הבלוג של מירב מלמד

הבלוג של מירב

אוהבת לאפות, מתה על מתוקים וחייבת לכתוב. עקבו אחרי גם בפייסבוק- https://www.facebook.com/merav.melamed.5

עדכונים:

פוסטים: 238

החל מינואר 2013

שושנים מבצק גבינות במילוי עגבניות. מנה נפלאה לשולחן שבועות או כשמתחשק לנשנש משהו טעים

21/05/2014

שבלולי גבינות ועגבניות 016_640x426

 

עוד מנה נפלאה וחגיגית לחג השבועות הקרב ובא. והפעם שושנים העשויות מבצק עשיר בגבינות, במילוי עגבניות מיובשות ומעט גבינה צהובה מגורדת. מנה נפלאה לשולחן החג או כשסתם מתחשק לנשנש משהו טעים :)

החומרים

כוס קמח (140 גרם)

2 כפות שמנת חמוצה

3 כפות גבינת שמנת נפוליאון בטעם שום שמיר תנובה

200 גרם גבינת קשקבל תנובה מגורדת

100 גרם גבינת קממבר תנובה מגורדת

עגבניות מיובשות (ניתן לקנות צנצנת בכל סופר)

מעט גבינה צהובה מגורדת

ההכנה

1. לשים היטב בקערה את כל מרכיבי הבצק עד לאיחוד. אמור להתקבל בצק דביק וזה בסדר. מקמחים מעט, עוטפים בניילון נצמד ומקררים שעה.

2. מחממים תנור ל- 180 מעלות. מחלקים את הבצק לשני חלקים. כל חלק מרדדים לצורה מלבנית ארוכה, בדיוק כמו בעוגיות שושנים. ממלאים בעגבניות מיובשות, מפזרים מעט גבינה צהובה מגורדת ומגלגלים

3. חוצים לשושנים, מסדרים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה. מרוחים בביצה טרופה ומפזרים מעט שומשום. אופים כ- 15-20 דק’ עד להזהבה.

שבלולי גבינות ועגבניות 009_640x426

 

שבלולי גבינות ועגבניות 021_640x426

 

אהבתם את הפוסט? רוצים לא לפספס פוסטים נוספים של ‘הבלוג של מירב’?
לחצו על כפתור ה- עקבו אחרי - למעלה משמאל – הכניסו את כתובת המייל שלכם
ותקבלו הודעה למייל בכל פעם שאפרסם משהו חדש.

שבלולי גבינות ועגבניות 019_640x426

 

שבלולי גבינות ועגבניות 033_640x426

עוד מהבלוג של מירב מלמד

תצוגה מקדימה

כי הביקוש לאהבה לא מסתיים אף פעם

שלוש מאות ניסיונות התקשרות במשך שלושים דקות רצופות נדרשו לי רק בכדי לקבל מענה אנושי במשרדי זאפה, להשאיר שם וטלפון ולקוות לטוב. שלוש שעות נסיעה במגוון כלי תחבורה שונים ומגוונים מהצפון הירוק למרכז הרחוק, המתנה מייגעת...

תצוגה מקדימה

עוגת מוס נהדרת בשלושה צבעים

העוגה הבאה הפכה להיות עוגת ימי הולדת אצלנו במשפחה. אין אחד שלא אוהב אותה ומשבח את טעמה הנפלא! בניגוד לעוגות דומות, כאן הבסיס...

תצוגה מקדימה

עוגת סולת תפוז וקוקוס - כוס אחת וקערה אחת

ללא ספק, העוגה הכי קלה שהכנתי עד היום. כוס אחת וקערה אחת- אלו הכלים שתצטרכו לשטוף אחריה (טוב אז גם מרית אחת, אבל שאר הכלים שמונחים בכיור שלכם, כבר לא מהסיפור הזה זה בטוח) עוגה...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה