הבלוג של קובי רמות

kobyramot

עדכונים:

פוסטים: 68

החל מיולי 2014

 מרכיבים:
2 ביצים1/2 כוס (120 גרם) סוכר חום4 כפות מים

1/2 כוס (100 מ”ל) שמן

1/2 כוס (70 גרם) קמח לבן

1/2 כוס (70 גר) קמח מלא

כפית וחצי אבקת אפייה

1 כפית קינמון

קורט מלח

1/2 כפית תמצית וניל

3 גזרים בינונים מגוררים בפומפיה

אופציה: 1/2 כוס אגוזים קצוצים

אופן הכנה:קלה להכנה, טעימה ובריאה
  • מחממים תנור ל-170 מעלות.
  • בקערה מניחים יחד ביצים, סוכר חום, חלב ושמן וטורפים בעזרת מטרפה ידנית לתערובת אחידה (2-3 דקות של טריפה נמרצת).
  • מנפים פנימה את הקמח ואבקת האפייה, מוסיפים את הקינמון, המלח והוניל ומתחילים לקפל פנימה בעזרת לקקן או מרית (אפשר גם כף עץ).
  • מוסיפים את הגזר המגורר ומערבבים פנימה עד שהתערובת אחידה. בשלב זה, אם רוצים, ניתן להוסיף גם אגוזים קצוצים.
  • מעבירים את התערובת לתבנית אפייה, ואופים במשך 30-40 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.
  • מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר לפני ההגשה.

מקור הכתבה אינו ידוע

בתאבון!קובי רמות

עוד מהבלוג של קובי רמות

עוגיות גרוזיניות קוקוס ואגוזים/קובי רמות

חומרים  לבצק: 200 חמאה, קרה וחתוכה לקוביות 3 שקיות סוכר וניל 1 שקית אבקת אפייה 31/2 כוסות קמח (500 גרם) 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל) למלית: 1 כוס אגוזי מלך קצוצים גס 1 כוס קוקוס 1/2 כוס סוכר 1 שקית סוכר וניל 1 כף קינמון 2...

תגובות

פורסם לפני 6 years

עוגיות שוקולד מושלגות מהממות/קובי רמות

מצרכים: 100 ג` חמאה 130 ג` סוכר (חצי כוס+כף וחצי) 2 ביצים 200 ג` שוקולד מריר 2 כוסות קמח תופח אבקת סוכר אופן ההכנה: 1. להקציף / להקרים חמאה וסוכר, להוסיף ביצה, להמשיך להקציף ולהוסיף את השניה. להמיס את השוקולד בבן מארי ולהוסיף...

תגובות

פורסם לפני 6 years

שלום לכולם!

ברוכים הבאים לבלוג שלי, לאחר שנות עבודה מאומצות בתחום אחר החלטתי להוריד הילוך. בזמני הפנוי גיליתי למעשה את המטבח שתמיד היה פיזית קרוב אבל למעשה היה רחוק מאד. גיליתי עולם מופלא שנותן המון מקום לדמיון ויצירתיות וקבלת...

תגובות

פורסם לפני 6 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה