הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 543

החל ממרץ 2012

אולם האירועים “שמש אדומה” במתחם המפואר והיוקרתי מציע תפריט אירועים חדש של מרקים וקדירות – מאכלי חורף המחממים את הלב

30/11/2013

“שמש אדומה” מזכיר לי מערבון שצפיתי בו  לפני 35 שנים בערך… עם השחקן הנערץ עלי צ’ארלס ברונסון ואורסולה אנדרס…. אבל… הגן הקסום כאן ואולם האירועים הזה, רחוק מאוד מלאראות כמו המערב הפרוע…

“שמש אדומה” הינו מתחם אירועים חדשני הממוקם במערב ראשון לציון. המקום מציע שני אולמות גדולים מעוצבים בסגנון צעיר ונקי לקיומם של אירועי יוקרה, הן פרטיים והן עסקיים.

גילוי נאות: הוזמנתי למפגש עיתונאים ובלוגרים  – לקבלת פני החורף – לערב שכולו מאכלי מרקים וקדירות.

עיצובו של המתחם משלב בין ארכיטקטורה מודרנית ואומנות קלאסית. שילובים של טבע ועיצוב פנים בקו צעיר ונקי הופכים את השהייה במקום לחוויה מטריפת חושים.

גן המתחם מעוצב, גם הוא בסגנון נקי המשלב שטחי דק משולבות במדשאות רחבות ידיים וצמחייה ארץ ישראלית קסומה.

המטבח  מאוד מקצועי ואחראי על כל המזון שמוגש באירועים. הוא ייחודי מאוד בנוף אולמות האירועים בישראל וכולל מספר מתחמים שונים להכנת האוכל, ביניהם: מאפיה, קונדטוריה, קצבייה, מתחם של הכנת מנות חמות, מתחם לטיפול בדגים ועוד.

צוות המטבח של “שמש אדומה” בראשו עומד שף בני מדר  שהינו מנוסה מאוד ובעל ידע נרחב בטיפול במזון. במטבח עובדים 13 שפים שכל אחד מהם אמון על תחום אחר בהכנת המזון לאירועים, כך כל המנות מוגשות טריות ורעננות.

אז מה הייה לנו בארוחת החורף  החגיגית?

פתחנו את הערב עם מבחר גדול של סוגי סלטים, שכולם היו טעימים מאוד,  שהורכבו מחומרי גלם טריים ואיכותיים, גרעינים ואגוזים שונים.

ואיך אפשר  בלי  פלטת המטבלים הצבעוניים ופוקצ’ות הבית שהיו חמות, רכות וטעימות, שאי אפשר היה להפסיק לנשנש…

מנת כרובית אפוייה בשלמותה בתנור שהוגשה על  מצע טחינה

מנת  אנטיפסטי עם מבחר ירקות ואגוזים

בהמשך הגיע פלטה עם סוגים וטעמים שונים של מרקים צבעוניים:

מרק מינסטרונה קלאסי עשיר בטעמים , מרק תירס מקלחים טריים, מרק סיציליאני, מרק ארטישוק ירושלמי ומרק חצילים בטעם קל של מעושן

פה  ציפתה לי הפתעה: מרק חצילים  שהיה מפתיע בטעמיו, מאוד ארומאטי  וטעים מאוד ומרק התירס שלדעתי היה מאוד איכותי וטעים במיוחד.

בהמשך טעמנו את מנות הקדירות. כל המנות הוגשו בטג’ינים צבעוניים:

תבשיל בשר ראש עם חומוס, תבשיל מח ושקדי עגל, טנזייה-תבשיל עוף ופירות יבשים, אסדו שחום עם רוטב מתקתק, קוסקוס עם שקדים וצימוקים

ולסיום איך אפשר בלי המתוקים , הצבעוניים והמיוחדים שהוגשו לנו על-גבי פלטות.

טעמנו מוסים בטעמים  ומסוגים שונים. כל הקינוחים הם פרווה כמובן.

כל המנות החורפיות שטעמנו  הם חלק מתפריט האירועים שהלקוחות של “שמש אדומה”  יכולים להזמין בנוסף לתפריט הרגיל.

לפרטים נוספים והזמנות כנסו כאן לקישור לאתר של  מתחם האירועים “שמש אדומה”

כתבה , ערכה וצילמה: נדיה היבא

אין להעתיק את תוכן הרשומה או להשתמש/להוריד את התמונות שכאן.

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה