הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 539

החל ממרץ 2012

SEFORA בר יפני כשר וטרנדי, מעוצב בטוב טעם, מביא את יפן המסורתית והמודרנית עם מנות מדוייקות וטעימות ואלכוהול משובח לגג העולם בקומה ה-49 בקניון עזריאלי בתל-אביב.

23/04/2019

בשורה נפלאה לאוהבי הסושי והאוכל היפני!!!
בימים אלו משיקים קבוצת 2c בבעלות משפחת בדוס את : SEFORA בר יפני בקומה ה- 49 בקניון עזריאלי, ומביאים את האיזאקיה היפנית החדשה לגג העולם.

SEFORA – בר יפני כשר בקומה ה-49 במגדלי עזריאלי ת”א.
צילום שי אפגין

SEFORA – בר יפני כשר בקומה ה-49 במגדלי עזריאלי ת”א.
צילום שי אפגין

SEFORA – בר יפני כשר בקומה ה-49 במגדלי עזריאלי ת”א.
צילום שי אפגין

SEFORA – בר יפני כשר בקומה ה-49 במגדלי עזריאלי ת”א.
צילום: נדיה היבא

SEFORA הוא בר יפני מעוצב בטוב טעם עם חוויית בילוי לילית, על טהרת המטבח היפני ותרבות בילוי תוססת בהשראת לילות לבנים בטוקיו, עם נוף נהדר עוצר נשימה של תל אביב. מדובר בחוויה ייחודית המשלבת בין דיוק, אסתטיות ומינימליזם יפני לבין הצע אלכוהולי משובח רחב במיוחד

הייתי, חוויתי,  התרגשתי, טעמתי, נהנתי כל רגע – וממליצה בחום לבקר במקום!!!

SEFORA – בר יפני כשר בקומה ה-49 במגדלי עזריאלי ת”א.
צילום : נדיה היבא

SEFORA – בר יפני כשר בקומה ה-49 במגדלי עזריאלי ת”א.
צילום : נדיה היבא

SEFORA – בר יפני כשר בקומה ה-49 במגדלי עזריאלי ת”א.
צילום : נדיה היבא

השפים גלעד דבוש ואיליה בשס, יצרו תפריט יפני מודרני וקלאסי תוך שימת דגש רב על יישום טכניקות וצורת עבודה הנהוגות ביפן ושימוש בחומרי גלם איכותיים מקומיים ועונתיים . השניים מאפשרים לצפות בתהליך הכנת המנות, העשויות בנאמנות רבה לתהליכי ההכנה וההגשה היפניים המסורתיים.

התפריט כולל מגוון מנות מהמטבח היפני המסורתי לצד מטבח מודרני, מגוון רחב של סושי, מנות ראשונות , מנות עיקריות, קינוחים מעולים וקוקטיילים מכל העולם.

בתפריט הסושי ניתן למצוא מבחר עצום של סושי, סשימי וניגירי:
טרטר לוקוס – שיסו, עירית, וואסאבי, פאף אורז ונורי, קומבוג’וי סויה ושמן זית 75 ₪
רול לוקוס – לוקוס טמפורה, ספייס יוזו, מלפפון עטוף באבוקדו ושבבי בטטה 65 ₪
סלמון טמפורה רול – סלמון בטמפורה, אבוקדו, קנפיו בציפוי סלמון צרוסב עם מיסו כמהין 55 ₪
פורל בו –זושי– פורל צרוב, אורז מתובל בקנפיוקריספי סלמון שומשום ובצל ירוק 57 ₪
אוסוזוקרי–ילו טייל בפריסה דקה ברוטב פונזו ג’ינג’ר 75 ₪

SEFORA – בר יפני כשר בקומה ה-49 במגדלי עזריאלי ת”א.
צילום שי אפגין

SEFORA – בר יפני כשר בקומה ה-49 במגדלי עזריאלי ת”א.
צילום שי אפגין

SEFORA – בר יפני כשר בקומה ה-49 במגדלי עזריאלי ת”א.
צילום שי אפגין

SEFORA – בר יפני כשר בקומה ה-49 במגדלי עזריאלי ת”א.
צילום שי אפגין

SEFORA – בר יפני כשר בקומה ה-49 במגדלי עזריאלי ת”א.
צילום שי אפגין

SEFORA – בר יפני כשר בקומה ה-49 במגדלי עזריאלי ת”א.
צילום שי אפגין

SEFORA – בר יפני כשר בקומה ה-49 במגדלי עזריאלי ת”א.
צילום שי אפגין

SEFORA – בר יפני כשר בקומה ה-49 במגדלי עזריאלי ת”א.
צילום  שי אפגין

בתפריט האלכוהול ניתן למצוא מגוון רחב של סוגי סאקה שונים, וויסקי יפני וקוקטיילים ייחודים על בסיס ליקר תה מאצ’הויוזו, לצד תפריט האוכל אשר כולל מנות יפניות קטנות .

בין הקוקטיילים הבולטים בתפריט :
בני קיקוסוי- שיכר שזיפים יפני מסורתי על בסיס סאקה, מתוק חמוץ וארומטי 55 ₪
יוזו סאקה –יוזו על בסיס סאקה מקיוטו, מתוק מרענן והדרי 60 ₪
סאסאניגניגורי– סאקה לא מסונן על בסיס ג’ונמאיגינג’ו עדין מתקתק ומרענן 60 ₪
קיקוסויג’ונמאיגינג’ו– סאקה יבש ופירותי 45 ₪
בורן גולד- ג’ונמאידאיגינג’ו- סאקה חצי יבש, עשיר ומתקתק בעל ארומה אלגנטית 65 ₪

SEFORA – בר יפני כשר בקומה ה-49 במגדלי עזריאלי ת”א.
צילום : נדיה היבא

SEFORA – בר יפני כשר בקומה ה-49 במגדלי עזריאלי ת”א.
צילום : נדיה היבא

SEFORA – בר יפני כשר בקומה ה-49 במגדלי עזריאלי ת”א.
צילום : נדיה היבא

SEFORA – בר יפני כשר בקומה ה-49 במגדלי עזריאלי ת”א.
צילום : נדיה היבא

מקימי SEFORA הם קבוצת 2c בבעלות משפחת בדוס – מיקי, נימי, ליאור ומירב שבבעלותם מקומות כמו מסעדת 2c וגן האירועים “אושן” בת”א .

מקבוצת 2c : “דרישת הקהל למקומות בילוי איכותיים המשלבים אווירה צעירה, צבעוניות ועבודה עם חומרי גלם טריים ואיכותיים. הביאה אותנו למסקנה שתל אביב צמאה לבר יפני כשר וטרנדי. התפריט מגוון וצבעוני, מתאים את עצמו לאופי הצעיר של הבר”.

איזאקיה הוא בר בסגנון יפני, המגיש משקאות אלכוהוליים לצד מנות יפניות קטנות המלוות את השתייה. השם איזאקיה מורכב מהמילה “אי” שמשמעותה לשבת, ומהמילה “סאקאיה” שמשמעותה חנות לממכר משקאות חריפים.

SEFORA – בר יפני כשר בקומה ה-49 במגדלי עזריאלי ת”א.
צילום : נדיה היבא

SEFORA – בר יפני כשר בקומה ה-49 במגדלי עזריאלי ת”א.
צילום : נדיה היבא

SEFORA – בר יפני כשר בקומה ה-49 במגדלי עזריאלי ת”א.
צילום : נדיה היבא

שעות פתיחה:
א’-ה’ החל מ-12:00
א’ – ה’ החל משעה 12:00 ועד אחרון הסועדים
מוצאי שבת – שעה מצאת השבת ועד אחרון הסועדים
מסעדת 2C – על גג העולם. מרכז עזריאלי, המגדל העגול, קומה 49. טל’ 03-6081990

ערכה וצילמה: נדיה היבא
בכתבה גם צילומים באישור שימוש היחצ

עקבו אחרי גם באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
ובקבוצה : מה נשמע? מה חדש?!

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה