הבלוג של גבי מגנזי

magnezig

אוכל, בישולים ומתכונים. בלוג האוכל של גבי מגנזי

עדכונים:

פוסטים: 6

החל מאוגוסט 2016

לפעמים מתאים להוסיף לארוחה יין אדום ולפעמים דווקא הכי מתאים לבן. מעוניינים לגלות מתי כל אחד מהם מתאים, בהתאם לארוחה שבישלתם?

כנסו למדריך שידוכי היין של גבי מגנזי ותגלו!

עוד מהבלוג של גבי מגנזי

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 4 years

גלידה הכי טובה! (ליקר כלשהו)

לגלידת ליקר כלשהו תזדקקו לחומרים הבאים: 500 מ"ל שמנת מתוקה 1 קופסת חלב מרוכז ממותק (כ-400 גרם) 1 כפית תמצית וניל איכותית או משחת וניל כ-1/2 כוס של ליקר כלשהו, בכל טעם שרוצים אופן הכנה: 1. מוזגים לקערה את השמנת...

תגובות

פורסם לפני 4 years

מתכוני גזר וצנונית

המה כמה מתכוני סלטים הכוללים גזר (וצנונית!) סלט גזר ופקאן סיני 6-7 גזרים גדולים 3 בצלים ירוקים 50 גרם פקאן סיני 1/4 כוס חומץ 1/2 כוס שמן (רגיל, לא זית) 2 שיני שום כתושות 4 כפיות חרדל 4 כפות סוכר חום כהה אופן ההכנה: מגרדים את...

תגובות

פורסם לפני 4 years

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה