הבלוג של מיכל יפה

עניינימים

שונאת לכתוב, אוהבת לערוך ומתמחה בלראות את התמונה הקטנה

עדכונים:

פוסטים: 155

החל מאוגוסט 2011

לזרוק אורז שנשאר משבת? השתגעתם??? אפשר להכין ממנו קציצות פשוטות, מהירות וחייבים להודות שהרבה יותר טעימות מהאורז המקורי

09/03/2013

איכשהו, אורז הוא מאכל שתמיד נשאר ממנו. לא ברור איך זה קורה, אבל זאת עובדה שאין לי שום כוונה להתווכח איתה. עקרונית אפשר להמשיך ולאכול את האורז שנשאר גם בימים שאחרי, אבל בשלב מסוים זה קצת נמאס. נו, בשביל זה אני פה כדי להזכיר לכם את קיומה של אופציית קציצות האורז.

זה נורא פשוט, ולא דורש מתכון בתצורת “המצרכים”, “אופן ההכנה” וכו’. פשוט לוקחים את האורז שנשאר וחנו סר (כל אורז שהוא. בתמונה: אורז עם ירקות), מערבבים אותו עם ביצה ופירורי לחם (או פירורי מצה, אם אתם בזמן הרלוונטי בשנה). המשקיענים והמושחתים יכולים להוסיף פרמזן או גבינה אחרת. מוסיפים קצת תבלינים. אנחנו הוספנו תבלין פרגיות, אבל אפשר גם דברים קצת יותר אנינים בהתאם להעדפותיכם. אני, למשל, מתכוונת לנסות בהרט בפעם הבאה, או רק מלח, פלפל ואגוז מוסקט.

ומכל הטוב הזה יוצרים כדורים ומטגנים. כמה פשוט – ככה טעים, וחייבים להודות שאפילו יותר טעים מהאורז המקורי.

האם אפשר להכין את זה גם בתנור? אני מניחה שכן, אבל אז אולי שווה להפוך את זה לפשטידה, בסיועו האדיב של גביע קוטג’ שיתווסף לתערובת.

בתיאבון!

עוד מהבלוג של מיכל יפה

תצוגה מקדימה

עגבניות מיובשות בשמן זית ותבלינים

כן כן, הכי טוב לייבש עגבניות בשמש, אבל למרות שזה יותר רומנטי (וזול), לא תמיד אפשר. מזל, אם כך, שיש תנורים בעולם. וככה זה הולך: לוקחים עגבניות שרי וחוצים אותן לאורך. כלומר אם יש...

תגובות

פורסם לפני 7 years
תצוגה מקדימה

אייל גולן: כמה מטומטם אפשר להיות?

ונגיד שהוא לא ידע. נגיד. כלומר יכולתי לכתוב פה פוסט שלם על למה כשאישה - בכל גיל - שוכבת עם יותר מגבר אחד, ועוד כאלה שלא מכירים אותה, ויותר מפעם אחת, זה בכל מקרה מעיד על בעיה לא קטנה, וכל גבר עם מעט שכל בקודקודו אמור לסרב לעשות...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

וידאו: מי יעזור לילד ברחוב?

יותר מ-20 מיליון איש צפו בסרטון שהציג ניסוי חברתי שבמסגרתו עמד ילד ברחוב בניו יורק בקור של מינוס 15 מעלות, כשלגופו רק ג'ינס וטי-שירט קרועים ובידו שקית ניילון אחת להתכסות בה. העוברים והשבים התעלמו ממנו במשך שעתיים, ואז קרה...

תגובות

פורסם לפני 5 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה