הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 543

החל ממרץ 2012

אל תגידו לא שמענו, לא ידענו!!!! רשמו לפניכם ביומנים, ותזמנו על מסך הטלוויזיה – הסדרה תוקרן החל מ-24.11.2013 בשעה 08:30 ב-Yes Comedy הולך להיות מצחיק, משעשע וגם…טעים…

20/11/2013

“רויאל שף”

ימים א-ה ב- 20:30 החל מה- 24/11
בערוץ  yes Comedy HD | וב– yes VOD
דוקו ראליטי חדש ומקורי, הכי ישראלי שיש, מצחיק ומרגש  ובעיקר  טעים…

שישה שפים, מבעלי המסעדות הביתיות הטובות בישראל, המקומות הקטנים שכולנו אוהבים בכל רחבי הארץ, המייצגות פסיפס עשיר של המטבח הישראלי האותנטי, נסעו לחודש ימים לתחרות בישול באנגליה.

הם גרו באחוזה חלומית, פגשו את התרבות והמנהגים הבריטיים ולמדו מהמומחים הגסטרונומים הטובים בעולם .

מי שמנחה את התוכנית ושימש כמנג’ר לשפים הוא אייל ברקוביץ שחי יותר מעשור באנגליה. הוא ליווה אותם במהלך הצילומים והכיר להם את אנגליה.

בסוף  התחרות יבחר השופט הראשי של התחרות, השף אלבר רו ,הסנדק של האוכל העילי באנגליה ( 2 מסעדות של שלשה כוכבי מישלן ) איזו מנה ,של  אחד מבעלי המסעדות הישראלים, תשולב בתפריט המסעדות המפוארות שלו.

אז לאיזה שף ישראלי לונדון כן מחכה ?


בשבוע שעבר, גם אני הוזמנתי להשקת  סדרת הדוקו ריאליטי החדשה “רויאל שף” שנערכה בסינמה סיטי בגלילות.
יחד עם השפים, המנג’ר, עיתונאים, סלבים , ואורחים נוספים התאספנו בהתרגשות גדולה לצפייה בפרק הבכורה.  וזאת לא לפני שטעמנו מכל המנות שהוכנו בסידרה. כן, גם אני לא הפסקתי לצחוק יחד עם כל יושבי האולם, לאורך כל הקרנת הפרק הראשון בסדרה.

הנה מספר מילים על המשתתפים בסדרה:

אלברט רו  -  השופט הראשי
הסנדק של עולם הקולינריה הבריטי ונחשב לאיש שחולל מהפכה בתחום הבישול העילי בבריטניה.
בעל 2 מסעדות בעלות 3 כוכבי מישלן בבריטניה
הבעלים של מסעדת Le Gavroche המסעדה האהובה על המלכה האם.
בעל מספר תארי כבוד, שופט בתחרויות בישול, הופיע בתוכניות רבות ופרסם מספר ספרי בישול.
המנה שתזכה “ברויאל שף”, תשולב בתפריט המסעדות המפארות שלו.

אייל ברקוביץ – מנטור לענייני אנגליה
אייל ברקוביץ שחי יותר מעשור באנגליה, ליווה את השפים במהלך הצילומים, הכיר להם את אנגליה ושימש מנחה ומנג’ר.
ברקוביץ’ נחשב לאחד מטובי שחקני הכדורגל הישראלי בכל הזמנים והוא נכלל בהיכל התהילה של הכדורגל הישראלי.
הפעם ברקוביץ’ לא יבשל על הדשא אלא ישמש מנטור בתכנית הבישול רויאל שף.

השף גנאדי מנוסיס – המנהל התפעולי של התחרות
מנהל שירותי מזון – מרכז רפואי קפלן, גזבר של איגוד השפים הישראלי, מנהל תחרות שפים צעירים של מסדר אבירי הגריל ומלמד במוסדות לטבחות.
עבור גנדי, כל מנה זו לא רק אוכל – זו יצירת אומנות.

ומי בנבחת השפים?
בינו גבסו – ד”ר שקשוקה
בינו גבסו, בן 60, נשוי ואב ל- 5 ילדים, הוא הבעלים של אחת המסעדות הביתיות המפורסמות בישראל- “ד”ר שקשוקה” ביפו.

שני ירושלמי ומירב בן שושן – דוד חביב ובניו
שני ומירב, נסיכות הקובה, הן תאומות זהות בנות 34. שתיהן נשואות ולשתיהן שלושה ילדים. הן בנותיו של דוד חביב הנחשב למלך הקובות של ישראל.

נתן – הבית התימני האוריגינלי
נתן כהן, בן 54, עלה מתימן בגיל 6, נשוי פעם שנייה (לא רשמית) לאישה ממוצא רוסי, אב ל- 5 ילדים, ומחזיק את אחת המסעדות הביתיות האהובות בישראל- “הבית התימני האוריגינלי” בבאר שבע.

מריה פיסנץ- מסעדת באבא יאגה
מריה פיסנץ רווקה בת 25, מעכו, נחשבת למטאורית בעולם המסעדנות. למרות גילה הצעיר, הגיעה להיות שותפה ובשלנית במסעדה הרוסית המובילה בישראל, “באבא יאגה”. באבא יאגה היא מכשפה כחושה ומפחידה מהאגדות הסלאביות, הידועה ביכולות הבישול המעולות שלה.

חנוך סטמקר- מסעדת הודו הקטנה
חנוך סטמקר הוא רווק בן 33 מלוד, ילד שהתחנך בפנימיות והגיע ממשפחה קשת יום.

לירן גבאי – פלאפל גבאי
לירן גבאי, בן 35, גרוש ואב לשניים, הוא הבעלים של “פלאפל גבאי”, ממסעדות אוכל הרחוב המפורסמות בארץ, והוא עצמו נחשב למלך המרקים של ישראל.

יוצרי הסדרה : שבי זרעיה , אילן עבודי
עורך ראשי ובמאי : שבי זרעיה
במאי ראשי ועורך : אילן עבודי
תסריט: רן  שריג ושבי זרעיה
מפיק ראשי : רונן מיכאלי

אז יש למה לצפות:  דוקו ראליטי חדש ומקורי, הכי ישראלי שיש, מצחיק ומרגש  ובעיקר  טעים…

ימים א-ה ב- 20:30 החל מה- 24/11
בערוץ  yes Comedy HD | וב– yes VOD

לפרטים נוספים על הסדרה,  כנסו כאן לקישור

ולמי שלא מחובר ליס   Yes Comedy , כאן בקישור, ניתן לצפות בפרקים שיוקרנו

כתבה וערכה: נדיה היבא

הצילומים כאן בפוסט באדיבות היח”צ – קרדיט לצלם ישי אבוטבול

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה