הבלוג של נדיה היבא

מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת

עדכונים:

פוסטים: 540

החל ממרץ 2012

אין כמו לשבת במסעדה עם נוף לאגם, אחרי או לפני סרט טוב, או להיפגש עם חברות על כוס קפוצ’ינו ופיצה טעימה. המקום מתאים גם לארוחה משפחתית.

24/04/2016

מתחם היס פלאנט במערב ראשון לציון, מציע לבאים כמה מסעדות ואחת מהן היא מסעדת טרנטינו האיטלקיה.

טרנטינו מרפסת

תודה לששת על הצילום :)

אין כמו לשבת במסעדה עם נוף לאגם, אחרי או לפני סרט טוב, או להיפגש עם חברות על כוס קפוצ’ינו ופיצה טעימה. המקום מתאים גם לארוחה משפחתית.

בטרנטינו תפריט איטלקי עשיר שקיבל את השראתו מכל קצוות איטליה- מהצפון של החמאה עד הדרום של השמן זית: לחם הנאפה במקום בתנור אבן, פסטה ממחוז אמיליה רומנה בצפון טוסקנה, ריזוטו משדות האורז העשירים של טורינו, חומץ בלסמי ממודנה, ארטישוק מהשדות של פרברי רומא ומילאנו ושמן זית טוסקני איכותי.

טרנטינו 2

כדי להעצים את החוויה האיטלקית מלאת התשוקה, הביאו את הלבנים המיוחדות והמקוריות הישר מפירנצה, מזרקה מקורית מאבן שהגיעה מאחת מכיכרות רומא, חלונות שעוצבו בהשראת בניה כפרית טוסקנית וציורי נוף ואוירה מאיטליה יקשטו את קירות המקום.

למסעדת טרנטינו הוזמנתי לרגל השקת התפריט האביבי של המקום.

את הפיצות מכינים במקום, מקמח ורוטב עגבניות איטלקי הטוב ביותר ו 100%- גבינת מוצרלה של גד, כל אלה יוצרים פיצה טובה מאוד.

אז מה היה לנו בארוחת הטעימות:

12991023_1103503586367897_6232623882465346089_n

סלט טרנטינו – מלפפון, עגבניה ובצל קצוצים, לבבות ארטישוק גבינת פטה, סלק קלוי מתובל בשמן זית, לימון ותבלינים, מוגש עם לחם הבית וקערית גבינה ליד

12990904_1103500136368242_9052540403105486708_n

לזניה טרי קולור – דפי לזנייה תרד, ריקוטה, פרמג’יאנו, קשקבל ומוצרלה עם רוטב עגבניות

תודה לששת על הצילום

תודה לששת על הצילום

פוקצ’ה קרצ’יופו – לבבות ארטישוק קצוצים גס מתובלים בשמן זית ואורגנו, פילט אנשובי ומוצרלה מעושנת מותכת קלות

13012655_1103503943034528_1404799650465363200_n

פוקצ’ה קפרזה – עגבניות קצוצות ברוטב פסטו, שמן זית ומוצרלה טרייה מעל

13000351_1103500929701496_3428468191222957897_n

פוקצ’ה אנטיפסטי – מבחר ירקות אפויים בתנור עם שמן זית ושום מוגש על פוקצ’ה

12974402_1103325006385755_6347763627573631998_n

פיצה עם בצק דק בתוספת אננס ונתחי אווז מעושן – חבל שנגמרה מהר, התאפקתי לא לבקש עוד…

12990942_1103500843034838_7257049375676036646_n

למי שאוהב/ת פיצה חריפה מאוד עם רוטב עגבניות טרי, גבינת מוצרלה, עלי בזיליקום טריים ופלפל חלפיניו

13006658_1103500603034862_555924244921191564_n

טריו פרופאז’ – פסטה מוקרת בתנור מיוחד עם מבחר גבינות מושחמות מעל הפסטה

12985467_1103500033034919_2203105554951280321_n

פפרדלה סטרוגנוף – פסטה טרייה שמכינים במסעדה עם נתחי פילה בקר מוקפצים, פטריות ובצל מטוגן – שילוב טעמים מנצח – הייתי חוזרת שוב למסעדה בשביל המנה הזאת

ואיך אפשר ארוחה בלי קינוחים:

12963373_1103299686388287_4553707220041653040_n

קדאיף מסקרפונה – שכבות קדאיף פריכות עם קרם מסקרפונה ורוטב פירות יער

12963373_1103299286388327_8567658240939870958_n

טירמיסו – גבינת מסקרפונה, בישקוטים ברוטב קפה עם אבקת קקאו מעל

12994494_1103299143055008_3898432819649462333_n

קרם בטעם שקדים חזק עם חתיכות קטנות של עוגיות

11959999_1103299316388324_935531646269335448_n

קרם ברולה  בטעם וניל משובח

לאורחי המסעדה אפשרות ישיבה במסעדה או בחוץ במרפסת המשקיפה לאגם או להזמין ולקחת .

המסעדה פתוחה לקהל כל ימות השבוע החל מהשעה 09:00 ועד אחרון הלקוחות .

טרנטינו- מתחם yes planet
המאה העשרים 4, ראשון לציון
טלפון: 03-5449977

לאתר הבית http://www.tarantino.co.il/he/home/
לתפריט המסעדה http://tarantino.rest.co.il/he/snifim/menu.aspx?

עכשיו, עם בוא האביב, אין כמו לשבת על שפת האגם ולהנות ממבחר המנות הטעימות ובירה קרה ביד.

כתבה, ערכה וצילמה: נדיה היבא

עוד מהבלוג של נדיה היבא

תצוגה מקדימה

מתכון להכנת לחוח - קל מהיר וטעים

הפעם , לא כמנהגי, מעלה כאן מתכון שלי להכנת לחוח. המתכון קל להכנה וזכה להרבה מחמאות. במתכון סוד קטן (שכבר לא סוד!!!) להצלחה גדולה. (מקווה ש"זקנות השבט" לא יקראו את הפוסט הזה...) לפני שנים כשטיילתי בריביירה הצרפתית, נכנסו לאכול...

תצוגה מקדימה

פריטטת ירקות-ארוחה שלמה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!! הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה. את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר,...

תצוגה מקדימה

מסעדת ריבר - סניף ראשל"צ

ברשת מסעדות ריבר, טעמים וריחות מהמזרח הרחוק. פה תוכלו לטעום את כל המטבחים האסיאתיים המוכרים והלא מוכרים: התאילנדי, היפני, הויאטנמי, הסינגפורי, הקוריאני, וגם מהמטבח הסיני, על כל מחוזותיו הקולינריים. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה