הבלוג של levanareiser

levanareiser

אוהבת לחיות, את החיים הטובים ... ולחלוק אותם עם אחרים ... אוהבת ליצור מתכונים, משלבת בן הישן לחדש ... אוהבת להכין ולשתף את חברי בבישול, אפיה, קינוחים אוכל ביתי ... ועוד .

עדכונים:

פוסטים: 294

החל מדצמבר 2012

הפשטידה הכי קלה ומהירה להכנה, וטוב להכין מהר לאירוח כאשר האורחים בדרך, במיוחד בחג שבועות, היא ארוחה בפני עצמה.

16/08/2016

pizap.com14713802023161

פשטידה חלבית מיוחדת

 

עם מיני ברוקולי ומיני כרובית

מצרכים :

חבילה מיני ברוקולי וחבילה מיני כרובית של תנובה

3 תפוחי אדמה פרוסים,

1 בצל גדול קצוץ גס .

1 שמנת חמוצה 15% תנובה .

5 +1 ביצים בנוני

1/2 כוס שמן

תבלינים : לפי הטעם

מלח עישבי תבול, פלפל שחור, אגוז מוסקט.

1+1/2 כוסות קמח תופח .

ההכנה :

במיקסר או בקערה גדולה מערבבים 5 ביצים עם שמן ותבלינים מוסיפים שמנת חמוצה 1+1/2 כוס קמח תופח .

מערבבים הכל למרקם חלק ללא גושים.

בנית המנה :

תבנית אפיה עם ניר אפיה מרוסס בשמן .

בתחתית פורסים תפוח אדמה ומעל מפזרים בצל קצוץ גס .

שמים את הבלילה לאט מעל בכף .

שוטפים ומסננים טוב את תכולת הירקות הקפואים

מערבבים ומפזרים את הברוקולי והכרובית מעל .

בכפות הידיים לוחצים לתוך הבלילה .

מעל מברישים ביצה מדוללת במעט מים ושמן .

אופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות .

אפשר לקשט מעל בתבלינים יבשים אני הוספתי תבלין אורגנו ופלפל אדום פילדלפיה .

אפיה של 50-60 דקות הכל תלוי בתנור לבדוק שהמאפה מוכן על ידי מראה שהצד ותחתית שחומים .

בתאבון !

עריכה וצילמה לבנה רייזר – LEVANA REISER

 

 

 

 

עוד מהבלוג של levanareiser

תצוגה מקדימה

סדנת ילדים מבשלים עם השף ניר צוק + "משק ארצי"

לפני כשבועיים קיבלתי צלצול טלפוני ו- הוזמנתי לסדנת עוף אשר תתקיים בביתו הפרטי של "השף ניר צוק",  ביפו העתיקה.  השף ניר צוק הינו הפרזנטור של "משק ארצי" והסדנה הייתה מיועדת...

עוגת מוס גבינה קרה בטעם ריבת חלב.

עוגת מוס גבינה (קרה) מגבינת כנען 5% של תנובה בטעם ריבת חלב . גילוי נאות קיבלתי את הגבינה להתנסות - גבינה מעולה להכין דברים טעימים באפיה. בואו נתחיל, המתכון קל להכנה וטעים,  לחגים, לשבתות, ולא רק בחג השבועות וכל ימות...

תצוגה מקדימה

לביבות - לטקס אפויות לחג החנוכה.

מי אמר שחג החנוכה שמן כל כך והכל בגלל פח שמן קטן ... ולנו יש 8 ימים לאכול את כל הדברים הטעימים סופגניות למיניהם, לטקס ולביבות ... אצלי השמן לא חוגג בטיגונים, אצלי השמן זית שמנא חוגג בלביבות חנוכה אפשר גם באפייה ... קבלו מתכון...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה