הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 540

החל ממרץ 2012

מכללת השף המובילה בישראל למקצועות הקולינריה חוגגת יום הולדת 13 שנים להקמתה. המכללה שינתה את פני הקולינריה בישראל, על ברכיה התמחו אלפי שפים וקונדיטורים

01/04/2017

מכללת השף המובילה בישראל למקצועות הקולינריה חוגגת יום הולדת 13 שנים להקמתה.
גם אני הוזמנתי לחגיגות ה-13 שנערכו בסניף שבראשון לציון.

17458420_1401043646613888_6050321786902409756_n

מכללת השף ללימודי קולינריה – סניף ראשון לציון – יצירות של סטודנטים לקונדיטוריה.
צילום נדיה היבא

17498939_1401043613280558_6627806913553118913_n

מכללת השף ללימודי קולינריה – סניף ראשון לציון – יצירות של סטודנטים לקונדיטוריה.
צילום נדיה היבא

 

ניר בריח, בעל תואר ראשון במדעי המחשב ותואר שני בתעשייה וניהול. איש עסקים ואספן אומנות, והבעלים של מכללת השף ללימודי קולינריה, פתח את הסניף הראשון לפני 13 שנים בבאר שבע ומאז נפתחו סניפים נוספים בחיפה, ירושלים, תל אביב וראשון לציון. בראשון לציון פועלת המכללה כבר 6 שנים ומכשירה חיילים משוחררים, טבחים, קונדיטורים וחובבי קולינריה ובישול.

17499333_1401038296614423_7029370307058777999_n

מכללת השף ללימודי קולינריה – סניף ראשון לציון – ניר בריח, הבעלים של מכללת השף ללימודי קולינריה. צילום: נדיה היבא

17425827_1401041519947434_1168167664145544700_n

מכללת השף ללימודי קולינריה – סניף ראשון לציון. צילום: נדיה היבא

 

מכללת השף ללימודי קולינריה שינתה את פני הקולינריה בישראל, על ברכיה התמחו אלפי שפים וקונדיטורים.

במסיבת העיתונאים ובאירוע יום ההולדת, הציגו במכללה את הטרנדים החדשים בתחום, כמו צילחות מנות מעוררי תיאבון, חיבור בין אוכל ליצירת אמנות.

השף המנצח על הלימודים, הנחיית התלמידים וצילחות המנות הוא שף שליו קמחי.

17626406_1401042073280712_6438246012556645839_n

מימין: ניר בריח, הבעלים של מכללת השף ללימודי קולינריה עם שף המכללה שליו קמחי. צילום: נדיה היבא

aviva_evenzoharOQ7A4143A

מכללת השף ללימודי קולינריה – סניף ראשון לציון – שף המכללה שליו קימחי. צילום: aviva_evenzoha

 

המנות שטעמתי הוכנו על-ידי סטודנטים, וחיילים משוחררים בקורס למודי בשול מסעדה.

סיגר כבדי עוף,עם צנוברים ושמן זית  על טחינה , תחמיץ חריף ועשבי תיבול  - מנה שהיא ממש מעדן 

17626498_1401041339947452_1595726466287398691_n

סיגר כבדי עוף,עם צנוברים ושמן זית על טחינה , תחמיץ חריף ועשבי תיבול .
צילום: נדיה היבא

 

17757107_1401038466614406_4534925213792903028_n

סיגר כבדי עוף,עם צנוברים ושמן זית על טחינה , תחמיץ חריף ועשבי תיבול .
צילום: נדיה היבא

גליל דג לברק על קרם סלק,  אפונה וארטישוק אה-לה- רומנה עם ברוקולי  וארטישוק אפוי- מנת גורמה מצויינת וטעימה מאוד. 

17499020_1401034633281456_1529269370356559780_n

גליל דג לברק על קרם סלק, אפונה וארטישוק אה-לה- רומנה עם ברוקולי וארטישוק אפוי. צילום: נדיה היבא

גלילת עוף מרוקן מעצמות , ממולא בשר ופירות יבשים  מוגש עם אפונה סינית וסלט נבטוטים במטבל טריאקי – מנה בניחוח אסיאתי

17424863_1401033986614854_7844662319842327287_n

גלילת עוף מרוקן מעצמות , ממולא בשר ופירות יבשים מוגש עם אפונה סינית וסלט נבטוטים במטבל טריאקי . צילום: נדיה היבא

aviva_evenzoharOQ7A4215

גלילת עוף מרוקן מעצמות , ממולא בשר ופירות יבשים מוגש עם אפונה סינית וסלט נבטוטים במטבל טריאקי . צילום: aviva_evenzohar

מדליוני פילה בקר על מצע קרם ארטישוק ירושלמי וקונפי עגבניות שרי,  מוגש עם מג’דרה פריקי ועדשים שחורות לצד בוקצוי  - מנת גורמה מושלמת בטעמים שאי אפשר להפסיק לאכול.

17553507_1401029419948644_4750661899785819650_n

מדליוני פילה בקר על מצע קרם ארטישוק ירושלמי וקונפי עגבניות שרי, מוגש עם מג’דרה פריקי ועדשים שחורות לצד בוקצוי . צילום: נדיה היבא

17630039_1401029479948638_163625660318065566_n

מדליוני פילה בקר על מצע קרם ארטישוק ירושלמי וקונפי עגבניות שרי, מוגש עם מג’דרה פריקי ועדשים שחורות לצד בוקצוי . צילום: נדיה היבא

מבחר קינוחים שנראים בצלחת כמו גינה של קינוחים – חגיגה של צבעים וטעמים

17523552_1401029163282003_4883851473622046981_n

מבחר קינוחים שנראים בצלחת כמו גינה של קינוחים. צילום: נדיה היבא

 

המכללה בקשר ישיר עם מסעדות מובילות בתחום הקולינריה ומספקת באופן שוטף כוח אדם מבוגרי הקורסים לעבודה במסעדות רבות כגון: קופי בר, בנדיק, ברסרי, רפי כהן ועוד, במסעדות של רשתות בתי המלון הגדולות בארץ, בשרותי קייטרינג ועוד.

17634884_1401044136613839_6056612958438824925_n

מכללת השף ללימודי קולינריה – סניף ראשון לציון . צילום: נדיה היבא

 

במכללת השף תוכניות לימודים חדשניות ומגוונות המקנות ללומדים כלים ומיומנויות תוך התנסות מעשית בטכניקות וטכנולוגיות מתקדמות בתחום הבישול והקונדיטאות במטבחים המקצועיים של המכללה.

מכללת השף הינה מכללה ייחודית מסוגה ופועלת בשיתוף עם התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל. המכללה מכשירה ונותנת מענה בתחומי הקולינריה: טבחים,קונדטוריה,אפיית לחמים,שוקולד עיצוב ופיסול.

aviva_evenzoharOQ7A4140AA

מכללת השף ללימודי קולינריה – סניף ראשון לציון . קורס צילחות מנות – בישול למסעדות. צילום: aviva_evenzohar  

 

הקורסים משלבים לימודים עיוניים ומעשיים וכן התנסות תעסוקתית (סטאז’) במיטב המוסדות הקולינריים בשוק הישראלי. סגל המרצים במכללה מונה אנשי מקצוע ופדגוגים מובילים בתחומם בעלי ניסיון ועבודה במיטב המוסדות הקולינריים בארץ.

בסיום הקורס זכאים הסטודנטים לתעודת גמר מקצועית מטעם המכללה. התעודה בחסות התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל , ארצות הברית ואירופה ומוכרת לצרכי עבודה בארץ וברוב מוסדות הקולינריה בעולם.

17498825_1401027179948868_7454238050653828900_n

מכללת השף ללימודי קולינריה – סניף ראשון לציון . לומדים לצלחת את המנה העיקרית. צילום: : נדיה היבא

 

המכללה מעניקה תעודת גמר בחסות התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל .
מכללת השף המכללה היחידה בארץ שלימודיה מוכרים באיגוד השפים העולמי. המכללה נחשבת כגדולה ביותר במזרח התיכון.

אלפים מבוגרי המכללה נקלטו בהצלחה במסעדות, חברות קייטרינג, בתי הארחה ובתי מלון בכל רחבי הארץ והעולם. ורבים מהבוגרים הגשימו חלום ופתחו עסקים עצמאיים לתפארת.

17626635_1401027023282217_6984025011104551763_n

מכללת השף ללימודי קולינריה – סניף ראשון לציון . לומדים לצלחת את המנה העיקרית. צילום: נדיה היבא

לבוגרי המכללה ניתנת תעודה המוכרת לצרכי עבודה בארץ, ארצות הברית ואירופה וברוב מוסדות הקולינריה בעולם.

אם אתם מחפשים שינויי בחיים, רוצים לתת ביטוי לכישורים וליכולות שלכם בעולם האישי והמקצועי – מכללת השף ללימודי קולינריה הוא בדיוק המקום עבורכם!!!

למכללת השף ולרישום לקורסים: http://www.hashef.co.il/
למכללת השף ביוטיוב https://www.youtube.com/user/hashefy
ליצירת קשר ולפרטים נוספים לפרטים נוספים: 1-700-700-690

17626557_1401042659947320_2963590816457952639_n

למכללת השף – המכללה המובילה בישראל ללימודי קולינריה המון מזל טוב והצלחה רבה בהמשך הדרך!!! יום הולדת שמח. צילום: נדיה היבא

 

ערכה וצילמה: נדיה היבא
בכתבה גם צילומים של aviva_evenzohar

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה