הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 540

החל ממרץ 2012

“תבואות” מציעה לא רק לט”ו בשבט , אלא במשך כל השנה גם את מזון העל הפופולרי – גוג’י ברי – פרי בעל ערך תזונתי גבוה במיוחד.

07/02/2015

חברת “תבואות”, המתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים, מציעה  לא רק לט”ו בשבט , אלא כל אורך השנה, מגוון רחב של פירות יבשים אורגניים, בהם: משמשים, אגוזי מלך, דומדמניות, חמוציות, צימוקים, שזיפים, שקדים ותאנים.

הפירות גדלים ללא שימוש בדשנים כימיים וחומרי הדברה, הם ללא תוספת גופרית וללא חומרים משמרים. תהליך הייבוש של הפירות הינו טבעי בשמש.

תבואות - פירות יבשים 15

גילוי נאות:  קיבלתי את הגוג’י-ברי לטעימה ולסקירה.

“תבואות” מציעה לט”ו בשבט את – גוג’י ברי, הנחשב ל”מזון על” העשיר בערכים תזונתיים. הפרי מכיל כמות גבוהה של נוגדי חמצון ומסייע להגברת המרץ וחיזוק מערכות הגוף. הגוג’י ברי מכיל את כל חומצות האמינו ונחשב למקור מעולה לחלבון. הוא עשיר בוויטמינים מקבוצת B, ויטמין C, ומינרלים חיוניים רבים כמו ברזל, סידן, אשלגן, אבץ ועוד.

10955766_877373995647525_6857859429984592282_n

ד”ר הילה גבע אבירם, מנהלת מכללת “מדיטבע” לרפואה משלימה ויועצת ל”תבואות”, מציינת כי:
הפירות היבשים עשירים בערכים תזונתיים ובסיבים תזונתיים היעילים להסדרת מערכת העיכול. הם מהווים אנרגיה זמינה ומהירה לגוף. בשל הסוכר המרוכז, הפירות עשירים במינרלים רבים ובמיוחד בברזל בצורה זמינה הנספג באופן יעיל בגוף.

כשרות – מחזיקי הדת.

מחירים: 18.90 ₪ – 24.90 ₪ לאריזות במשקל של 150-250 גרם.
ניתן להשיג ברשתות וחנויות בתי טבע ברחבי הארץ.
פרטים נוספים באתר הבית: www.tvuot.co.il

ערכה: נדיה היבא

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה