הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 543

החל ממרץ 2012

מה אתם אוהבים יותר – מטבח איטלקי או מטבח יפני??? במסעדת TOKO, תוכלו לאכול ולהנות ממטעמי המטבח האסייתי והאיטלקי גם יחד…

01/12/2013

מסעדת TOKO של השף ניצן רז חגגה שנה להיווסה בפסטיבל אוכל שנמשך 4 ימים בהם היא אירחה את המסעדות “אונו” ו”סושי סמבה ויחדיו הן הציגו תפריט שמשלב את המטבחים של שלושת המסעדות.

לפני כשנה נפתחה במתחם היס פלאנט בראשון לציון מסעדת TOKO המציעה תפריט רבגוני המשלב בין במטבח הדרום אמריקאי והמטבח האסייתי. שעל התפריט הייחודי מנצח השף ניצן רז שהוא גם השף מאחורי המסעדות התל אביביות “סושי סמבה” ו”אונו”.

התפריט העשיר כולל בתוכו מנות בטעמי המזרח הרחוק ביחד עם טעמים לטיניים שילוב של טעמים וצבעים המפתה את החייך והעין.

גילוי נאות:  הייתי אורחת המסעדה  באירוע בלוגרים ועיתונאים.

לכבוד חגיגיות השנה למסעדת טוקו, רקח השף ניצן רז תפריט חד פעמי שמשלב בין המטבחים של “סושי סמבה”, “אונו” ו- “טוקו” ויצר פסטיבל אוכל יוצא דופן.

אז מה אכלנו בפסטיבל המנות :

מנת מלפטי – כופתאות תרד וגבינת ריקוטה, ברוטב מאמא רוזה

מנת קרודו סלמון – אבוקדו, עגבניות שרי, פלפל חריף, סלרי, איולי, צ’פוטלה, שמן זית ומלח ים אטלנטי

דים-סאם

ברוסקטה חציל שחור – חציל מושחר בליווי סלט עגבניות, זיתים, עגבניות שרי, פלפל חריף, פטרוזיליה ואורגנו

פילה בקר – בציפוי פיטריות פורצ’יני, פירה כמהין, רוטב סויה, כמהין ומירין

פיצה מרגריטה – קלאסית –עם רוטב עגבניות, מוצרלה ובזיליקום

פלטה עם מבחר סוגי סושי

ובתחום המתוקים – קינחנו עם: עוגות גבינה ומוס שוקולד

השף ניצן רז: “החלום שלי היה לשלב בין המטבח האיטלקי למטבח האסייתי, אוכל שמבוסס על מוצרים טריים שמשלב את הקלילות של המטבח היפני מול הכבדות של המטבח האיטלקי ויוצר איזון הרמוני בין המרכיבים. מדובר ביום חג אמתי לכל חובבי האוכל הטעים והמיוחד, שילוש מקודש של מנות מוכרות ומצוינות”

מסעדת טוקו נמצאת במתחם החדש – יס פלאנט בראשון לציון-מערב – ברחוב המאה העשרים 4.

לפרטים נוספים, תפריט והזמנת מקומות – כנסו כאן לקישור

כתבה, ערכה וצילמה: נדיה היבא

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה