הבלוג של levanareiser

levanareiser

אוהבת לחיות, את החיים הטובים ... ולחלוק אותם עם אחרים ... אוהבת ליצור מתכונים, משלבת בן הישן לחדש ... אוהבת להכין ולשתף את חברי בבישול, אפיה, קינוחים אוכל ביתי ... ועוד .

עדכונים:

פוסטים: 294

החל מדצמבר 2012

השף קונדיטור דודו אוטמזגין מגיש מבחר קינוחי ט”ו בשבט העשויים ממיטב תוצרת האדמה …. כנסו לקישור יש מתכון מקסים … עוגת פירות יבשים ורום … חג שמח – ט”ו שמח ומתוק.

15/01/2014

קינוחי ט”ו בשבט

דודו אוטמזגין לקמח “מאסטר שף”

השף קונדיטור דודו אוטמזגין מגיש מבחר קינוחי ט”ו בשבט העשויים ממיטב תוצרת האדמה

נבחרת קינוחי ט”ו בשבט של השף קונדיטור דודו אוטמזגין כוללת מגוון עוגות, עוגיות, קראנץ ומיני מאפים, המשלבים בין קמח קונדיטור איכותי של מאסטר שף למיטב תוצרת האדמה, תוך שימוש באלמנטים הקולינאריים המסורתיים בחג: פירות יבשים ומיני אגוזים ושקדים. דודו אוטמזגין: “הקינוחים יהוו אלטרנטיבה מעניינת עבור החוגגים, המעוניינים ליהנות ממטעמי החג בדרך מיוחדת ומרגשת יותר”.

נבחרת קינוחי ט”ו בשבט של דודו אוטמזגין מקמח מאסטר שף:

גילוי נאות קיבלתי את המוצרים להתנסות.

  • שטולן- עוגת חג מולד מסורתית בגרמניה שהפכה לפופולארית בשנים האחרונות במיוחד בט”ו בשבט. שטולן היא עוגה יבשה, המזכירה לחם ועשויה עם מיני פיצוחים, גבינה, חמוציות, אגוזי מלך וצימוקים.
  • צנימי בריאות מאסטר שף- צנימים מתוקים המכילים פקאן וצימוקים.
  • שמרים בריאות- עוגת שמרים המכילה אגוזי מלך, אגוזי לוז, שקדים אמריקאים, פקאן, חמוציות ותאנים המפוזרים על קרם מרציפן.

עוגת פירות יבשים ורום // דודו אוטמזגין לקמח מאסטר שף החומרים:

לתבנית 24 ס”מ 200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר 150 גרם (3/4 כוס) סוכר 4 ביצים 150 מ”ל (2/3 כוס) רום כהה 350 גרם (21/2 כוסות) קמח תופח “מאסטר שף” 100 גרם דובדבנים מסוכרים 100 גרם משמשים מיובשים קצוצים 100 גרם דבלים קצוצות 100 גרם צימוקים בהירים, מושרים כשעתיים ברום 100 גרם תערובת פירות מסוכרים 30 גרם שקדים מולבנים פרוסים

לסירופ: 100 מ”ל (1/2 כוס פחות כף) מים 100 גרם (1/2 כוס) סוכר 30 מ”ל (2 כפות) רום כהה

אופן ההכנה:

  1. מקציפים במיקסר את החמאה והסוכר.
  2. מוסיפים את הביצים ומערבבים.
  3. מנקים בלקקן את דפנות המיקסר, מוסיפים את הרום, ומערבבים.
  4. מוסיפים את הקמח, ומערבבים.
  5. מוסיפים לקערת המקסר את שאר המרכיבים, מערבבים ידנית.
  6. יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה, מפזרים מעל את השקדים ואופים 45-50 דקות בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות. בודקים בעזרת קיסם שהעוגה מוכנה.
  7. מכינים סירופ: מביאים לרתיחה בסיר את המים והסוכר. מסירים מהאש ומצננים. מוסיפים את הרום ומערבבים. מוציאים את העוגה מהתנור ויוצקים מעליה את הסירופ.

חג ט:ו בשבט שמח .

השף קונדיטור דוד אוטמזגין, נולד בישראל ב- 1971, נדבק בחיידק האפייה עוד בעת שירותו הצבאי, עבד ולמד את רזי המקצוע עד להגשמת החלום – קונדיטוריית בוטיק פרטית …

דוד אוטמזגין, בן 42 המתמחה במיטב ביתי הספר לאפייה בצורפת, הונגריה, ובלגיה, בין היתר התמחה –  Laduree champs  ואצל פייר ברמה .  ב- 2005 זכה בתואר ”אלוף עוגות השמרים בישראל” . קונדיטורייה האם שלו בקרית מוצקין מעסיקה כ- 50 עובדים ובבעלותו 9 סניפים.  קולקציית מאסטר שף תימכר בסניפי הרשת.

לאתר www.duduoutmezgine.com

נכתב וצולם על ידי לבנה רייזר LEVANA REISER

אשמח עם תכנסו לדף קבוצה שלי : מאפים קינוחים אוכל ביתי … ועוד .


עוד מהבלוג של levanareiser

תצוגה מקדימה

סדנת ילדים מבשלים עם השף ניר צוק + "משק ארצי"

לפני כשבועיים קיבלתי צלצול טלפוני ו- הוזמנתי לסדנת עוף אשר תתקיים בביתו הפרטי של "השף ניר צוק",  ביפו העתיקה.  השף ניר צוק הינו הפרזנטור של "משק ארצי" והסדנה הייתה מיועדת...

עוגת מוס גבינה קרה בטעם ריבת חלב.

עוגת מוס גבינה (קרה) מגבינת כנען 5% של תנובה בטעם ריבת חלב . גילוי נאות קיבלתי את הגבינה להתנסות - גבינה מעולה להכין דברים טעימים באפיה. בואו נתחיל, המתכון קל להכנה וטעים,  לחגים, לשבתות, ולא רק בחג השבועות וכל ימות...

תצוגה מקדימה

לביבות - לטקס אפויות לחג החנוכה.

מי אמר שחג החנוכה שמן כל כך והכל בגלל פח שמן קטן ... ולנו יש 8 ימים לאכול את כל הדברים הטעימים סופגניות למיניהם, לטקס ולביבות ... אצלי השמן לא חוגג בטיגונים, אצלי השמן זית שמנא חוגג בלביבות חנוכה אפשר גם באפייה ... קבלו מתכון...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה