הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 543

החל ממרץ 2012

ממרח הטחינה החדש מטחינה משומשום מלא, טעים להפליא, עשיר בערכים תזונתיים, ללא כולסטרול, דל מאוד בנתרן, ללא שומן טרנס, ללא משמרים וללא צבעי מאכל. נהדר כממרח מתוק בכריכים לילדים בימי החופש והלימודים

25/08/2016

חברת אחוה, היצרנית המובילה בישראל של מוצרי חלוה, טחינה ודברי מאפה, משיקה מוצר נוסף בסדרת הממרחים החדשנית מתוצרתה: ממרח טחינה עם סילאן.

המוצר החדש מטחינה משומשום מלא, מכיל 67% טחינה משומשום מלא דלת נתרן, מכיל סילאן וסוכר קנים חום, ללא כולסטרול, דל מאוד בנתרן, ללא משמרים, ללא צבעי מאכל וללא שומן טרנס.

הממרח עשיר בערכים תזונתיים :      578 מ”ג סידן, 5 מ”ג ברזל, 10 גרם סיבים תזונתיים, 15 גרם חלבון ממקור טבעי ומתאים לטבעונים .    ממרח טחינה עם סילאן נהדר כממרח מתוק בכריכים לילדים, בימי החופש ובמהלך הלימודים.

ממרח טחינה עם סילאן - צילום יעל האן

ממרח טחינה עם סילאן הינו מוצר שני בסדרת הממרחים המתוקים של “אחוה” שהושקה לאחרונה, כשהמוצר הראשון בסדרה – ממרח טחינה עם שוקולד – זוכה להצלחה אדירה.
ממרח השוקולד החדש מכיל 42% טחינה משומשום מלא והינו בעל הערכים התזונתיים הגבוהים ביותר שיש כיום בתחום ממרחי השוקולד.

גם הדיאטנית יעל דרור,    ממליצה ואומרת, “ממרח טחינה עם שוקולד של חברת אחוה מכיל טחינה משומשום מלא ומספק לגוף את המתוק האיכותי של השוקולד בשילוב עם יתרונות תזונתיים רבים: סיבים תזונתיים, דל בנתרן, עשיר בוויטמינים, מינרלים וחומצות שומן חיונית”.

לדברי יובל מלאך, מנהל השיווק של חברת “אחוה”, החברה מחוללת מהפכה של ממש בתחום הממרחים המתוקים. “טחינה גולמית נמצאת בשימוש גובר ועולה, במקביל לעלייה במודעות לאורח חיים בריא ותזונה נכונה. למדנו כי הצרכן אוהב את הטחינה גם בגרסה המתוקה והחלטנו על פיתוחים מיוחדים והשקה של גרסאות מתוקות ומומלצות לטחינה עם שוקולד וסילאן, וטעמים נוספים יצטרפו בהמשך”.

פרווה בהשגחת בד”ץ העדה החרדית ירושלים.
מחיר מומלץ לצרכן: 10.90 – 12.90 שקלים לאריזת 400 גרם.

ערכה: נדיה היבא

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה