הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 540

החל ממרץ 2012

דגני הבוקר עשויים מקמח אורז וקמח תירס איכותיים היוצרים את הציפוי הפריך המשולם לקרם השוקולד ונוגט העשיר. דגני הבוקר ללא חומצות שומן טראנס, ללא צבעי מאכל, ללא לקטוז וללא כולסטרול

25/02/2018

יצרנית המוצרים ללא גלוטן Refresh, המתמחה בייצור ושיווק מוצרים ללא גלוטן בהם עוגות, מאפים, קמחים ומאפים קפואים, משיקה סדרת מוצרים חדשה בתחום דגני הבוקר: דגנים ללא גלוטן במילוי קרם שוקולד ודגנים ללא גלוטן במילוי קרם נוגט.

דגני הבוקר מתוצרת Refresh ללא חומצות שומן טראנס, ללא צבעי מאכל, ללא לקטוז וללא כולסטרול. המוצרים ישווקו בחנויות הטבע ורשתות המזון ומיועדים לכלל הצרכנים, לרבות חולי צליאק ולנמנעים מגלוטן.

דגני הבוקר עשויים מקמח אורז וקמח תירס איכותיים היוצרים את הציפוי הפריך המשולם לקרם השוקולד ונוגט העשיר.
דרך נפלאה לפתוח את הבוקר או ליהנות במהלך היום מחוויית דגנים נפלאה המשלבת קראנצ’יות מבחוץ עם קרם מתוק וחלומי מבפנים.
את דגני הבוקר ניתן לאכול עם או בלי חלב, כמנה אישית או יחד עם חברים.

מימין: ריפרש Refresh – צילום: image art studio
מימין: דגנים ללא גלוטן במילוי קרם נוגט
משמאל: דגנים ללא גלוטן במילוי קרם בטעם שוקולד

לדברי מיכאל חדד, מנכ”ל Refresh, “אנחנו ב- Refresh רוצים לאפשר לילדים ומבוגרים, שאינם אוכלים גלוטן ליהנות מכל ביס ובמחיר השווה לכל כיס!”.

חברת Refresh (נטורל קייקס לשעבר) בבעלות מיכאל חדד, פועלת משנת 2003 ונחשבת למובילה בתחום המוצרים ללא גלוטן. מפעל החברה שוכן בשדות נגב שליד נתיבות ומעסיק כ-200 עובדים. החברה פועלת מתוך מטרה להנגיש את המוצרים ללא גלוטן לכלל האוכלוסייה וזאת באמצעות מחירים הגונים.

כשר פרווה בהשגחת הרבנות שדות נגב ובהשגחת הבד”ץ עדה חרדית.
מחיר מומלץ לצרכן: כ- 17.90 ₪ לאריזת 375 גרם.
להשיג ברשתות המזון ברחבי הארץ.

ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש היחצ

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה