הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 540

החל ממרץ 2012

חנות אביזרי בישול ואירוח ממיטב המותגים בעולם

11/07/2013

הוזמנתי להשקה ולפתיחת הסניף החדש של חברת BRASS, החנות לאביזרי בישול ואירוח ממיטב המותגים בעולם.

לאחר אירוח כיד המלך בחנות החדשה, התרשמנו מקולקציות המוצרים האיכותיים שמציע החברה, ממיטב המותגים העולמיים ובינהם: Brabantia,   Chef’n,  Vacu-Vin,  Green Pan

החנות החדשה, נמצאת במתחם  החדש של נמל תל-אביב (מול המתחם של גלידת מונטנה לשעבר).

החברה החליטה להתרחב ופתחה את החנות  השלישית שלה בהשקעה של חצי מיליון ₪.  החנות משתרעת על שטח של גדול וכוללת תצוגה מרהיבה של מוצרים ואביזרי מטבח, גאדג’טים צבעוניים, פריטי בישול, מוצרי איחסון, מתנות ועוד.

סניף זה מתווסף לסניף הדגל של הרשת במתחם One Design Center  בראשון לציון, המציע פתרונות מושלמים לכל דרישות הבישול, האירוח ותחזוקת הבית.

לדבריו של רוני קרני, מנכ”ל חברת Brass  : הסיף החדש, יאפשר לנו להביא לקהל הלקוחות בתל-אביב והסביבה את הבשורה של המותגים המובילים בעולם בתחום האירוח, ההגשה, הבישול ותחזוקת הבית , לשדרג את חוויית הבישול ואירוח ולהכניס הביתה את הפטנטים והעיצובים החדשים ביותר בתחום.

את כל האביזרים ניתן להשיג בחנות הדגל של Brass  במתחם One Design Center  , רחוב האצל 53 ראשל”צ, בסניף במתחם הנמל החדש יריד המזרח תל-אביב, במשרדי החברה בכניסה לקיבוץ חורשים או דרך אתר החברה:  http://www.brassbrands.co.il/

כתבה, ערכה וצילמה: נדיה היבא

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה