הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 543

החל ממרץ 2012

חזרתי שוב למסעדת ליליות והפעם לארוחה  צהרים – עסקית  ולכבוד יום הולדת 13 למסעדה.

מסעדת ליליות מציגה מטבח ישראלי מודרני, כשר במיטבו ועושה שימוש בחומרי הגלם הטובים ביותר – בשר משובר, דגים טריים, ירקות בלאדי ושמן זית מובחר ואיכותי,  ועל הכל מנצח השף נועם דקרס עם גישה רעננה ויצירתית.

מסעדת ליליות היא הרבה יותר מסתם מסעדה. זו המסעדה הראשונה בארץ המשלבת בפעילותה גם מפעל חברתי ראשון מסוגו, מאז ייסודה. משנת 1999, קולטת ליליות אליה בני נוער בסיכון ומעניקה להם הזדמנות ממשית להשתלבות חיובית בחברה באמצעות הכשרה מקצועית בתחום המסעדנות.

הקבוצה  מורכבת מיזמים מתחום העסקים בעלי חזון חברתי, שפועלת בשיתוף עם עמותת “עלם”, עמותה למען נוער בסיכון. אנשי הקבוצה מאמינים, כי רק באמצעות הקניית כלים המאפשרים לאנשים לפרנס ולקיים את עצמם בכבוד, לצד הקניית מיומנויות חיים, ניתן יהייה לחולל שינוי אמיתי בחברה הישראלית.

למידע נוסף ולביקורת שלי על מסעדת ליליות – ארוחת ערב – כנסו כאן לקישור     ‪http://wp.me/p2Bx7P-Mh‬

גילוי נאות:  הוזמנתי והייתי אורחת של המסעדה.

אחרי קבלת פנים חמה במיוחד של עדי-מנהלת השיווק, של  אתי  סנגור היחצנית ושל רויטל הלפרין שהינה אחת מהבעלים של המסעדה וגם מנהלת אותה. רויטל היא בחורה צעירה, חביבה ומקסימה ביותר שנותנת לאורחי המסעדה הרגשה ותחושה של בית.

אז מה אכלנו בעסקית צהרים?

לחם הבית מה”בייקרי” בטעמים –  חם ופריך וליד קרם שעועית לבנה עם רוטב סלסה

סלט ירקות הקיץ – ירקות קלויים עם קרם שעועית לבנה בלסמי ובזיליקום

סלמון טרי עם מרקחת מלפפון ומלון טרי, סויה, בצל ירוק ועשבי תיבול

חציל צרוב בגריל עם טחינה מוקצפת וסירופ בלסמי-הל – המנה מצויינת

סלט שף הבית

סלט עגבניות שרי וצנונית בוינגרט שקדים וצלפים פריכים – שילוב טעמים מפתיע – אני מאוד אהבתי

אנטריקוט בגריל עם ראגו תפוחי-אדמה, קרם שום, מרווה וציר בקר – הבשר היה משובח ואיכותי עשויי בדיוק כמו שאני אוהבת ושילוב טעמים מצויין

סלמון בתנור עם בטטות צלויות וחומץ בלסמי – עוד מנה מעולה – הסלמון היה פריך מבחוף ורך ומלא טעמים מבפנים – בדיוק כמו שצריך להיות סלמון – מנה מעולה

פילה בורי עם פלפלים קלויים, תירס טרי, כרישה, כוסברה ולימון כבוש – הדג היה טרי, עשוי היטב, טעים ביותר….

חזה עוף צלוי עם קרם סלק וסלט חם של זוקיני, גזר ובוקצ’וי – המנה מעולה ועשוייה היטב

כבדי עוף צלויים עם פיטריות שמפניון ובצל סגול על “עוגת ריזוטו” ורוטב מייפל –  הכבד הייה עשוי במידה המדוייקת ועם  שילוב טעמים נפלאים

ומפה נעבור למנות הקינוחים – כל הקינוחים כשרים ומאוד מפתיעים בטעמם

טארט שזיפים עם קרם קלפוטי וגלידת ויסקי-פקאן

סורבה מפירות טריים המיוצר במסעדה – טעמים מעולים

מקרון קרם לימון עם תותים טריים, תותי פירות יער ונענע – ללא מילים – מצויין

מרק שוקולד חם – ללא סוכר – זה ה”קינוח” – מפתיע, טעים ביותר – אי אפשר היה להפסיק ללקק את הקערה…

במסעדה גם עסקית בר – המוגשות במרפסת – ארוחות שמוגשות מהר יותר לאנשים שממהרים, אבל רוצים בכל זאת אוכל טוב.

ומה חדש  במסעדת ליליות???
מתחמים חדשים לאירוח: במסעדה פועלים 4 מתחמים חדשים יוקרתיים , לעריכת אירועים פרטים ועסקיים. בכל המתחמים שהינם אזורים פרטיים ושקטים, נהנים האורחים ממלצרים צמודים ומתפריטים מותאמים אישית.
מתחם גור –  המתאים לאירוח של עד 60 אורחים
מתחם עמית – מתאים לאירוח של עד 24 אורחים
מתחם דניאל – תאים לאירוח של עד 20 אורחים
מתחם דרייה – פינת גן מעוצבת המתאימה לאירוח של עד 28 אורחים.

ליליות קייטרינג:  כשרוצים להביא אוכל גורמה הבייתה- אז רק מליליות קטרינג.
מסעדת ליליות מציעה מגוון שירותי קייטרינג איכותיים וכשרים, החל מאירועים ביתיים יוקרתיים, תערוכות, כנסים ועוד. לכל אירוע ירכיב שף הבית – נעם דקרס – תפריט מיוחד שיתאים לאופי האירוע ועל-פי בקשת הלקוח.

לפרטים נוספים, תפריטים והזמנות במסעדת ליליות, כנסו כאן לקישור  http://www.rest.co.il/sites/default.asp?txtrestid=3095

כתבה, ערכה וצילמה: נדיה היבא

רוצים להישאר מעודכנים?
לחצו על הכפתור “עקוב אחרי”, פה למעלה מצד שמאל, ועדכוני הפוסטים שלי יגיעו ישירות למייל שלכם.

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה