הבלוג של יונית צוקרמן

מעורב

אמממ....לא בת 16 אבל יודעת משהו על העולם הזה....שצריך לחיות את הווה כי אין לדעת מה יהיה מחר .....

עדכונים:

פוסטים: 222

החל מספטמבר 2011

כשאני רוצה להתפנק במבחר סלטים ובשר טרי ואיכותי  אני נוסעת לשיפודי אווזי שבצומת בילו.
המסעדה שוכנת במבנה מרווח המחולק לשניים. באחד מסעדת take-away, ובשני אולם גדול לישיבה.
דקה אחרי שהתיישבנו פוזרו על השולחן צלוחיות ובהם סלטים טריים ולאפה חמה הישר מן הטבון.
הסלטים אינם כלולים במנה העיקרית (מחירם 18 ש”ח לסועד), הם טריים ובתוספת הנדיבות, השירות והניקיון הפרש המחיר לעומת בשפודיות אחרות –  מוצדק.
בן-זוגי ואני הזמנו סטייקים. האחד אנטריקוט והשני על-פי המלצת המלצרית (שניהם במחיר 110 ש”ח לאדם).
הבחירה בהמלצת המלצרית היתה מוצלחת.
הסטייק  שלי היה טעים, פריך, נחתך כמו חמאה ונמס בפה.
האנטריקוט  של בן זוגי היה מושחר ועסיסי במיוחד.
לקינוח הזמנו קרם בוואריה בהגשה נאה אבל בטעם שיגרתי.
שלא תבינו לא נכון, אני אוהבת אוכל מפונפן,אבל שימו מולי מנגל גחלים שמעליו נתח בשר מעושן וחבורה של צלוחיות מלאות סלטים טריים וגרמתם לי לזנוח כל סביצ’ה שנקרה בדרכי….
אני אוהבת את ה”קונספט המזרחי” שהיכה שורשים במסעדות רבות ובעיקר בשפודיות ובסטקיות של שנות השמונים.
ובאווזי הקונספט הזה נשמר שנים.
סה”כ לארוחה שילמנו 350 שקלים כולל טיפ.
שיפודי אווזי
בשרים, גריל, מזרחי, על האש, שיפודים
רחובות, צומת בילו
טלפון:
08-9355566

עוד מהבלוג של יונית צוקרמן

תצוגה מקדימה

עוגיות שלא שורדות 24 שעות

 עברתי דירה למתכון לחצו פה ...

תגובות

פורסם לפני 7 years
תצוגה מקדימה

קציצות עוף

את המתכון הזה לא תמצאו ברשת ובאף מקום ! והוא עבר...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה