הבלוג של קובי רמות

kobyramot

עדכונים:

פוסטים: 68

החל מיולי 2014

המרכיבים :
קופסה של פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
קופסה של פטריות פורטובלו – חתוכות לששה או שמונה חלקים
500 מ”ל שמנת 32%-38%
בצל גדול קצוץ
75 גרם חמאה
מלח גס
פלפל גרוס
קורט מוסקט
500 גרם ספגטי/ספגטיני/טליאטלה
50 גרם פרמזן להגשה
6 ליטר מים רותחים

כלים:
סיר 6 ליטר עמוק
קרש חיתוך
סכין חיתוך
מסננת פסטה
מחבת גדולה עמוקה יחסית
כף עץ
קערת ערבוב גדולה

מתאים ל4 מנות

אופן ההכנה:פסטה בשמנת ופטריות, טעימא

1. מרתיחים את המים בסיר הגדול. מוסיפים כפית מלח ואת הפסטה, ומבשלים לפי הנחיות היצרן.

2. מתחילים להכין את הרוטב: ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית, מוסיפים את הבצל ומאדים עד שנהיה שקוף.

3. מוסיפים את הפטריות ומאדים עד שהן מתרככות אבל לא מתקווצ’צ’ות. מוסיפים שתי כפות ממי הבישול של הפסטה ומערבבים בעדינות.

4. מוסיפים את השמנת ומערבבים בעדינות עד רתיחה.

5. מוסיפים מלח, פלפל ואגוז מוסקט, מערבבים ומורידים מהאש. מוסיפים כרבע כוס ממי הבישול ומערבבים.

6. שוטפים את הפסטה במים קרים, מעבירים לקערת ערבוב גדולה, יוצקים את הרוטב עם הפטריות ומערבבים בעדינות. מחלקים לקערות, מפזרים פרמזן ומגישים.

מקור הכתבה אינו ידוע

בתאבון!קובי רמות

עוד מהבלוג של קובי רמות

עוגיות גרוזיניות קוקוס ואגוזים/קובי רמות

חומרים  לבצק: 200 חמאה, קרה וחתוכה לקוביות 3 שקיות סוכר וניל 1 שקית אבקת אפייה 31/2 כוסות קמח (500 גרם) 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל) למלית: 1 כוס אגוזי מלך קצוצים גס 1 כוס קוקוס 1/2 כוס סוכר 1 שקית סוכר וניל 1 כף קינמון 2...

תגובות

פורסם לפני 6 years

עוגיות שוקולד מושלגות מהממות/קובי רמות

מצרכים: 100 ג` חמאה 130 ג` סוכר (חצי כוס+כף וחצי) 2 ביצים 200 ג` שוקולד מריר 2 כוסות קמח תופח אבקת סוכר אופן ההכנה: 1. להקציף / להקרים חמאה וסוכר, להוסיף ביצה, להמשיך להקציף ולהוסיף את השניה. להמיס את השוקולד בבן מארי ולהוסיף...

תגובות

פורסם לפני 6 years

שלום לכולם!

ברוכים הבאים לבלוג שלי, לאחר שנות עבודה מאומצות בתחום אחר החלטתי להוריד הילוך. בזמני הפנוי גיליתי למעשה את המטבח שתמיד היה פיזית קרוב אבל למעשה היה רחוק מאד. גיליתי עולם מופלא שנותן המון מקום לדמיון ויצירתיות וקבלת...

תגובות

פורסם לפני 6 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה