה למסעדות ולשפים מובילים בארץ.
גיא אחרי הצבא למד דברים אחרים.

בשנת 2013 החליטו האחים לחלוק את הידע והניסיון שלהם בתחום העישון ולעצב מעשנת ניידת לשימוש ביתי.

לאחר שנה מציגים האחים בגאווה את “המעשנת המתקפלת של זיו”.
מוצר איכותי ומוגן בפטנט.

ומה עם הארוחה אתם שואלים?

11179842_916685765049681_1340814967_o

בקומה השנייה של הוילה, בחדר מעוצב בייחודיות, סביב שולחן אבירים מהודר אכלנו בהנאה מרובה מנות דגים ובשר שטעמם המשובח לא ישכח עוד הרבה זמן…

11154199_916687101716214_84165908_o

סלט עגבניות שרי עם בזיליקום שום ושמן זית

11089107_916686978382893_337661615_o

סלט ירקות חתוכים גדול עם נבטים ופטריות

11126211_916686181716306_1010520430_o

סלט חצילים מעושן (שהוכן במעשנת) עם טחינה ושמן זית

11157270_916706091714315_1351327335_o

נקניקיות מרגז טעימות ומעושנות

הדגים ונתחי הבשר מקבלים את הארומה והטעם  המיוחדים והטעימים של  העישון

11159114_916706445047613_567827917_o

דגים מעושנים עשויים היטב שחוסלו עד ה”עצמות”

11154192_916705931714331_1132998411_o

נתחי בשר עשויים בדרגות עישון שונות – כל אחד והנתח שלו

11159332_916705751714349_2086995283_o

נתח חזה עוף הודו מעושן , עשוי היטב, טעמו  מצויין ושחוסל עד תום…

11137445_916706318380959_1943735941_o

חבל שאי אפשר להעביר לכם מכאן  את הטעמים והריחות … 

אאהה… ולארוחת הגורמה תוסיפו את החברות, האווירה והאנרגיות החיוביות… והכל בזכות “המעשנת המתקפלת של זיו”…

מחיר המעשנת 480 ש”ח.

לפרטים נוספים והזמנות, כנסו כאן לקישור http://www.zivsmoker.com/%D7%9E%D7%92%D7%A2/?

ליצירת קשר טלפוני:
זיו – 054-8004451
גיא – 052-8556218
מייל: [email protected]

לזיו גיא וגל: תודה על ארוחה מרשימה וערב מפנק במיוחד.

כתבה וצילמה: נדיה היבא

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה