הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 540

החל ממרץ 2012

אנטריקוט, אסדו, נתח קצבים, סינטה וצו’ריסוס – הכל יחד במופע ריקוד מדהים של חגיגת מראות, ריחות וטעמים, ושל בשרים טריים ואיכותיים, חגיגה ענקית לעיניים ולחיך – פה מתחילה חגיגת בשרים לקרניבורים, לשוחרי הבשר האיכותי ולמביני עניין!!!

22/04/2017

שיפודי האסדו מונחים על הגחלים, נקניקיות הצ’וריסוס מפיצים ריח משגע, רעש השחזת הסכינים וברקע מראה הגחלים הלוחשות, אלו הסימנים שפה עומדת להתחיל סדנת בשרים מיוחדת לקרניבורים בלבד!!!

18010978_1424608660924053_784011943705341362_n

דרום אמריקה-בשרים לגריל ואסדו – נתחי אסדו על האש. צילום: נדיה היבא

18010469_1424604777591108_4088760658942704902_n (1)

דרום אמריקה-בשרים לגריל ואסדו – נתח אנטריקוט משובח לצד נקניקיות צ’וריסוס
ופרגיות משובחות. צילום: נדיה היבא

 

…אנטריקוט, אסדו, נתח קצבים, סינטה וצו’ריסוס – הכל יחד במופע ריקוד מדהים של חגיגת מראות, ריחות וטעמים, ושל בשרים טריים ואיכותיים, חגיגה ענקית לעיניים ולחך – פה מתחילה חגיגת בשרים לקרניבורים, לשוחרי הבשר האיכותי ולמביני עניין!!!

18010178_1424604867591099_4391862588069679565_n

דרום אמריקה-בשרים לגריל ואסדו – פרגיות עסיסיות לצד קציצות קבב טעימות.
צילום: נדיה היבא

18033458_1424603520924567_5557069275868918163_n

דרום אמריקה-בשרים לגריל ואסדו – פרגיות עסיסיות לצד קציצות קבב טעימות.
צילום: נדיה היבא

 

לקראת יום העצמאות שהוא גם חג המנגל הלאומי, הוזמנתי לסדנת בשרים של “דרום אמריקה-בשרים לגריל ואסדו”. המקום הוא שילוב של קצבייה שבה נמכרים נתחי בשר איכותיים המובאים מארגנטינה, ואולם בו נערכים סדנאות בשרים לקבוצות.

2

סדנא ב- דרום אמריקה-בשרים לגריל ואסדו . צילום: דרום אמריקה/עופר ויזל

 

ולפני שאמשיך לספר לכם על המקום והסדנא… מבטיחה לכם  מתכון מנצח להכנת אצבעות אסאדו ברוטב ברביקיו  באדיבות רן ויזל.

17991062_1424608260924093_7303384209628118253_n

דרום אמריקה-בשרים לגריל ואסדו – טועמים נתח קצבים רך ועסיסי . צילום: נדיה היבא

18010805_1424607474257505_4386822517983490373_n

דרום אמריקה-בשרים לגריל ואסדו – נקניקיות צ’וריסוס שאי אפשר היה להפסיק לנשנש.
צילום: נדיה היבא

18010845_1424608077590778_752313736074346303_n

דרום אמריקה-בשרים לגריל ואסדו – נתחי אנטרייה ונתח קצבים עסיסיים שאי אפשר
להפסיק לנשנש. צילום: נדיה היבא

 

“דרום אמריקה בשרים לגריל ואסאדו” מתמחה ביצור בשרים איכותיים מבוססים על בשר המיובא מדרום אמריקה. מוצרי הבשר של דרום אמריקה נבחרים בקפידה, מיושנים בדיוק על פי הצורך או מיוצרים בשיטות מסורתיות וביתיות באופיין. קולקציית בשרי הפרמיום כוללת מגוון בשרים לצלייה.

18057821_1424606500924269_8129044493337895485_n

דרום אמריקה-בשרים לגריל ואסדו – עופר ויזל, הבעלים, מלמד את רזי הגריל והפולקלור הדרום אמריקאי. צילום: נדיה היבא

בסדנאות, מלמד עופר ויזל, בעלים, את רזי הגריל והפולקלור הדרום אמריקאי, מדריך ומדגים, ומתבל בהרבה יין והומור. “קצת עשן, אפס מאמץ ותוצאות מעולות”- מבטיח, ומקיים.

17952539_1424606644257588_5753747514998617594_n

דרום אמריקה-בשרים לגריל ואסדו – בשר משובח עם יין איכותי מיקב טאפרברג.
צילום: נדיה היבא

17952686_1424605417591044_2028903440138460498_n

דרום אמריקה-בשרים לגריל ואסדו – תוספות טעימות ליד הבשר – רוטב צ’ימיצורי
וסלט פלפלים חריפים ירוקים תוצרת הבית. צילום: נדיה היבא

 

הסדנאות מתאימות, לפי ויזל – ואני מסכימה איתו לגמרי – “לגברים רעבים, לנשים רעבות, וגם לאלו שפשוט נהנים מערב של יין, בשר וחברותא”.

הסדנא נמשכה על-פני ערב ארוך ומסעיר של חוויית טעמים, 3 שעות של עונג צרוף של טעמים נפלאים מנתחי בשר שונים ומשובחים ביותר.

18010772_1424598797591706_3281950232559494214_n

דרום אמריקה-בשרים לגריל ואסדו – נתחי אסדו עסיסיים ליד אנטריקוט משובח.
צילום: נדיה היבא

לאורך הסדנא לימד עופר ויזל, הבעלים של המקום, את רזי הגריל והפולקלור הדרום האמריקאי, הדריך והסביר עם הרבה הומור ויין משובח.

בין אכילת נקניקיות הצ’וריסוס העסיסיות לאנטריקוט המשובח, למדנו על תרבות הגריל הארגנטינאי, בחירת הפחמים והדלקתו, דרך הגריל המיוחד, סוגי הבשרים השונים וגם קיבלנו טיפים לצלייה וכמויות הגשה.

18010945_1424603400924579_1570512509948278858_n

דרום אמריקה-בשרים לגריל ואסדו – מגש שעליו קציצות קבב עסיסיות, פרגיות, וצ’וריסוס מעולה.
צילום: נדיה היבא

18033458_1424603520924567_5557069275868918163_n

דרום אמריקה-בשרים לגריל ואסדו – על האש עם ריח משגע קציצות קבב עסיסיות ופרגיות
משובחות. צילום: נדיה היבא

 

ואם בא לכם “על האש” בחצר או בטבע ולא מתחשק לכם להתאמץ?
חברת דרום אמריקה נותנת שירותי גריל בחצרות בתים פרטיים ובטבע. אין כמו בשר מעולה שנצלה על ידי גריל מן מיומן בציוד הטוב ביותר שיש.
שירותי הגריל מביאים כמות נאה של בשר אשר נצלה בצורה מיטבית ומוגש על כלים מחוממים (פריז’יטות) הישר לשולחן.
התקשרו לקבלת פרטים נוספים על כל אפשרויות השירות – טל’ 03-9014730

18011014_1424600350924884_3717397976236495728_n

דרום אמריקה-בשרים לגריל ואסדו – נתח אנטריקוט שיצא מצלייה – ללא מילים…
צילום: נדיה היבא

18057077_1424600530924866_1846712217816205695_n

דרום אמריקה-בשרים לגריל ואסדו – נתח אנטריקוט שיצא מצלייה – ללא מילים…
צילום: נדיה היבא

 

קצבייה – חנות קטנה ומפתיעה
כשתגיעו בפעם הראשונה רוב הסיכויים שתכניסו ראש תוהה ותשאלו איפה כאן מוכרים בשר. החנות הממוקמת באיזור התעשיה טרוגוזין תפתיע אתכם מהרגע הראשון. שפע בשרים לכל עניין ומטרה כולם בחורים בקפידה ומיוצרים באהבה. בנוסף לבשרים מגוון רחב של יינות, מוצרי פולקלור ארגנטינאי, גרילים וציוד לגריל ולמטבח.
שירות אישי זה לא סיסמא בחנות. בחנותנו פוגש כל לקוח מוכר אשר ישמח לייעץ לו אודות סוגי הבשרים, כמויות, שיטות צליה תזמון ולמעשה בכל שאלה שיש לכם.
החנות פתוחה מיום א עד יום ו ברצף.

17861842_1424602304258022_8937056616029701225_n

דרום אמריקה-בשרים לגריל ואסדו – נתח אנטריקוט שיצא מצלייה – ללא מילים…
צילום: נדיה היבא

 

מדי פעם נערכות בחנות טעימות אותם אנו מפרסמים רק לחברי המועדון שלנו.
לרישום חברי המועדון http://www.dromamerica.co.il/contact

ולסיום  מתוק של הארוחה, איך אפשר בלי קינוח באווירת המנגל ומתאים לארוחה כשרה:

18011053_1424597874258465_4811830239130813705_n

דרום אמריקה-בשרים לגריל ואסדו – בננה על הגריל שצולים מכל הכיוונים עד שהיא
משחירה, חותכים את הבננה לאורכה, משחילים 2-3 קוביות שוקולד מריר, ממתינים
עד שהשוקלד יימס ומגישים עם אגוזים קצוצים מעל. צילום: נדיה היבא

18033468_1424597534258499_7762274126422463611_n


דרום אמריקה-בשרים לגריל ואסדו – בננה על הגריל שצולים מכל הכיוונים עד שהיא
משחירה, חותכים את הבננה לאורכה, משחילים 2-3 קוביות שוקולד מריר, ממתינים
עד שהשוקלד יימס ומגישים עם אגוזים קצוצים מעל. צילום: נדיה היבא

 

והבטחות צריך לקיים…

אצבעות אסאדו בבירה ורוטב ברביקיו

דרום אמריקה-בשרים לגריל ואסדו – אצבעות אסאדו בבירה ורוטב ברביקיו.
צילום: דרום אמריקה/עופר ויזל

מתכון מנצח ופשוט לאצבעות אסאדו ברוטב ברביקיו  באדיבות רן ויזל
חומרים:
2 ק”ג אצבעות אסאדו
2 בקבוקי בירה לבנה
6 גרגירי פלפל אנגלי
ציפורן – גרגיר (אופציונאלי)
עלי דפנה
רוטב ברביקיו /ברביקיו צ’יפוטלה

אופן ההכנה:

  • מניחים את אצבעות האסאדו בסיר, יחד עם הבירה, פלפל שחור, מס’ גרגירי פלפל אנגלי, מעט מלח ועלי דפנה. מבשלים את האצבעות במשך כשעה וחצי בבירה ותוספת מים רתוחים עד לכיסוי האצבעות.
  • מרתיחים ומבשלים כשעתיים, עד שהבשר רך מאוד ונימוח.
  • מסננים את הנוזלים מהבשר ומניחים את אצבעות האסאדו על גריל חם.
  • מורחים רוטב ברביקיו בנדיבות וצולים עוד כ 10 דקות, עד שהבשר משחים יפה.
  • מורחים שוב ברוטב ברביקיו ומגישים.
  • בתיאבון !!!!

 

18011183_1424610400923879_1978185462229079408_n

דרום אמריקה-בשרים לגריל ואסדו . צילום: נדיה היבא

pizap.com14928529662031

דרום אמריקה-בשרים לגריל ואסדו. צילום: נדיה היבא

לאתר הבית:      http://www.dromamerica.co.ill/

כתובת המקום:
דרום אמריקה-בשרים לגריל ואסדו – הכתובת שתכניסו לוואז
דרום אמריקה- כשר.
איזור התעשיה טרוגוזין בין כפר חב”ד לבית דגן | טל’ 03-9014730

pizap.com14928561367201

דרום אמריקה-בשרים לגריל ואסדו. צילום: נדיה היבא

ערכה וצילמה: נדיה היבא
בכתבה גם צילומים באישור שימוש היח”צ

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה