הבלוג של קובי רמות

kobyramot

עדכונים:

פוסטים: 68

החל מיולי 2014

 

מצרכים

7 ביצים ( אפשר גם 6) מופרדות
7 כפות סוכר
2 אינסטנט פודינג וניל
1 אינסטנט פודינג שוקולד
2 שמנת מתוקה
2 כוסות חלב
50 ג’ר’ שוקולד מריר לציפוי

אופן ההכנה

1. במיקסר: חלבונים + סוכר למשך 5 דקות.
2. להוסיף: חלמונים+ פודינג שוקולד ולהמשיך להקציף לעוד כ- 4 דקות.
3. לחמם תנור ל- 160-170 מעלות.
4. לשים את התערובת בתבנית אפיה ולהכניס לתנור לכ- 45 דקות או עד שקיסם שננעץ יוצא יבש.ומצננים.
5. מקציפים שמנת + חלב+ אינסטנט פודינג וניל עד לקבלת קרם אחיד, ומורחים על התחתית ( התחתית אמורה ליפול).וגוררים מעל שוקולד מריר או בעזרת קולף תפו”א מכסים ולמקרר.
בתיאבון. הערה:
1.ניתן לליצור את הקרם מ0 1 שמנת מתוקה+1 אינסטנט וניל+1כוס חלב ( אני אוהבת שיש הרבה קצפת וכך גם אלה שטעמו אותה).
2. ניתן להשתמש במגוון טעמים של אינסטנט פודינג ולאו חייב תמיד להשתמש בוניל, יוצא משגע ותמיד מקבלים מחמאות (אותה גברת בשינוי אדרת)
בהצלחה!(מקור הכתבה לא ידוע)
קובי רמות

עוד מהבלוג של קובי רמות

עוגיות שוקולד מושלגות מהממות/קובי רמות

מצרכים: 100 ג` חמאה 130 ג` סוכר (חצי כוס+כף וחצי) 2 ביצים 200 ג` שוקולד מריר 2 כוסות קמח תופח אבקת סוכר אופן ההכנה: 1. להקציף / להקרים חמאה וסוכר, להוסיף ביצה, להמשיך להקציף ולהוסיף את השניה. להמיס את השוקולד בבן מארי ולהוסיף...

תגובות

פורסם לפני 6 years

עוגיות גרוזיניות קוקוס ואגוזים/קובי רמות

חומרים  לבצק: 200 חמאה, קרה וחתוכה לקוביות 3 שקיות סוכר וניל 1 שקית אבקת אפייה 31/2 כוסות קמח (500 גרם) 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל) למלית: 1 כוס אגוזי מלך קצוצים גס 1 כוס קוקוס 1/2 כוס סוכר 1 שקית סוכר וניל 1 כף קינמון 2...

תגובות

פורסם לפני 6 years

שלום לכולם!

ברוכים הבאים לבלוג שלי, לאחר שנות עבודה מאומצות בתחום אחר החלטתי להוריד הילוך. בזמני הפנוי גיליתי למעשה את המטבח שתמיד היה פיזית קרוב אבל למעשה היה רחוק מאד. גיליתי עולם מופלא שנותן המון מקום לדמיון ויצירתיות וקבלת...

תגובות

פורסם לפני 6 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה