הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 543

החל ממרץ 2012

שחררו את החיה שבכם גם ב-MAGNUM BAR שמגיע גם הקיץ לנמל תל אביב ויציע לראשונה שלגוני מגנום דאבל – הדור הבא של מגנום. פתוח לקהל הרחב החל מה-1.7 ועד ל-30.7.2017

11/07/2017

מגנום, אצולת הגלידה, ואייקון התענוג מבית גלידת שטראוס של יוניליוור, משיק זו השנה השמינית את MAGNUM TEL AVIV – בר שלגוני מגנום Hand Made על בסיס שמנת, ציפויי שוקולד ותוספות מפנקות במיוחד.

מגנום בר 2017 בנמל תל-אביב. צילום: נדיה היבא

מגנום בר 2017, נמל תל-אביב. צילום דנה קופל

מותג הגלידה המוביל מבית גלידות שטראוס, יציג לאורך כל יולי בר מיוחד של שלגוני מגנום בעבודת יד, על בסיס שמנת משובחת, ציפויי שוקולד מגוונים ושלל תוספות. ניתן להכין את השלגון הנבחר על המקום ולבחור בין ציפוי שוקולד כפול ואפילו משולש. למבקרים השנה תוצע קולקציה מיוחדת בסימן “שחררו את החיה שבכם”, ובה מגוון שלגונים בהשראת חיות טרף.

מגנום בר 2017 – בדק הצפוני נמל אביב. צילום: נדיה היבא

השנה יוצעו לראשונה במגנום בר גם שלגוני מגנום דאבל שיקבלו טבילת שוקולד נוספת בבר, בדומה לתפריט המגנום בר בפסטיבל קאן וערים מרכזיות ברחבי העולם.

לשדרוג השלגון ניתן לבחור 3 תוספות מתוך מגוון רחב ומפנק, לדוגמא: קראמבל שבבי זהב, פניני וניל ותות, פניני תפוז ושוקולד לבן, דובדבן אמרנה מיובש, עלי מיקרו ריחן, מיקס פיצוחים, קרם גבינת וניל ועוד.

מגנום בר 2017 – שלגוני מגנום דאבל – הדור הבא של מגנום. צילום: יחצ

למבקרים תוצע קולקציית שלגונים בהשראת חיות טרף, הלקוחה מתוך קמפיין מגנום דאבל :

  • מגנום טיגריס – מגנום שוקולד בציפוי שוקולד חלב עם זילוף שוקולד מריר, לבן וכתום, בתוספת פניני תפוז ושוקולד לבן.
  • מגנום פנתר – מגנום דאבל פאדג’ שוקולד בציפוי שוקולד מריר בתוספת קרם שוקולד וקראמבל שבבי זהב.
  • מגנום נמר השלג – מגנום וניל בציפוי שוקולד לבן בתוספת קרם גבינת וניל, שברי מרנג, ג’ל מנגו ועלי מיקרו ריחן.
  • מגנום צ’יטה – מגנום וניל בציפוי שוקולד לבן בתוספת קרם גבינת וניל, קראמבל שבבי זהב ונטיפי ג’ל פטל.
  • מגנום הפנתר ורוד – מגנום וניל בציפוי שוקולד לבן בצבע ורוד בעיטור פניני וניל ותות ובתוספת מיני מרשמלו.

מגנום בר 2017 – שלגוני מגנום דאבל – הדור הבא של מגנום.
צילום: נדיה היבא

מגנום בר 2017 בנמל תל-אביב
מגנום הפנתר ורוד – מגנום וניל בציפוי שוקולד לבן בצבע ורוד בעיטור פניני וניל ותות ובתוספת מיני מרשמלו. צילום: נדיה היבא

מיצג מזרקות המים המרהיב והססגוני חזר גם הקיץ לנמל תל-אביב, ומהווה אטרקציה חינמית למשפחות בחופש הגדול.
המופע משלב תאורה, אש ומוסיקה להנאת כל המבקרים המגיעים לנמל תל אביב. המופע יתקיים במעגנה של נמל תל אביב מרדת החשכה ובכל חצי שעה.

embedded by Embedded Video

YouTube Direkt

מגנום בר – רחבת הדק הצפוני של נמל תל אביב
פתוח לקהל הרחב החל מה-1.7 ועד ל-30.7
שעות פתיחה- א’-ה’ 18:00 ועד 23:00, מוצ”ש 21:00-24:00
מחיר: הכניסה למקום ללא תשלום וללא הגבלת גילאים, מחיר השלגון – 10 שקלים

לדף הפייסבוק   https://www.facebook.com/MagnumIsrael

ערכה וצילמה: נדיה היבא
הכנת הסירטון: נדיה היבא
בכתבה גם צילומים באישור שימוש היח”צ

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה