הבלוג של levanareiser

levanareiser

אוהבת לחיות, את החיים הטובים ... ולחלוק אותם עם אחרים ... אוהבת ליצור מתכונים, משלבת בן הישן לחדש ... אוהבת להכין ולשתף את חברי בבישול, אפיה, קינוחים אוכל ביתי ... ועוד .

עדכונים:

פוסטים: 294

החל מדצמבר 2012

רשת בתי הקפה ‘קפה נטו’, היא אחת מהרשתות הוותיקות והאיכותיות בישראל. הרשת חוגגת 20 שנה להיווסדה ויוצאת לדרך חדשה …

07/02/2015

רשת קפה נטו מתחדשת לקראת יום הולדת 20

545288451pizapw1423296526

      מיתוג מחדש של הרשת  -  סניף חדש במתחם שרונה

         תפריט טבעוני בשיתוף עם  VEGAN FRIENDLY

pizap.com14232898800621

הוזמנתי כבלוגרית לאירוע טעימות במסעדת הרשת קפה נטו המתחדשת בתפריט טבעוני בשיתוף עם  VEGAN FRIENDLY

pizap.com14232974724061

בסניפה החדש, במתחם שרונה, במבנה טמפלרי מרהיב ומשומר להפליא, בן 3 קומות, מרפסת חיצונית ומרתף יין ובו התכנסנו, בלוגרים ועיתונים … המקום נעים ומשרה אוירה חמה והשרות מעולה. נתכבדנו בשתיית קפה והתנסינו במספר משקאות של שייק פירות, טעימים להפליא. כשלעצמי, אהבתי בעיקר את שייק התות.

pizap.com14232936485461

“קפה נטו” רשת אשר הוקמה בשנת 1994

היא אחת מהרשתות הוותיקות והאיכותיות בישראל.

על קפה נטו

רשת קפה נטו הינה אחת מרשתות בתי הקפה הוותיקות בישראל. הרשת חורטת על דגלה איכות בלתי מתפשרת בכל הקשור לחומרי הגלם, תפריט עשיר ומגוון של מנות ייחודיות לרשת, ושירות מקצועי ואינטימי, תוך יצירת בידול כרשת ארצית באווירה שכונתית.

התפריט מציע מגוון גדול של משקאות חמים אוריינטאליים, מבחר של מיצים טבעיים טריים סחוטים במקום ושיקים מרעננים וטעימים. מגוון רחב של מנות חמות וקרות – החל מארוחות בוקר מפתיעות, דרך כריכים וסלטים מעניינים ועד למנות חמות בשריות וצמחוניות, היצע של קינוחים מקוריים ומאפים טריים ובעיקר קפה מצוין! ואל אווירת הבילוי הקלילה, מצטרפות גם שלל חוויות המוצעות לסועדים: תערוכות מתחלפות של אמנים, סניפים הממוקמים בשילוב חנויות ספרים, מוזיקה עדכנית ואווירת בילוי קלילה.

ברשת קפה נטו מאמינים כי השירות הוא אמנות והקפה הינו יצירה אתם מוזמנים אל חווית בילוי אמיתית

הרשת שבבעלות חיים מלכה, חוגגת 20 שנה להיווסדה ויוצאת לדרך חדשה הן במבנה החברה והן במיתוגה. המהלך כולל לוגו חדש, שפה תקשורתית מעודכנת, עיצוב פנים בכלל הסניפים ותפריט חדש, בעלות כוללת של כ-150 אלף שקל. תהליך המיתוג מחדש שהחל לפני כשלושה חודשים, מבוצע ע”י חברת המיתוג והפרסום IDEA, אשר מלווה את קפה נטו ב-5 השנים האחרונות וצפוי להסתיים במהלך הרבעון הראשון של 2015. בשלב הראשון כל הציוד המתכלה כגון; כוסות קפה חד פעמיות, שקיות נשיאה, מפיות ומגבונים, כלי ההגשה, מדי הצוות והחומר הפרסומי ימותגו בלוגו ובשפה החדשים של הרשת ובשלב השני, ישודרגו הסניפים לעיצוב אחיד. המיתוג החדש שחזר לפונט המלווה את הרשת מיום הקמתה (שנת 1994) והצבע השחור ה”על” זמני שאינו תלוי בטרנדים ובאופנות, מייצג את ערכי הרשת המתבססים על מוצר איכותי, מסורת, ביתיות ואנשים טובים. ביחד עם שינוי אדריכלי ועיצוב הפנים של סטודיו MU, תפריט מעודכן ושפה תקשורתית ברורה ונעימה, נוצר קו המאחד בין חווית הלקוח, טיב המוצר ונראות המותג כלפי חוץ.

pizap.com14232905097341

קפה נטו – קפה-בית

pizap.com14232943550311

סניף חדש

רשת קפה נטו מרחיבה את חווית הבילוי הייחודית, ומשיקה את הסניף 12 במתחם שרונה החדש בתל אביב. קפה נטו הינה אחת מהרשתות הראשונות שזיהו את הפוטנציאל המתממש במתחם שרונה ומיקמה את הסניף בפיאצה המרכזית במתחם. הסניף החדש נפתח לאחרונה ומציע מבנה בעל שלוש קומות של ישיבה פנימית וחצר הפונה לפיאצה. את עלות הקמתו מעריכים ברשת בכ-2 מיליון שקל, ועל תכנונו אחראי האדריכל אורי בן דרור מסטודיו MU שיעצב גם את הסניפים הבאים של הרשת. 24 עובדים חדשים גויסו לעבודה במשמרות בתפקידים המגוונים לתפעול הסניף החדש.

במהלך שנה הקרובה צפויים להיפתח עוד 3 סניפים נוספים ברחבי הארץ, החל מיסוד המעלה וחיפה בצפון ועד כפר סבא במרכז הארץ.

תפריט טבעוני חדש

לצד תפריט חורף 2015, רשת קפה נטו גאה לשתף פעולה עם עמותת “ויגן פרנדלי” ולהיות נגישה וזמינה לקהל לקוחותיה שבחרו לחיות אורך חיים טבעוני, עם תפריט טבעוני בכל סניפי הרשת.

כחלק משיתוף הפעולה שילבה קפה נטו מגוון מנות טבעוניות המשתלבות בכל הקטגוריות בתפריט, בין המנות:

ארוחת בוקר טבעונית – מקושקשת טופו עם בצל, פטריות  ופטרוזיליה, לחם לבחירה, מטבלים טבעונים: טחינה ירוקה, טאבולה עם עשבי תיבול, פלפלים קלויים, חצילים קלויים, עלי גפן וריבה, שתייה קלה וקפה.

שקשוקה טבעונית – טופו צרוב ברוטב עגבניות וירקות קלויים לצד סלט קצוץ ולחם.

סלט ברצלונה – טופו צרוב ברוטב סילאן פלפל וג’ינג’ר על מצע חסה, עלי בייבי, פלפלים מוקפצים, בצל סגול, עגבניות שרי ואגוזי מלך.

סלט בורגול + – בורגול גס, עגבניות, סלרי, בצל סגול, חמוציות, שקדים ועשבי תיבול על מצע חסה ועלי בייבי

טוסט טבעוני – גבינה טבעונית, עגבנייה וזיתי קלמטה.

פרחי כרובית – כרובית קלויה על מצע ארוגולה, עגבניות שרי, בצל סגול ורוטב טחינה.

אורז מדריד – טופו צרוב ברוטב סילאן פלפל וג’ינג’ר עם פלפלים מוקפצים על אורז בסמטי צהוב ובצל ירוק.

פיצה טבעונית – רוטב עגבניות, גבינה טבעונית, פרוסות עגבנייה ובזיליקום עם תוספות מעל.

פסטה אליו א-אוליו – שמן זית, אפונה, עגבניות שרי, פטרוזיליה, בזיליקום ושום.

כריך בגדדי – ביצה קשה, פלחי תפוח אדמה, עגבנייה, מלפפון, פטרוזיליה וטחינה.

שייק אסאי, שייק פירות, שייק בריאות.

כל משקאות הקפה יכולים להיות מוגשים עם משקה סויה של אלפרו או משקה שקדים של אלפרו

בנוסף, קפה נטו מגישה לחמנייה ללא גלוטן המוגשת סגורה וסטרילית ללקוחות שאינם צורכים גלוטן!

לדף הבית לחצו כאן.

לדף הפייסבוק לחצו כאן. 

נכתב וצולם על ידי LEVANA REISER

אשמח אם תצטרפו לדף הקבוצה שלי : לחצו כאן.

עוד מהבלוג של levanareiser

תצוגה מקדימה

סדנת ילדים מבשלים עם השף ניר צוק + "משק ארצי"

לפני כשבועיים קיבלתי צלצול טלפוני ו- הוזמנתי לסדנת עוף אשר תתקיים בביתו הפרטי של "השף ניר צוק",  ביפו העתיקה.  השף ניר צוק הינו הפרזנטור של "משק ארצי" והסדנה הייתה מיועדת...

עוגת מוס גבינה קרה בטעם ריבת חלב.

עוגת מוס גבינה (קרה) מגבינת כנען 5% של תנובה בטעם ריבת חלב . גילוי נאות קיבלתי את הגבינה להתנסות - גבינה מעולה להכין דברים טעימים באפיה. בואו נתחיל, המתכון קל להכנה וטעים,  לחגים, לשבתות, ולא רק בחג השבועות וכל ימות...

תצוגה מקדימה

לביבות - לטקס אפויות לחג החנוכה.

מי אמר שחג החנוכה שמן כל כך והכל בגלל פח שמן קטן ... ולנו יש 8 ימים לאכול את כל הדברים הטעימים סופגניות למיניהם, לטקס ולביבות ... אצלי השמן לא חוגג בטיגונים, אצלי השמן זית שמנא חוגג בלביבות חנוכה אפשר גם באפייה ... קבלו מתכון...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה