הבלוג של יונית צוקרמן

מעורב

אמממ....לא בת 16 אבל יודעת משהו על העולם הזה....שצריך לחיות את הווה כי אין לדעת מה יהיה מחר .....

עדכונים:

פוסטים: 222

החל מספטמבר 2011

הכל התחיל מחבילה של ברנפלקס שקיבלתי באחת השקות. שישבה לה בארון וחיכתה בסבלנות שאשתמש בה.

כל בוקר שהייתי פותחת תארון ורואה אותה, הייתי אומרת….מה אני עושה עם זה?

מה?!לאכול ככה עם חלב?וזהו?!

אין מצב.

יש, אבל הקוראים שלי אוהבים מתכונים והבלוג שלי מבוסס על מתכונים. אז קדימה יונית, תתאמצי !

ואז זה קרה,,,,,,,ביום חמישי כשהייתי בסופר…בשדרת החלבי פינת השמנות המתוקות.

ראיתי אותה. אותה זה אתת השמנת הצמחית אלפרו…ונזכרתי שדפני חברתי מהבלוג מטבחונט.

המליצה על המוצר הזה בסדנה המדהימה שהיא עשתה בביתה.[חבל שהיא לא עושה יותר ]

וישר עלה לי לראש רעיון ,מה לעשות עם הברנפלקס ?והתשובה חברים :כדורי שוקולד בריאים………בחצי מכמות הקלוריות !

אחרי רעיון הנפלא הזה המשכתי לשדרת השוקולדים לקנות שוקולד מריר עם אגוזים שיהיה מעניין לא רק בריא :-)

ואז שם בשדרת המתוקים עלה לי רעיון נוסף פררו רושה,בגרסת יונית :-))) נו ככה זה שאני בסופר, מקום מלא השראות חחח

למחרת יום שישי הגיע. וצריך להכין קינוחים פרווה.יש אורחים, יש משפחה. ואני אומרת לעצמי, יונית….מה יותר מושלם מהלגיש מגש כדורי שוקולד שהם אף פעם לא טעמו :-))

בקיצור חברים……יש לנו הפעם מתכון בריא,[בכל זאת בברנפלקס פינוקים יש דגנים מלאים והוא עשיר בסיבים תזונתיים, המסייעים לתהליך העיכול ומעניקים תחושת שובע לאורך זמן, ובכך מסייעים להפחתה במשקל.] גם פרווה, וגם טעים...וגם יכול להיות מהצד של המתארחים כמתנה.

אז בלי הרבה דיבורים בואו נתחיל :-)))

חומרים :

300 גר ברנפלקס פינוקים בתוספת קוקוס ואננס.

שמנת צמחית אלפרו.5%

200 גר שוקולד מריר עם אגוזים

לגרסת פררו רושה :

50 גר אגוזי לוז.

100 גר שוקולד מריר.

אופן ההכנה :

קלי קלות….המתכונים שלי,זוכרים?!

אז גם זה.

טוחנים במג’יקמיקס  300 גרם ברנפלקס טוחנים  לרמה של פירורים, במיקרו מחממים 200 גר שוקולד מריר למשך 2 דקות .

אחכ מוסיפים לשוקולד את השמנת אלפרו ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה. להכניס עוד פעם ל30 שניות לערבב

ולצקת  לקערה של פירורי הברנפלקס. לערבב טוב.

להכניס לצינון קל למקרר ל 5 דק [נוח יותר לעבוד איתו ,אפשר גם לא להכניס, זה המלצה ]. להוציא לכדרר ולטבול בקוקוס קלוי.

טיפ :בכדי ליצור כדורים ולמנוע התלכלכות אני מציעה מראש ליצור כדורים ואח”כ בצלוחית עגולה קטנה.לשפוך קוקוס קלוי.

ואז להכניס כדור ולהזיז את הצלחת עד שכל הכדור מתמלא. בלי ללכלך את הידיים וככה הצורה העגולה נשמרת.

להכניס למקרר לשעה.

לאכול …ולא להאמין כמה שהם טעימים ושהם מברנפלקס :-)

גרסת הפררו רושה הולכת ככה : אחרי שכידררנו להכניס אגוז אחד לכל כדור. ולכדרדר בציפוי של אגוזי לוז.

להמיס במיקרו 100 גר שוקולד מריר. ולצפות כל כדור. להכניס למקרר לעשר דק.

לחלץ. לעטוף בנייר כסף. להכניס למקרר.

ולכבוד החג אפשר להכניס לשקית צלופן לקשור משתי הצדדים ולעשות מתנה מיוחדת תוצרת ביתית !!

בהצלחה }{

עוד מהבלוג של יונית צוקרמן

תצוגה מקדימה

עוגיות שלא שורדות 24 שעות

 עברתי דירה למתכון לחצו פה ...

תגובות

פורסם לפני 7 years
תצוגה מקדימה

קציצות עוף

את המתכון הזה לא תמצאו ברשת ובאף מקום ! והוא עבר...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה