הבלוג של ליאת אמסילי - כשאהבה ובישול נפגשים

liatamsi

בעיקר אמא של עמיתי וטוי טוי שיצו המחמד, חובבת מושבעת של קולניריה ומטבח.

עדכונים:

פוסטים: 206

החל מאפריל 2014

כשקיבלנו את מהדורת הרטרו בקופסאות הפח מלאות הגבינה הבולגרית של גד התיתי התלהבה, יאאאאאאא אמא מה זה?  זו גבינה בולגרית לבלוגרית תיתי, עניתי לה. את יודעת אמא??? אני אוהבת גבינה מונגרית,  אני רוצה חתיך ממנה (לכי תסבירי לה שגם את רוצה חתיך…)  ועד שפתחתי את הקופסא היא איבדה את הסבלנות והשתטחה בתנוחת אללה הוא אכבר מעצבים, נו אמאאאאאאאאאאאאאאא, נתתי לך חתיך והיא נרגעה – אוהבת גבינות כמו אמא שלה הקטנה ואני כמובן נכנסתי למטבח ורקחתי לי פסטה צבעונית וקלילה.

12004079_10153537961636280_1798033768868552713_n

פסטת חמשת הצבעים:

החומרים:

חצי חבילת פסטה פוזילי מבושלת ע”פ הוראות יצרן

10 עגבניות שרי תמר שטופות

סלסלת פטריות שמפניון חתוכות לרבעים

1 חבילת תרד טרי חתוך גס

חופן זיתי קלמטה מגולענים

רבע קוביית גבינה בולגרית מפוררת

רבע כוס שמן זית

3 עלי בזיליקום קרועים

מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

במחבת יוצקים את שמן זית ומקפיצים את עגבניות השרי עד לצריבה קלה, מעבירים לקערה ומקפיצים את הפטריות והשום כדקה ומעבירים  לקערה עם עגבניות השרי, מאדים קלות את התרד ומוסיפים את עגבניות השרי, הפטריות וזיתי הקלמטה מתבלים בפלפל ומלח ומקפיצים עוד כדקה מוסיפים את הפסטה ומערבבים. מעבירים לצלחת ומפזרים למעלה את הבולגרית והבזיליקום.

11990671_10153537964376280_4242227167700183207_n

 

בתאבון :-)

 

**המוצרים התקבלו להתנסות **

 

 

 

 

 

 

 

עוד מהבלוג של ליאת אמסילי - כשאהבה ובישול נפגשים

כבר לא אשתך!!!

אתה יודע, בשבוע האחרון היא מבקשת לחזור לבית שלנו - אני רוצה לבית שלך ושל אבא. הסברתי לה שאבא  ואמא כבר לא גרים יחד.  יש לה בית עם אמא ויש לה בית עם אבא. שלוש שנים ,  שלוש שנים של שתיקה רועמת וזועמת, שלוש שנים של ריחוק, שלוש...

תגובות

פורסם לפני 5 years

אל תתעצבי ילדה שלי

זו הפעם השנייה החודש שאת מרסקת ומנפצת לי את הלב לרסיסים. זו הפעם השנייה שאני כותבת על זה אבל הפעם זה כואב יותר ילדה שלי! את גדולה יותר ומבינה יותר וזו השבת השנייה שאני יושבת בשעה מאוחרת של הלילה עם מועקה בלב ודמעות שלא...

תגובות

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

שניצלונים בטמפורה - מזרח ומערב נפגשים בצלחת אחת

לא סתם בחרו את השם נפטון לחברה שמביאה היישר לצלחתינו טעמים מכל קצוות תבל. נפטון אל הים אמר את דברו ופקד על רוחות השמיים להביא מרחבי העולם תבלינים ורטבים בכדי שיוכל לתבל את ארוחות השחיתות שלו... תבלין פילדלפיה מארץ...

תגובות

תגיות:

פורסם לפני 5 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה