הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 543

החל ממרץ 2012

אין צורך לקנות משק בשביל גינה – הגן הקטן מתאים לכל מקום בבית , במשרד ובמקום העבודה

12/01/2014

בסיור  שהייתי לא מזמן, במושב ניר בנים, בדרך לחלקות המרהיבות והירוקות של  ”הארטישוק של נועם” נכנסנו לביקור קצר  אצל אלנה קליכמן , היוצרת של “לב היער”.

אלנה קליכמן, היא בעלת  הגלריה לאומנות הגננות המיניאטוריות. היא גם צורפת, המצרפת מיומנויות מתחום שזירת פרחים, תפירה, וקלית סלים. וכל זה בא לידי ביטוי בגינות המיניאטוריות, אותם היא יוצרת.

בחצר ביתה של אלנה פזורים בגאווה גינות יפהפיות , מיניאטוריות , מושקעות במיוחד  בהמון פרטים קטנים ומפתיעים שאי אפשר לא להתלהב ולהתפעל מהם.

הגלריה היא למעשה אוסף של אפשרויות מרעננות ומקוריות לכל גיל ומתאימה לכל אווירה, מתנה לעצמינו או לאחרים.

חלק מהעבודות פואטיות,  קלאסיות , חלקן מתוקות וחלקן  עם הומור, כך שכל אחד יוכל למצוא את הגינה “המיוחדת” שלו.

את המיני יער מעצבת אלנה עם צמחים סוקולנטים, שהם צמחים פיסוליים ומגוונים, דומים לעולם החי. הצמחים מאפשרים גיוון ובנוסף מתאימים לאקלים בהישרדותם.

התכונות המיוחדות של צמחי הסוקולנטיםהם: יכולת לאגור כמויות גדולות של מים. יכולת להצטמק כשהנוזלים אוזלים בעת יובש. יכולת להתעורר לאחר רדת הגשמים. הסוקולנטים יכולים להמשיך לחיות באזורים יבשים במיוחד ואינם מתים מחוסר מים.

חנות גלריה “לב היער”,  לאומנות הגננות המיניאטורית, ראשונה מסוגה בארץ. החנות נמצאת ברחוב הבילויים 12, בגדרה.

ניתן להזמין גינה לפי נושא  או  על-פי  אירוע רצוי.
מספר הטלפון ליצירת קשר  עם אלנה קליכמן: 052-5778963

לקריאת הפוסט שלי על  הסיור החווייתי אצל  ה”ארטישוק של נועם”כנסו כאן לקישור

לדף הפייסבוק של לב היערכנסו כאן לקישור
לדף הבית של “לב היער” - כנסו כאן לקישור

כתבה, ערכה וצילמה: נדיה היבא

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה