הבלוג של Loren_Shirazian

lorenshirazian

עדכונים:

פוסטים: 10

החל מפברואר 2017

 

מתכון לקינוח קל להכנה, טעים בטירוף וכשר לפסח.

 

פסח זה חג שמח.

זה חג שמבשר על בוא האביב, זה חג שמביא איתו פריחה ושמש, זה חג שעושה לי פרפרים בבטן.

חג שמרגיש לי כאילו רק עכשיו התחילה השנה החדשה. זה חג של התחדשות. איזה כיף בפסח.

אבל פסח כמו בכל חג ובמיוחד בפסח.. מביא איתו גם את כל ההכנות שלפני..

וכשאני מדברת על ההכנות שלפני אני מדברת על אמא שלי שכבר חודש קודם לחוצה מערב החג הקרב,

כי אמא שלי מכינה 10 מנות שונות לפחות לערב חג , כי אמא שלי בשלנית אלופה בעצמה אבל זה כבר סיפור אחר..

והנקיונות הבלתי פוסקים לפסח.. כל כך הרבה הכנות לחג והכל מסתכם בערב אחד, ערב ליל הסדר.

 

אז אמא עומלת וטורחת ומכינה את ארוחת החג ובנוסף לארוחת החג צריך גם להכין קינוח.

בדרך כלל אני בעיסוקים שלי ואף פעם אין לי זמן לעזור לאמא אבל השנה בזכות סלונה (ואתם העדים שלי) אני מבטיחה לעזור לאמא בהכנות ובבישולים לחג.. וכבר התנדבתי להכין קינוח! (אז תהיו גאים בי..)

בחרתי להשתמש בתותים כי זו העונה ואיך אפשר להתעלם מהפרי הכל כך טעים הזה,

קבלו מתכון להכנת מרקחת תותים בקרם גבינה שכל אחד יכול לעשות בקלות!

 

מתכון

 

מצרכים

1 ק”ג תותים

1 כוס סוכר

1 סוכר וניל

1 שמנת מתוקה

1/2 כוס מיץ תפוזים טרי

500 גר גבינה לבנה

 

למרקחת התותים

בסיר מרתיחים 12 תותים קצוצים, חצי כוס סוכר ואת מיץ התפוזים. בעת הרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים בערך 30 דק’.

cccc

 

ccc

 

לקרם הגבינה

מקציפים את יתר החומרים.

 

להגשה

קוצצים עוד תותים, ומסדרים בשכבות.

 

הערות

אפשר להפוך את המתכון לפרווה ע”י  החלפת השמנת בצמחית.

ניתן לשנות גרסאות, להוסיף מרנג, סוגים שונים של פירות, פיסטוקים וכו’.

 

קינוח טעים וקל להכנה שמתאים לחג הפסח,

ממליצה בחום!

בתאבון!

cc

c

עוד מהבלוג של Loren_Shirazian

תצוגה מקדימה

הפיצה המקסיקנית שלי

אז המשימה השבוע היא להכין פיצה משלנו. אני בחרתי להכין את הפיצה שמזכירה לי את המקום שהכי הייתי רוצה להיות בו עכשיו - מקסיקו תקופת מבחנים זו התקופה השנואה עליי. מלא לחץ, עצבנות וחוסר אדיר בזמן. ואיך שכל פעם אני מוצאת את...

תגובות

פורסם לפני 3 years
תצוגה מקדימה

מוקפץ חריף ב10 דקות

מוקפץ חריף של פילה בקר הנה לכם מתכון למוקפץ חריף סופר-טעים ומוצלח, 10 דק הכנה וזה שלכם! #הטיפ להצלחת המתכון הוא לעבוד על להבה גבוהה, במהירות, ולהגיש מיד כשזה חם. #אפשר להפוך את המתכון לצמחוני/טבעוני ע"י החלפת הבשר לטופו...

תגובות

פורסם לפני 3 years
תצוגה מקדימה

פסטה פסטו קישואים

מתכון לפסטת פסטו קישואים דיאטטית מלאה בכל טוב! המשימה השבועית הפעם היא הכנת תוספת לארוחה.   אז קודם לכן, קבלו כמה עובדות מעניינות על הקישוא:   קבלו תוספת...

תגובות

פורסם לפני 3 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה