הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 543

החל ממרץ 2012

כמה פעמים התבוננתם ברול סושי וחשבתם לעצמכם, שהוא יפה מדי כדי לאכול אותו?

09/07/2013

כשאומרים אוכל אסיאתי אומרים פרנג’ליקו!

הגענו למסעדת פרנג’ליקו – קבוצת בלוגרים, בלוגריות ועיתונאים – לאחר יום עמוס חוויות וטעימות. התיישבנו סביב הבר, כשממש ממול, חלון פנורמי ענק, המשקיף לכיכר שלומציון המלכה , לקניון ממילא ולמדרחוב נקי ומטופח הומה אדם.

רשת פרנג’ליקו הינה רשת שף וסושי בר אשר משלבת חוויה קולינרית ובילוי. הרשת החלה את דרכה לפני כעשור בעיר חיפה. בעקבות ההצלחה והביקוש הרב התרחבה פעילות הרשת גם אל אזור המרכז והדרום.

המטבח האסיאתי של פרנג’ליקו מוכר היטב הודות למנות השף הייחודיות שלו, בדגש על תפריט הסושי המגוון. במקום גם בר אלכוהול עשיר עם כל סוגי המשקאות: בירות מהחבית, וויסקי, קוקטיילים ועוד…

סניף פרנג’ליקו ברחוב שלומציון המלכה נפתח בשנת 2012.

לסניף מיקום מיוחד במינו –  מרחק הליכה מהכותל, מתחם ממילא ומרכז העיר וממש לאחרונה הוסב האזור כולו למדרחוב חדיש ונעים.

סניף זה מציע תפריט כשר עובדה שממש לא משפיעה על העושר ומגוון המנות הייחודי שלו. החל מסושי מכל המינים והסוגים דרך מנות ראשונות מיוחדות, דים סאם, מוקפצים, עיקריות מגוונות ועד לקינוחים, תוכלו למצוא מנה מתאימה לכל אחד ובכל גיל.

אז נחזור לענייני האוכל…

על הבר היפייפה שתופס את מירב המרחב של המסעדה, הוגשו לנו  חמוצים יפניים  וספרינג רול צבעוני על מצע סלט ירוק.

בהמשך הגיעו מנות שונות מנודלס, ירקות בטמפורה, תבשיל קארי יפני עם אורז, שניצלונים בציפוי פריך.

ומעמדת הסושי הגיעו מגשים צבעונים במיוחד עם מספר סוגי סושי עם קומבינציות שונות שהיו מסודרות בצורה אסטטית ומאוד מגרה…

בשלב הזה, כבר ויתרתי על האכילה עם המזלג וגם עם הצ’ופסטיק – לא מסתדרת איתם (עם הצ’ופסטיק…) טבלתי את הסושי ברוטב עם הידיים…ואכלתי…

אני לא מומחית בסוגי הסושי ולכן לא הפרט כאן את שמותיהם, אבל מה שבטוח שהמגולגלים הצבעוניים האלה, היו טעימים  ומענגים ביותר, אי אפשר היה להפסיק לאכול עוד אחד… ועוד אחד…..עוד…ועוד… מה גם שהמנות הוגשו לנו היו נדיבות ביותר…

במקום ניתן ליהנות מארוחות עסקיות ומאווירה משפחתית ונעימה בשעות הצהריים ואפילו מסכי מחשב שיעסיקו את הילדים וירשימו את המבוגרים.

בשעות הערב והלילה ניתן להנות מבר משקאות עשיר, מבצעים על אלכוהול ואווירת בילוי נעימה שמשלבת מוסיקה, אוכל ומגוון משקאות מרשים.

במקום יש שירות Take Away, ניתן להזמין אפילו מגשי סושי מסיבה מפנקים לאירוח מושלם, ניתן לעשות במקום אירועים פרטיים או להזמין קייטרינג מלא עד מקום האירוע.

שעות פעילות המסעדה:
א’-ה’- 12:00- עד הלקוח האחרון
ביום ו’ – המסעדה פתוחה עד שעה לפני כניסת שבת
במוצ”ש –  שעה לאחר צאת שבת עד  00:00

עסקיות: א’-ה’ 11:30-17:00 (לא כולל חגים)

לפרטים נוספים והזמנות כנסו כאן לקישור:  http://www.frangelicobar.com/?p=421

כתבה, ערכה וצילמה: נדיה היבא

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה