הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 540

החל ממרץ 2012

צבר מרחיבה את מגוון הסלטים בסדרת מאזטים וממשיכה לשדרג כל ארוחה וכריך. מוצרי הסדרה שואבים השראתם מהמטבחים המסורתיים והאותנטיים

24/01/2018

בימים אלה, לאור הצלחת שתי הסדרות: “המאזטים” והשנייה סדרת “מוצרים בעלי 7% שומן בלבד”, מרחיבה צבר את המגוון וממשיכה לשדרג את שולחן האוכל.  לסדרת “המאזטים” מצטרפים שני טעמים חדשים:

  • קרם כרובית מהמטבח התורכי
  • וקרם בצל עדין ונימוח מהמטבח המרוקאי.

מדובר בשני טעמים פופלאריים ואהובים במיוחד על החך הישראלי.

סלטי צבר מתחדשים בסדרת מאזטים מפתיעים בשיתוף השף אבי לוי
צילום: נדיה היבא

בשנים האחרונות ביססה הכרוכית את מעמדה במטבח הישראלי והיום ניתן למצוא אותה במגוון סלטים ומנות פתיחה- אפויה בשלמותה בתנור או כפרחי כרובית בטחינה. גם הבצל הינו בסיס מושלם לכל מתכון ואף משמש כמעשיר טעם לכל מנה או כריך. שני הטעמים החדשים הם פתרון מושלם לגיוון שולחן האוכל, בין אם לארוחת ערב משפחתית ובין אם לאירוח רב משתתפים.

לסדרת 7% שומן מצטרף טעם חדש ואהוב במיוחד סלט חציל בטחינה 7% שומן בלבד, זאת כמובן מבלי לוותר על הטעם הנהדר, המשתלב מצוין בכל ארוחה ביום.

על פיתוח המוצרים ומציאת הטעמים המנצחים מפקח השף אבי לוי, שעמל על השקת הסדרות ומלווה אותן, משלב פיתוח המתכונים, לאורך כל תהליך הייצור ועד להשקתם על המדפים.

הטעמים החדשים בסדרת המאזטים מרחיבים את הסדרה, הכוללת עד עתה מגוון טעמים פופולאריים: קרם חצילים, קרם פלפלים פיקנטי וקרם ארטישוק.

  • קרם כרובית מהמטבח התורכי (כשרות רבנות קרית גת) וקרם בצל מהמטבח המרוקאי (כשרות בד”צ ורבנות קרית גת).משקל: 240 גרם, יוצעו ברשתות השיווק ובנקודות המכירה החל מתחילת ינואר.
  • קרם חציל בטחינה 7% שומן בלבד. משקל: 250 גרם, יוצעו ברשתות השיווק ובנקודות המכירה החל מתחילת ינואר. כשרות: בד”צ, רבנות קרית גת

סלטי צבר – אין כמו המאזטים החדשים לשידרוג כל ארוחה
צילום: נדיה היבא

על הסדרות:
סדרת המאזטים – סדרת סלטים חדשנית בעלת מרקם חלק וקרמי, מבוססת על הירקות המוכרים והאהובים במטבח הישראלי, מעשירה ומשדרגת כל ארוחה וכריך. מוצרי הסדרה שואבים השראתם מהמטבחים המסורתיים והאותנטיים. בעזרת מתכונים ייחודיים מציעה צבר בסדרה זו חמישה מאזטים טעימים במיוחד, המשתלבים בקלות בכל מנה ומוסיפים טעם ועניין לכל ארוחה שגרתית. כל המוצרים החדשים בסדרת המאזטים הינם טבעוניים ובעלי תו VEGAN Friendly.

סדרת 7% שומן – לאחר תקופת פיתוח ממושכת הצליחו בצבר לייצר סדרת סלטים המכילים 7% שומן בלבד – בעלי אחוז השומן הנמוך בקטגוריה. הסדרה מביאה בשורה צרכנית אמיתית וזאת מבלי להתפשר על טעם מוצרי החומוס והסלטים עם אפשרויות מופחתות שומן למוצרים האהובים ביותר.

ערכה וצילמה: נדיה היבא

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה