הבלוג של Styleah

Styleah

תדמית וסטיילינג אישי לאנשים כי קודם כל רואים. מתמחה בעסקים. אוהבת אנשים ולהעצים. בן זוג מקסים ובני משפחה מדהימים. מנוסה בעסקים מקומים ובינלאומים; באקדמיה, במוסדות ואירגונים. סקרנית, יזמית, משקיענית ותמיד פתוחה לדבר הבא... +עוד

תדמית וסטיילינג אישי לאנשים כי קודם כל רואים. מתמחה בעסקים. אוהבת אנשים ולהעצים. בן זוג מקסים ובני משפחה מדהימים. מנוסה בעסקים מקומים ובינלאומים; באקדמיה, במוסדות ואירגונים. סקרנית, יזמית, משקיענית ותמיד פתוחה לדבר הבא ולשיתוף פעולה.

עדכונים:

פוסטים: 18

החל מאוקטובר 2017

פטריות: הן תמיד נראות נפלאות. הן תמיד מופיעות כמו בחלומות. הן תמיד טעימות, קטנות, וגדולות, כהות ובהירות. ניתן להנות מהן במליון צורות. 2 מתכונים בשבילכם לעשות – ולהנות.

28/07/2019

IMG-20190727-WA0098 (002).jpgשבלולים ופטריות

פטריות או לא להיות!

 

פטריות הן המזון הכי בסיסי והמטעם הכי מפנק אצלנו בשולחן האוכל.

המשפחה שלנו  אוהבת פטריות.

המשפחה שלנו – אוהבת לבשל.

לבשל עם פטריות – בשבילנו –

זו הנאה, תאווה ופסגת הפסגות!

 

לכן, כשראיתי את הפירסום על סדנת הפטריות של  סלונה עם פאני רוטשטיין עם פטריות מרינה הגליל –

ידעתי שאני חייבת – אבל חייבת!!! להשתתף – ובגדול.

 

כשהצלחתי להירשם – מייד עם הפירסום –

כל בני המשפחה נכנסו לרישום:

 

את בטוחה שאת המתאימה?

אולי ניתן להביא משפחה?

 

את מבשלת טוב -לפעמים –

אבל אנחנו פעילים באירועים!!!

 

בקיצור:

אחרי שהבהרתי לכולם ש”אין ברירה”

ומחליפים – לא יכנסו הפעם לשורה,

הגעתי לסדנה –

כנציגת המשפחה.

 

נחשפתי לא רק למתכונים הנפלאים של פאני רוטשטיין המדהימה

ולטיפים שלא יסולאו בפז, על ניקיון, רחיצת הפטריות,

טיגון זריז בשמן זית ואחר כך צמצום הכרחי של הנוזלים

 (סבלנות – אצלי – זו לא אחת התכונות הבולטות)

והעיקר:

קיבלתי במשימה את מתכון החלומות שלי –

מאפה אלגנטי מפטריות עם סלט עגבניות,

עם צוות מהשמיים – בראשות אילת השחר סגל, גל, דניאל לוצקי, יעל טייץ ורותי אהרונוביץ– בקיצור – נבחרת החלומות.

ועשינו בהצלחה.

אפילו עם שקשוקה ב”מתנה”.

היה חלום!

 

ולמזלי, יש גם תיעוד מכובד

של @galit sabag

של מהלך העבודה,

הידיים שלי – וגם התוצאה,

שהחזיר את הכבוד שלי בעיני המשפחה.

 

גם טעמנו מאחרים והתענגנו על הטעמים

והלכנו הביתה עם פטריות ומתכונים –

וים של מוצרים טריים ונפלאים אחרים מירקות.

אז היינו חייבים לעשות –

במטבח המשפחתי.

 

בשבת לפני הצהריים,

התכנסנו כולנו במטבח סביב השיש , התנור והכיריים,

והכנו לנו ארוחת גורמה יצירתית –

יצרנו סעודת שבת בצהריים.

 

עונג שבת

סעודת חלומות – כמובן עם סלט ויין,

לפני חלומות שנת המצווה של שבת בצהריים.

 

איני יכולה לשתף אתכם בטעמים,

מפני שכולם התלקקו,

ולא נשאר פירור!

 

אז אני משתפת אתכם במראה ובמתכונים המשפחתיים.

אתם מוזמנים לעשות, להנות

ולכתוב לי תגובות.

 

פטריות ממולאות בטעם גן עדן

 20190728_203441 (002).jpפטריות ממולאות

המצרכים

פטריות ענקיות של #מרינה_פטריות_הגליל. רצוי ב 2 צבעים.

שמן זית

חבילת גבינת קוטג’ 5%

חבילת גבינת פרומעז מפוררת

גבינה צהובה מגורדת

גבינת פרמזן מגורדת

אופן ההכנה

מוציאים את הרגל מהפטריות

ומניחים אותן, כשהפתח כלפי מעלה,

על נייר אפיה בתבנית אפייה של תנור.

מערבבים היטב את היטב את כל הגבינות

וממלאים את את הפטריות במלית.

מזלפים מעט שמן זית מעל כל פטריה.

מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות

ואופים כחצי שעה.

צילחות והגשה

מסדרים את הפטריות בצלחת הגשה בהירה (רצוי לבנה) עגולה.

מניחים את הפטריות אחת ליד השניה

ומניחים על השולחן.

אוכלים.

.

 שבלולי פסטה עם פטריות – ממכר!

 20190728_203523 (002).jpgשבלולים

המצרכים

פטריות מכל הסוגים. מומלץ לפחות מ- 3 סוגים של #מרינה_פטריות_הגליל

שמן זית

מלח

שמנת מתוקה

מים

גבינה צהובה מגורדת.

פסטה איכותית. מומלץ: שבלולים גדולים.

אופן ההכנה

הפטריות

לחתוך פטריות מכל הסוגים לחתיכות (לא לקצוץ!)

לאדות בסיר עם מעט שמן זית כרבע שעה.

להקפיד לצמצם (המים).

להוסיף מעט מלח.

להעביר לבישול עם שמנת מתוקה, עד שמתגבש.

הפסטה

לבשל את הפסטה לפי ההוראות, “אל דנטה”.

אנחנו השתמשנו בשבלולי פסטה ענקיים (הגדולים בעולם – לדברי היצרן)  שהבאנו ממפעל ליד סורנטו.

צילחות והגשה

מסדרים את קונכיות-השבלולים על מגש מרובע

ממלאים בפטריות

מפזרים למעלה גבינה צהובה מגורדת.

IMG-20190727-WA0096 (002).jpgaשבלול

למים, טועמים, נהנים ומחסלים!

.

 תודה מיוחדת ל @Tal litani ו @Itai Zaida על היצירתיות וההכנה.

תודה ל @Rami Litani  על הצילומים.

אנחנו נהננו מאוד!

מקווים שגם אתם

ונשמח לראות ולשמוע משובים.

 

@Leah L

i  

#הופעה_מפתח_להצלחה

 

#Styleah

#מרינה_פטריות_הגליל

#סלונה

#הופעה_מפתח_להצלחה  @Leah Litani

#סטיילינג_ותדמית_להצלחה_לנשים_אנשים_ועסקים.

#כי_קודם_כל_רואים.

#לעשות_דברים_שאותי_משמחים.

#דיגיטליות_בעסקים.

#בלוגריות_ובלוגרים_בסלונה

 IMG-20190727-WA0098 (002).jpgשבלולים ופטריות

עוד מהבלוג של Styleah

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

מפתח להצלחה

זוכרים את "מלכת השבת" בחגיגת ספר התורה בכתה ב' שרה במרכז הבמה בשמלה לבנה את שיר קבלת השבת? וכולם נהנים, משתפים פעולה ומוחאים כפיים? זו הייתי אני; ומאז עד היום, החיים הם...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

מה מאחד את פורים, פסח וולנטיין הקדוש? יין ישמח לבב אנוש

 מתי אתם שותים יין?  בפורים או בפסח? אני – גם וגם וגם בוולנטיין וביום קר וחם והכי הכי – ליד הים.   אוהבים יין? איזה? מה אתם מעדיפים?  המבחר, הגישות, השיטות, הכוסות, האהבות – רבות. אבל, על דבר אחד – מ"קדמא דנא"...

תגובות

פורסם לפני 2 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה