הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 543

החל ממרץ 2012

ה”ארטישוק של נועם” במושב ניר בנים שבחבל לכיש, פותח את שעריו החל מ-21.12.2013 לקהל הרחב

22/12/2013

ה”ארטישוק של נועם” במושב ניר בנים, פותח את שעריו לקהל הרחב והחל מ-21.12.2013 הוא מארח לארוחות ארטישוק ולסיורים בשדות הארטישוק.

הצילום באדיבות ובאישור שימוש היח”צ

אז מי לא אוהב ארטישוק???
מבושל במי לימון, או בסלט פיקנטי, בתבשיל קדרה, במחבת עם עשבי תיבול, ואפשר גם על האש.. ומה עם ארטישוק ממולא…

הפעילות במקום תכלול –   – סיור חקלאי בשדות הארטישוק, כולל קטיף – לזה אני מצפה בקוצר רוח ובסקרנות.

ופעילות  נוספת  תכלול ארוחה בסגנון בופה. כל המנות יהיו כמובן על טהרת הארטישוק (מנות צמחוניות) כולל שתייה קרה וחמה.

הצילום של איה וינד באישור שימוש היחצ

בין המנות המיוחדות שיוגשו במקום:
סלט פרוסות ארטישוק בבלסמי
סלט ארטישוק ובצל מוקפץ ברוטב טריאקי
שיפודי ארטישוק בבלסמי
סלט ארטישוק ועגבניות שרי
נודלס אסיאתי בתוספת רצועות ארטישוק

סיורים יערכו בשעה 11:30 ובשעה 14:30

שעות פתיחה בין 10:30-16:30

מחירים:
ארוחה + סיור מבוגר- 100ש’
ארוחה + סיור ילד בין 3-13 -50 ש’
סיור בלבד מבוגר- 40 ש’
סיור בלבד ילד -20 ש’
ניתן לרכוש במקום ארטישוק טרי, שמן זית תוצרת המשק, צימוקים ועוד.

טלפון לבירורים והזמנת מקום : נועם יעקבא- 054-2278637

אז קדימה… עזבו את הספה הנוחה וצאו מהבית  עם הילדים – הולך להיות שמח ומרגש…

לפרטים נוספים והזמנת מקומות – כנסו כאן לקישור לאתר של ארטישוק של נועם

כתבה וערכה :נדיה היבא

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה