הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 540

החל ממרץ 2012

החמין נחשב לאחד המאכלים האהובים ביותר על הישראלים. אי אפשר להעביר ימי שבת חורפיים בלי צלחת חמין טובה ומהבילה.

24/02/2018

שמעתם  כבר על חמין ספגטי?
אם לא, אז כדאי לכם לנסות את המתכון כאן למטה.

החמין נחשב לאחד המאכלים האהובים ביותר על הישראלים וחוצה עדות, מגזרים ומגדרים. אי אפשר להעביר ימי שבת חורפיים בלי צלחת חמין טובה ומהבילה. מותג הפסטה מספר אחד באיטליה, “ברילה”, מציע מתכון לחמין ספגטי שיהפוך את חמין השבת שלכם, להכי מיוחד!

את המתכון יכולים להכין גם אלו שלא קיבלו את כובע הבשלנים של הבית ובנוסף, משולבים בו מרכיבים מזינים, טעימים ובריאים.

ברילה – חמין ספגטי עם אסאדו, ערמונים וטימין
צילום – אפיק גבאי

ברילה – חמין ספגטי עם אסאדו, ערמונים וטימין
צילום – אפיק גבאי

מתכון מאת : אינס ינאי

אביזרים:
תבנית עמוקה לאפייה מלבנית
נייר אפייה

מצרכים:
1 צנצנת רוטב ברילה בזיליקום
1 חבילת ספגטי בוקטיני (ספגטי מס’ 9) של ברילה
5 יחידות אסאדו חתוכות עם העצם
7 שיני שום
5 כפות שמן זית
2 בצלים חתוכים לרבעים
כפית מלח
200 גרם ערמונים
כפית פלפל שחור גרוס
כף גדושה פפריקה

מים לכיסוי הפסטה
3 כפות טימין – רק העלים

ברילה – מתכון חמין ספגטי עם אסאדו, ערמונים וטימין
צילום – אפיק גבאי

אופן ההכנה:
1.מבשלים את הספגטי ומסננים
2. במחבת מניחים שמן זית, רבעי בצלים ואת האסאדו, מטגנים מכל הכיוונים עד שהבשר והבצלים משחימים ומניחים את המחבת בצד.
3. מערבבים בקערה את הספגטי עם צנצנת הרוטב, השום, הפפריקה, המלח, הפלפל והטימין.
4. בתבנית מלבנית משומנת – רצוי מרופדת נייר אפייה משומן, מניחים מעט מהספגטי, מניחים את חתיכות הבשר והבצלים על התבנית, מפזרים ערמונים ושופכים את שמן הבשר מעל.
5. מכסים בשאר הספגטי .
6. מכסים במים עד לכיסוי הספגטי
7. עוטפים בנייר אפייה שמעליו נייר כסף
8. אופים בתנור בחום של 130 מעלות ללילה, או לכ- 7 שעות.

את כל מוצרי “ברילה” ניתן למצוא ברשתות השיווק המובחרות.

ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש היחצ

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה