הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 544

החל ממרץ 2012

רשת אנגוס דבאח פתחה חנות מפעל חדשה במתחם חונים קונים בראשון לציון. החנות נפתחה בפסטיבל בשרים עם נגנים, צלמים ואנשי תקשורת . לאורחים חולק טון בשר, אלכוהול, שתייה קלה ובקלואה בטעמים שונים.

03/02/2020

רשת אנגוס דבאח פתחה השבוע חנות מפעל חדשה במתחם חונים קונים בראשון לציון. החנות נפתחה בפסטיבל בשרים חגיגי במיוחד עם נגנים, צלמים ואנשי תקשורת ושאליו הוזמנו גם כל תושבי ראשון לציון והסביבה.

לרגל הפתיחה הציבו בכניסה לחנות המפעל עמדות מנגל ומעשנת, שאת ריחה היה ניתן להריח למרחוק, וחולק טון בשר לאורחים שהגיעו לטעום מהבשרים האיכותיים של אנגוס. כמו כן, הוצב פוד טראק עם אלכוהול, בירה ושתייה קלה. היו גם נגנים והרבה מוסיקה שעשו שמח לאורחים, וצלמים שתעדו את האירוע.

פתיחת חנות מפעל אנגוס_דבאח בראשון לציון. צילום: נדיה היבא

פתיחת חנות מפעל אנגוס_דבאח בראשון לציון. צילום: נדיה היבא

פתיחת חנות מפעל אנגוס_דבאח בראשון לציון. צילום: נדיה היבא

“אנגוס- דבאח” הם בעצם רשת הקצביות המוכרות בישראל, שהחלה את דרכה בצפון והגיעה גם למרכז הארץ. סאלח דבאח ובניו היא רשת חברות בבעלות משפחת דבאח מהיישוב דיר אל-אסד.

לפני למעלה מששים שנה, רעה סאלח דבאח הצעיר, את עדר הצאן הקטן שלו, בין גבעות הגליל ופתח אטליז ומכולת קטנה, בסמטה צרה, בכפר דיר אל אסד. איכות הבשר הטרי, החלה למשוך קונים מכל האזור. לאט לאט העסק התרחב והמסורת נוצרה. עם השנים התרחבה המשפחה, בניה נדדו ברחבי העולם וחזרו הביתה לאחר שצברו ידע רב ומקצועיות בתחום הבשר. העסק המשפחתי גדל, העדר הפרטי התרחב ו”דבאח”, הפך לשם נרדף, לבשר טרי ומשובח.

פתיחת חנות מפעל אנגוס_דבאח בראשון לציון. צילום: נדיה היבא

לדברי פאדי דבאח הבעלים של הרשת: “הסיבה שבחרנו לפתוח סניף חדש בראשון לציון היא בעיקר משום שראינו שיש דרישה וביקוש למוצרים שלנו”, כשהחלטנו לפתוח סניף בראשון לציון, מיד קיבלנו תגובות של תושבים שחיממו לנו את הלב. אנשים פנו אלינו וסיפרו שהם היו נוסעים עד הצפון כדי לקנות את הבשרים שלנו”.

עוד אומר דבאח : “מכיוון שאנחנו מגדלים את הבקר בחוות הגידול שלנו, יש לנו את האפשרות להביא את כל הנתחים הכי טריים ולהציע רמות מחיר שמתחרות עם המרכולים”, אני יכול להבטיח שהמחירים שלנו יהיו לא פחות טובים מהאיכות של הבשרים”.

פתיחת חנות מפעל אנגוס_דבאח בראשון לציון. צילום: נדיה היבא

פתיחת חנות מפעל אנגוס_דבאח בראשון לציון. צילום: נדיה היבא

פתיחת חנות מפעל אנגוס_דבאח בראשון לציון. צילום: נדיה היבא

תושבי ראשון לציון והסביבה יוכלו לבקר בחנות המפעל של אנגוס דבאח אשר נפתחה נפתחה בהשקעה של כשלושה מיליון שקלים. הוא כולל מ”ר של מקררים, עם בשר מכל הסוגים. אשר תציע ללקוחות את מיטב הבשרים הטריים בשר בקר, טלה, עוף והודו במחירי חנות מפעל ובאיכות שרק רשת אנגוס יודעת לספק.

ולמביני עניין שביננו!  במקררי הקפואים תוכלו למצוא: אריזות של כבד אווז, לשון, שקדים, תחול,  מוח, מח עצם, רגל,  זנב עגל, לחיים, המבורגרים וקציצות מבשר אנגוס משובח ועוד.

רשת אנגוס מונה 4 מסעדות ו-4 חנויות מפעל והוקמה על ידי פאדי דבאח. ההתמחות של רשת אנגוס היא בבשר איכותי וטרי, כל נתחי הבשר לרבות המבורגרים, נקניקיות, וכמובן נתחי הבשר האימתניים מגיעים לחנויות המפעל היישר מהעדר הפרטי של הבעלים בגליל. הרשת הציבה סטנדרט של טריות והקפדה על כל תהליך הבשר.

חנות מפעל אנגוס_דבאח במתחם חונים קונים שבראשון לציון. צילום: נדיה היבא

חנות מפעל אנגוס_דבאח במתחם חונים קונים שבראשון לציון. צילום: נדיה היבא

חנות מפעל אנגוס_דבאח במתחם חונים קונים שבראשון לציון. צילום: נדיה היבא

חנות מפעל אנגוס_דבאח במתחם חונים קונים שבראשון לציון. צילום: נדיה היבא

חנות מפעל אנגוס_דבאח במתחם חונים קונים שבראשון לציון. צילום: נדיה היבא

חנות המפעל תהיה פתוחה לקהל הרחב 7 ימים בשבוע ותצטרף ל 3 חנויות המפעל :
כרמיאל – המגל 16 | טירה- בכניסה לטירה מכיוון כוכב יאיר | גן שמואל – מתחם גן שמואל בתוך סופר הדוכן | מתחילת פברואר, ראשון לציון – מתחם חונים קונים.

לאתר הבית אנגוס בשרים

ערכה וצילמה: נדיה היבא

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה