הבלוג של levanareiser

levanareiser

אוהבת לחיות, את החיים הטובים ... ולחלוק אותם עם אחרים ... אוהבת ליצור מתכונים, משלבת בן הישן לחדש ... אוהבת להכין ולשתף את חברי בבישול, אפיה, קינוחים אוכל ביתי ... ועוד .

עדכונים:

פוסטים: 294

החל מדצמבר 2012

סוגת מעלה על המדף סידרת פתיתים חדשה, 11 סוגים במספר, והמיוחד בסידרה הוא צורות פתיתים חדשות ומשעשעות שילדים יאהבו במיוחד, הפתיתים שיקסמו לילדים הינם בצורות של אותיות ומספרים, חיות וגופים הנדסיים, אוכל ושעשוע בצוותא.

03/01/2014

הפתיתים הם מאכל ישראלי ואהוב בעיקר על ילדים.

הפעם הבשורה היא לילדים.

חברת סוגת מעלה על המדף סידרת פתיתים חדשה,  11 סוגים במספר, והמיוחד בסידרה הוא צורות פתיתים חדשות ומשעשעות שילדים יאהבו במיוחד, הפתיתים שיקסמו לילדים הינם בצורות של אותיות ומספרים, חיות וגופים הנדסיים, אוכל ושעשוע בצוותא.

אך לא רק זאת :  בסידרה אף תימצאו פתיתים עם בצל, פתיתי קמח מלא בלא פחות משלושה צבעים, וכמובן, לשמרנים, הצורות הישנות והטובות של אורז, קוסקוס, טבעות וכוכבים.

השקת הסדרה החדשה התקיימה במיתחם נמל תל-אביב .

חברותי ואני הבלוגריות נהננו מאד מן התצוגה הטעימה, ושמחנו על ההזדמנות לפגוש את הידוענים של הקולינריה המקומית, קרין גורן המקסימה, אורן בייקר הקונדיטור בעל ידי הזהב, צמפיון הלחמים, ארז קומורובסקי, שי ברנדס, סמדי בומבה המקסימה,  פאולין שובל, אתי לוי, סלמה פיומי והגדול מכולם, תום פרנץ האצילי שהכין מנות נהדרות ומלאות ניחוח וטעם מן הפתיתים, להנאתנו המושלמת.

בהמשך, לא אחסוך מכם שפע מתכונים.

אציין בפניכם כי על אריזות המוצרים בסידרה רשומים מתכונים נפלאים, שימו לב ןעשו בהם שימוש מושכל.  אך לא רק ידועני מזון פגשנו, הנה פנינה רוזנבלום שתמיד נהדרת  ואפילו דניאלה פיק , ביתו של … נקרתה בדרכנו.

ראוי, בהזדמנות זו, להרחיב מעט אודות החברה המשיקה, סוגת.

ובכן, סוגת היא אחת מהחברות המובילות בשוק בתחום המזון אשר משתמשת בטכנולוגיה חדישה שמייצרת מוצרים איכותיים קלים ומהירים להכנה. חברת סוגת משיקה סדרה חדשה של סדרת פתיתים ב 11 סגנונות שונים המעשירים כל מנה, שמתוך הסדרה מתבלטות מבחר רחב של פתיתים עבור ילדים בצורות מיוחדות בשם פתיתים KIDS: בצורת חיות,מספרים,אותיות באנגלית וצורות. הסדרה החדשה משווקת באריזות איכותיות השומרות על טריות הפתיתים, מעוצבות וצבעוניות, על גב האריזות מופיעים מתכונים של השף תום פרנץ ממאסטר שף.

הפתיתים הם מאכל ישראלי ואהוב בעיקר על ילדים. תהליך היצור נעשה ללא מגע יד אדם ובטכנולוגיה חדישה, שמאשרת מוצר איכותי, קל ומהיר להכנה. סדרת הפתיתים החדשה תשווק באריזות מעוצבות ומרהיבות, על גבם יופיעו מתכונים באדיבות תום פרנץ (מאסטר שף), והיו ניתנים להורדה בעזרת בר קוד. כל האריזות נארזות בצורה ייחודית ומבוקרת כדי לשמור על איכות וטריות.

פתיתים אפויים Kids מספרים 400 גרם.

פתיתים אפויים Kids אותיות 400 גרם.

פתיתים אפויים Kids צורות 400 גרם.

המחיר המומלץ ליחידה לצרכן: 6.99  ₪

גילוי נאות,  הוזמנתי להשקה וקיבלתי סלסלה עם חבלות פתיתים ונענע.

מתכון  שאני הכנתי ואוהבת .

מתכון (מהיר כתוספת או כארוחה)

פתיתים אפויים מספרים של סוגת … עם רוטב רסק עגבניות, בצל קצוץ, שמן זית, ותבלינים: כף סוכר חום כהה, כפית פפריקה חריפה, קצת פלפל שחור גרוס, כף אבקת מרק עוף או מלח, ומים חמים שיכסה ועוד ….

ההכנה: מערבבים הכל בכלי מיוחד למיקרוגל ובישול של 10 דקות לערבב ועוד 5 דקות בישול ולהגשה. אפשרי על הגז לערבב מידי פעם ולכסות.

בתבשל הזה אין כללים … אפשרי להוסיף קבנוס או נקניקיות או אפילו צמחוני ירקות אפונה וגזר, חומוס,

מתכונים חביבים על ילדים

מרק עגבניות עם פתיתים בצורת בעלי חיים מגן חיות

באדיבות תום פרנץ ל’סוגת’ המשיקה את סדרת הפתיתים

מצרכים ל 6 מנות

כוס פתיתים “גן חיות” של סוגת

כפית שמן קנולה

4 כפות שמן זית איכותי

1 בצל גדול קצוץ

2 שיני שום כתושות

כף סוכר חום

2 גזרים קלופים וחתוכים לקוביות

2 מקלות סלרי קצוצים

פחית גדולה של עגבניות מרוסקות (800 גרם)

2 כוסות מים רותחים /ציר ירקות

3 כפות קטשופ

כפית בזיליקום

מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

1. מבשלים את הפתיתים ב 4 כוסות מים רותחים מומלחים קלות עד שהם “אל דנטה” (בערך 5-7 דקות אחרי הרתיחה). מסננים,שוטפים במים קרים. מחזירים לסיר, מפזרים כפית שמן קנולה ומנערים את הסיר כדי שהשמן יתפזר על הפתיתים וימנע הידבקות. שומרים בצד עד ההגשה.

2. מחממים שמן בסיר. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים את הסוכר החום והשום ומקרמלים יחד כמה דקות. מוסיפים את הגזר והסלרי ומטגנים חמש דקות נוספות. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, המים/הציר, הקטשופ והתבלינים, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים 30 דקות עד שהירקות רכים. מורידים מהאש ובעזרת בלנדר מוט מרסקים את המרק לתערובת אחידה. (אם הילדים יותר גדולים אפשר גם לטחון רק חצי כמות ואפשר גם לא לטחון בכלל!). טועמים ומתקנים תיבול.

3. לפני ההגשה מוסיפים פנימה את הפתיתים המוכנים ומחממים על אש קטנה. מוזגים לקעריות ומגישים חם.

בתאבון!

מיני קציצות בשר וירקות ברוטב אדום מתקתק עם פתיתים בצורות הנדסיות

באדיבות תום פרנץ ל’סוגת’ המשיקה את סדרת הפתיתים

מצרכים ל 6 מנות

2 כוסות פתיתים “צורות” של סוגת

חצי קילוגרם בשר טחון טרי

1 תפוח אדמה מגורד דק

1 בטטה קטנה מגורדת דק

1 גזר קלוף מגורד דק

2 בצלים גדולים מגורדים דק

1 קישוא מגורד דק

2 כפות שמן זית

מלח ופלפל לפי הטעם

ביצה טרופה

4 כפות פירורי לחם

לרוטב אדום מתקתק שילדים אוהבים-

2 כפות שמן קנולה

שן שום כתושה

פחית גדולה עגבניות מרוסקות (800 גרם)

כף גדושה סוכר חום

כף פפריקה מתוקה

כפית אורגנו

2 כפות קטשופ

כף חומץ בלסמי

אופן ההכנה:

1. סוחטים היטב את כל עודפי המים מתפוח האדמה, מבצל אחד ומהקישוא המגורדים. מעבירים לקערה, מוסיפים את הבטטה והגזר ומערבבים היטב. מוסיפים את הבשר הטחון, שמן הזית מלח ופלפל לפי הטעם, ביצה ופירורי לחם- ומערבבים היטב. אם יש צורך מוסיפים עוד פירורי לחם. מעבירים למקרר לחצי שעה.

2. יוצרים קציצות בעזרת כפית וידיים רטובות (אפשר גם בעזרת כף לקציצות גדולות). מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן. אופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות, 15-20 דקות עד שהקציצות מזהיבות.

3. מכינים את הרוטב- מטגנים את הבצל שנותר (סחוט מעודפי נוזלים) בשמן קנולה עד שהוא מזהיב. מוסיפים את השום הכתוש ומזהיבים 2 דקות נוספות. מוסיפים עגבניות המרוסקות, סוכר, פפריקה, אורגנו וקטשופ ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל, חומץ בלסמי ומערבבים, מנמיכים את האש. מוסיפים פנימה את הקציצות ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם ומסמיך (20-30 דקות).

4. מכינים את הפתיתים על פי הוראות ההכנה שעל גבי האריזה. שומרים בצד מכוסה עד ההגשה.

5. להגשת המנה- מסדרים טבעת פתיתים ובאמצע מניחים קציצות ברוטב. אפשר לשים קיסמים צבעוניים בקציצות כדי שלילדים יהיה כיף להרים ולנגוס.

בתאבון!

עוד מנות מעניינות כנסו לאתר סוגת http://www.sugat.com/

http://www.sugat.com/?CategoryID=395&ArticleID=3525

http://www.sugat.com/?CategoryID=395&ArticleID=3559

דף הפייסבוק :https://www.facebook.com/SugatIsrael?fref=ts

נכתב וצולם על ידי לבנה רייזר LEVANA REISER

אשמח עם תכנסו לדף קבוצה שלי : מאפים קינוחים אוכל ביתי … ועוד .

עוד מהבלוג של levanareiser

תצוגה מקדימה

סדנת ילדים מבשלים עם השף ניר צוק + "משק ארצי"

לפני כשבועיים קיבלתי צלצול טלפוני ו- הוזמנתי לסדנת עוף אשר תתקיים בביתו הפרטי של "השף ניר צוק",  ביפו העתיקה.  השף ניר צוק הינו הפרזנטור של "משק ארצי" והסדנה הייתה מיועדת...

עוגת מוס גבינה קרה בטעם ריבת חלב.

עוגת מוס גבינה (קרה) מגבינת כנען 5% של תנובה בטעם ריבת חלב . גילוי נאות קיבלתי את הגבינה להתנסות - גבינה מעולה להכין דברים טעימים באפיה. בואו נתחיל, המתכון קל להכנה וטעים,  לחגים, לשבתות, ולא רק בחג השבועות וכל ימות...

תצוגה מקדימה

לביבות - לטקס אפויות לחג החנוכה.

מי אמר שחג החנוכה שמן כל כך והכל בגלל פח שמן קטן ... ולנו יש 8 ימים לאכול את כל הדברים הטעימים סופגניות למיניהם, לטקס ולביבות ... אצלי השמן לא חוגג בטיגונים, אצלי השמן זית שמנא חוגג בלביבות חנוכה אפשר גם באפייה ... קבלו מתכון...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה