הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 540

החל ממרץ 2012

מתכון קל, מהיר, נוח להכנה והכי חשוב –חוסך את הררי הכלים שצריך לשטוף אחר כך. אין צורך בסיר נוסף לבישול הפסטה בנפרד.

23/01/2018

אין כמו פסטה בולונז חמה ועסיסית כשגשם דופק על החלון.
מותג הפסטה מספר אחד באיטליה,ברילה, מציע מתכון לפסטה בולונז שמכינים הכל בסיר אחד.

המתכון קל, מהיר, נוח להכנה והכי חשוב –חוסך את הררי הכלים שצריך לשטוף אחר כך. אין צורך בסיר נוסף לבישול הפסטה בנפרד.
מומלץ להגיש בצלחת עמוקה עם בקבוק יין אדום וכמה חבר’ה טובים.

המתכון באדיבות אינס ינאי.

פסטה ברילה – ספגטי בולונז מכינים בסיר אחד.
צילום – אפיק גבאי

פסטה ברילה – ספגטי בולונז מכינים בסיר אחד.
צילום – אפיק גבאי

מצרכים:
1 חבילת ספגטי של ברילה
300 גרם בשר בקר\ פרגיות טחון.
1 צנצנת רוטב בסיס לבולונזשלברילה.
חצי כפית מלח
כפית פלפל שחור גרוס
כף פפריקה מתוקה
4 כפות שמן זית
חצי כוס בזיליקום טרי קצוץ
1 בצל קצוץ דק
4 שיני שום קצוצות דק
חצי כוס יין אדום
1 סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות דק
מים חמים עד כ- 3 ס”מ מגובה הספגטי – כשלוש כוסות .

הוראות הכנה:
1.בסיר סוטאז’ מניחים שמן זית ובצל קצוץ מטגנים כ- 3 דקות.
2. מוסיפים את הבשר, הפטריות ושיני השום.
3. מטגנים הכל יחד כ- 7 דקות עד שהבשר משנה צבעו, מנמיכים את האש.

4. מוסיפים לסיר את צנצנת הרוטב, את הספגטי, הבזיליקום, היין, המלח, הפלפל והפפריקה.
5. מוזגים על הכל מים רותחים עד כ- 3 ס”מ מגובה הספגטי, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה בכיסוי חלקי כ- 20 דקות עד שהרוטב מצטמצם והספגטי מתרכך.

בתיאבון!!

פסטה ברילה – ספגטי 500 גרם טווח מחירים -5.90-7.90 ש”ח.
צילום- ברילה

את כל מוצרי פסטה “ברילה” ניתן למצוא ברשתות השיווק המובחרות.
ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש היחצ

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה