הבלוג של Loren_Shirazian

lorenshirazian

עדכונים:

פוסטים: 10

החל מפברואר 2017

מנה ראשונה לחג הפסח, האורחים יתעלפו!

קל להכנה/דיאטטי

____________________________________

המשימה האחרונה בקורס היא לבחור מתכון שנלמד במהלך הקורס ולשדרג אותו.

בחרתי ברול הויאטנמי המשגע שפאני רוטשטיין האלופה לימדה אותנו להכין,

10 דק’ הכנה, בריא, דיאטטי וטעים כל כך!

זהו אחד המתכונים שללא ספק יכנסו לארוחות אצלי בבית באופן קבוע.

ולכל דבר טוב יש סוף.. אז זוהי המשימה האחרונה בפרויקט #פשוטלבשל ,

זכיתי לקחת חלק בפרויקט כל כך מושקע ומיוחד, שחשבו בו על כל הפרטים הקטנים!

זה סוג של הגשמת חלום בשבילי ובהזדמנות זו תודה סלונה שבחרתם בי,

אני זכיתי!

____________________________________

מתכון להכנת רול ויאטנמי עם עוף וירקות

qwwq

 

מצרכים

2 גזרים

רבע כרוב לבן

1 גמבה אדומה

1 גמבה צהובה

בצל ירוק

בצל לבן

חזה עוף חתוך לרצועות

____________________________________

תבלינים

כף שמן שומשום

2 כפות סויה

כף טריאקי

ג’ינג’ר של דורות

שום כתוש של דורות

____________________________________

אופן הכנה

בווק מחממים שמן ומוסיפים בצל רגיל, שום וג’ינג’ר ואת רצועות העוף בערך 10 דק עד שהוא מתבשל.

אחר כך מוסיפים את הגזר (חתוך לרצועות באמצעות קולפן), גמבה, פלפל, כרוב ובצל ירוק.

מוסיפים את שמן השומשום הסויה וטריאקי, מערבבים 5  דק’ ומכבים את האש.

המטרה היא לבשל את חזה העוף אבל שהירקות ישארו חיים.

אחר כך מעבירים למסננת כך שכל הנוזלים יצאו.

בצלחת עמוקה שמים מים פושרים. מכניסים דף אורז למים (המים צריכים לכסות את הדף) עד שהדף מתרכך.

לוקחים את הדף, מניחים את התערובת ומגלגלים לרול. סוגרים קודם את הקצוות ואז מגלגלים.

כל פעם שמים דף אחר דף בנפרד שלא ידבקו.

____________________________________

*ניתן להפוך לצמחוני ע”י הוצאת העוף*

*ניתן להשתמש בירקות טריים*

*ניתן להגיש עם רוטב בצד (חריף,סויה,שום..)*

____________________________________

sasa

 

xx

zzzz

____________________________________

בהצלחה ובתאבון!

 

 

עוד מהבלוג של Loren_Shirazian

תצוגה מקדימה

הפיצה המקסיקנית שלי

אז המשימה השבוע היא להכין פיצה משלנו. אני בחרתי להכין את הפיצה שמזכירה לי את המקום שהכי הייתי רוצה להיות בו עכשיו - מקסיקו תקופת מבחנים זו התקופה השנואה עליי. מלא לחץ, עצבנות וחוסר אדיר בזמן. ואיך שכל פעם אני מוצאת את...

תגובות

פורסם לפני 3 years
תצוגה מקדימה

מוקפץ חריף ב10 דקות

מוקפץ חריף של פילה בקר הנה לכם מתכון למוקפץ חריף סופר-טעים ומוצלח, 10 דק הכנה וזה שלכם! #הטיפ להצלחת המתכון הוא לעבוד על להבה גבוהה, במהירות, ולהגיש מיד כשזה חם. #אפשר להפוך את המתכון לצמחוני/טבעוני ע"י החלפת הבשר לטופו...

תגובות

פורסם לפני 3 years
תצוגה מקדימה

פסטה פסטו קישואים

מתכון לפסטת פסטו קישואים דיאטטית מלאה בכל טוב! המשימה השבועית הפעם היא הכנת תוספת לארוחה.   אז קודם לכן, קבלו כמה עובדות מעניינות על הקישוא:   קבלו תוספת...

תגובות

פורסם לפני 3 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה