הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 540

החל ממרץ 2012

הלהיט שיעזור לנו במטבח להכין בקלי קלות סלטים, ומבחר מנות לחגי תשרי ולאורך כל השנה!!! וגם נהדר לתת מתנה.

10/09/2019

הלהיט שיעזור לי  במטבח להכין בקלי קלות סלטים מבחר מנות לחגי תשרי ולאורך כל השנה!!!
הסו שף שלי לקראת הכנת ארוחת ראש השנה והחגים שיבואו אחרי…
וגם נהדר לתת מתנה – בטוחה שכל אחד ואחת ישמח לקבל את זה כשי לקראת החגים.

חברת Bpatent (בי פטנט) משיקה מוצר חדש בסדרת מוצרי המטבח של החברה: פומפייה מסתובבת רב תכליתית – הדרך הנוחה הבטוחה והמהירה לחיתוך וגירוד של ירקות, פירות, גבינות, אגוזים ועוד.

חברת Bpatent (בי פטנט) משיקה פומפייה מסתובבת רב תכליתית .
צילומים וקולג’ נדיה היבא

השבוע נסעתי לסניף של CHEF4 בקניון שרונים להכיר מקרוב ולהתנסות בנפלאות הפופייה המסתובבת. בסדנה הציג לנו בעלי חברת בי פטנט, אופיר יצחק, את המכשיר החדש .

כדי להתנסות ביכולות של הפומפייה הרב תכליתית ולראות מקרוב כיצד להשתמש בה, השתתפתי בסדנת בישול בניצוחו של השף אביתר חורי מרשת 4CHEFF. בסדנה רסקנו, חתכנו, קצצנו וגירדנו ירקות קשים , פירות, אגוזים, ביסקוויטים, שוקולד ועוד.

במהלך הסדנה תוך התנסות בפומפייה הכנו די מהר, סלט אסיאתי, קציצות ירק מצופות בפרורי פנקו, ספרינג רול, עוגת קרפ ירקות וקינוח קרמבל אוראו עם קרם מסקרפונה.

השף אביתר חורי מרשת 4CHEFF – מסביר ומציג את השימוש בפומפייה המסתובבת.
צילום: נדיה היבא

מסתבר שהשימוש בפומפייה המסתובבת הוא קל, מהיר, בטוח לשימוש ואין יותר תאונות שקורות מגירוד או חיתוך כמו בפומפייה הרגילה. קל מאוד להחליף בה את סוגי הסכינים, וניתנת לרחיצה בקלי קלות.
הפומפייה בטוחה לשימוש גם לילדים, שישמחו גם הם לעזור במטבח.

הפומפייה, אשר לאחרונה זכתה בפרס מוצר השנה לשנת 2019 בקטגוריית כלי מטבח, מציעה פיתרון אידיאלי לחיתוך ולגירוד מגוון רחב של ירקות וסוגי מזון תוך הצגת חדשנות בעיצוב, נוחות ובטיחות למשתמש.

הפומפייה המסתובבת של בי פטנט – מגרדת, מרסקת, חותכת וקוצצת ירקות קשים , פירות, אגוזים, ביסקוויטים, שוקולד ועוד.
צילום: נדיה היבא

הפומפייה המסתובבת של בי פטנט – מגרדת, מרסקת, חותכת וקוצצת ירקות קשים , פירות, אגוזים, ביסקוויטים, שוקולד ועוד.
צילום: נדיה היבא

הפומפייה המסתובבת של בי פטנט – מגרדת, מרסקת, חותכת וקוצצת ירקות קשים , פירות, אגוזים, ביסקוויטים, שוקולד ועוד.
צילום: נדיה היבא

הפומפייה המסתובבת של בי פטנט – מגרדת, מרסקת, חותכת וקוצצת ירקות קשים , פירות, אגוזים, ביסקוויטים, שוקולד ועוד.
צילום: נדיה היבא

מכשיר הפומפייה כולל 3 סכינים לחיתוך וגירוד:
סכין פרוסות: בעזרתה ניתן לחתוך לפרוסות גזר, קישוא, זוקיני, בטטה, מלפפון, גבינה צהובה, תפוחי אדמה ועוד.

סכין מגרדת גסה: בעזרתה ניתן לגרד תפוחי אדמה להכנת לביבות, קישואים לפשטידות, עגבניות לרסק, גבינה צהובה להכנת פיצה ועוד.

סכין מגרדת דקה: מתאימה במיוחד לאפייה ובעזרתה ניתן לגרד אגוזים, שקדים, בוטנים, ביסקוויטים, פרמז’ן ועוד.

כמו כן, הפומפייה קלה ומהירה להרכבה, מאפשרת עבודה בטוחה (נצמדת באמצעות ואקום למשטח העבודה) נוחה לאיחסון ונשטפת במדיח הכלים.

תוך התנסות בפומפייה הכנו די מהר ארוחה טעימה ובריאה. צילום נדיה היבא

תוך התנסות בפומפייה הכנו די מהר ארוחה טעימה ובריאה. צילום נדיה היבא

תוך התנסות בפומפייה הכנו די מהר ארוחה טעימה ובריאה. צילום נדיה היבא

תוך התנסות בפומפייה הכנו די מהר ארוחה טעימה ובריאה. צילום נדיה היבא

תוך התנסות בפומפייה הכנו די מהר ארוחה טעימה ובריאה. צילום נדיה היבא

לדברי אופיר יצחק, הבעלים של בי פטנט ( Bpatent): “כחברה השוקדת כל העת בפיתוח גדג’טים לתחום הבית והמטבח, אנו שמחים להשיק בישראל את הפומפייה מסתובבת רב תכליתית. אנו מאמינים כי המוצר יכול להקל ולסייע רבות במטלות המטבח ולספק מענה מהיר, קל ויעיל לצרכי המשתמש בשיגרת הבישול או האפייה היומית. זאת תך מתן דגש על פיתוח מוצרים איכותיים ומיוחדים והפומפייה עונה על כל אלה. אופיר מוסיף כי כמה שהמוצר נראה פשוט ככה הוא יעיל. באמצעות 2 , 3 סיבובים של הידית תקבלו יופי של תוצרים לשימוש מידי כמו שוקולד מגורד דק לעוגה, או רסק עגבניות.

המחיר: 149 שקלים (אחריות לשנה)

ניתן להשיג באתר החברה www.bpatent.co.il
ורשתות ייעודיות כמו (ספייסז, 4chef, ועוד)
לבירור נקודת המכירה הקרובה לביתך: 03-6006600

פומפייה מסתובבת מתנה לחג לעצמך מבית בי פטנט צילום יחצ מחיר 149 שקלים

ערכה וצילמה: נדיה היבא
בכתבה גם צילום באישור שימוש משרד יחסי ציבור

עקבו אחרי גם ב:
באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
במגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה