הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 543

החל ממרץ 2012

חברת שף הדרך משיקה מנה בטעם חדש  נתחי שווראמה מוקפצים עם תפוחי אדמה בתיבול מזרחי.

המנה מתאימה לטיולים בארץ ובחו”ל, פיקניק, טיסה, למשרד, לבית וליוצאים לפעילות ספורטיבית וגם לשעת-חירום.

ארוחת “נתחי שווארמה” של שף הדרך הינה מנה בשרית, בסגנון ביתי, ארוחה מזינה, בריאה ובעלת הרכב תזונתי מאוזן.

סדרת הארוחות שמחממות את עצמן ברגע של “שף הדרך”  עשויות מחומרים טבעיים בלבד ואינן מכילות חומרים משמרים. את המנה האישית, ניתן לאחסן ללא קירור עד שנתיים, להוציא בשעת הצורך ולחמם ברגע ללא צורך במיקרוגל, תנור, גז או אפילו מים חמים.

כנסו כאן לקישור, לסירטון ההדגמה לחימום המנה

“שף הדרך” מציעה  ארוחות מבושלות  חמות ובמגוון טעמים, כולל מנות צמחוניות:
אושפלאו- נתחי בקר עם אורז, ירקות וצימוקים
גולש הונגרי עם תפוחי אדמה ברוטב בשר
קציצות בשר עם ספגטי ברוטב עגבניות
נתחי שווארמה עם הום פרייז
עוף סצ’ואן
קציצות בשר עם ספגטי ברוטב ביתי
פילה דג אפוי על מצע קוסקוס

ומנות צמחוניות כמו: בולונז צמחוני, קוסקוס עם ירקות, מג’דרה ביתית, נתחי סויה ברוטב סצ’ואן.

בזכות שקית הפטנט החדשנית, הארוחה הארוזה בחמגשית הרמטית מחממת את עצמה תוך דקות ספורות, תוך שימוש בכמות קטנה של מים.

את ארוחות “שף הדרך” ניתן להשיג ברשת חנויות So Good  של סונול , בחניות נבחרות המפורטות ברשימה באתר האינטרנט www.chef-haderech.com ובדיוטי פרי.

מחיר לצרכן: 35 ₪ למנה.

למנה הכשר של  בד”צ “בית יוסף”.

גילוי נאות:  קיבלתי את המנה לטעימה והתנסות

לרגל השקת המנה החדשה, מציע שף הבית של “שף הדרך” אילן צוירן, מתכון להכנת שווארמה ביתית עם תפוחי אדמה , מנה מזינה שילדים ומבוגרים יאהבו:

מצרכים:
1.6 ק”ג שווארמה הודו (רצוי נקבה)
2 ק”ג תפו”א לבן גדול
2-4 יח’ בצל יבש בינוני

תבלון למרינדה של השווארמה:
150 מ”ל שמן (3/4 כוס)
תבלין שווארמה (מוכן) – 1 כפית גדושה
מלח גס – 1/4 כפית
חוויג’ – 1/2 כפית
קארי – 1/2 כפית
כמון – 1/4 כפית
כורכום – קורט
שום כתוש – 1 כף

תבלון לתפו”א:
שמן, פטרוזיליה יבשה, שום גבישי, פלפל לבן, מלח שולחן וכורכום.

אופן ההכנה:
פותחים את גושי השווארמה הודו על-מנת שחומרי הטעם יכנסו, מערבבים בנפרד היטב את כל התבלינים עם השמן ומשרים את השווארמה לילה במקרר (כ-6-8 שעות).
לאחר ההשריה, אופים את השווארמה ב-180 מעלות כ-35 דקות,
מוציאים, פורסים דק ומקפיצים עם מעט בצל פרוס.
במקביל מכינים את התפו”א, חותכים לקוביות, מתבלים ואופים עד למוכנות.

לפרטים נוספים כנסו כאן לאתר של “שף הדרך”

כתבה וערכה: נדיה היבא
הצילומים של חגית גורן באדיבות היח”צ

רוצים להישאר מעודכנים?
לחצו על הכפתור “עקוב אחרי”, פה למעלה מצד שמאל, ועדכוני הפוסטים שלי יגיעו ישירות למייל שלכם.

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה