הבלוג של קובי רמות

kobyramot

עדכונים:

פוסטים: 68

החל מיולי 2014

החומרים הדרושים:
50 גרם חמאה
1 כוס חלב
200 גרם פתי בר עם שוקולד צ’יפס מרוסקים
לקרם:
150 גרם חמאה
1 כוס סירופ מייפל
200 גרם שוקולד מריר
1 כף תמצית וניל
150 גרם פתי בר עם שוקולד צ’יפס
200 גרם אגוזי מלך קלופים
3 ביצים
אופן ההכנה:
1. מכינים את הבצק: שמים את החמאה והחלב בסיר בינוני ומביאים לרתיחה. מסירים מהאש ובוחשים פנימה 200 גרם פתי בר מרוסקים. מאחידים ומשטחים עת תבנית (עגולה בקוטר 26 ס”מ או מרובעת).
2. מכינים את הקרם: מתיכים את החמאה באותו סיר בו הכנו את הבצק (אין צורך לשטוף). מוסיפים את המייפל והווניל, מערבבים היטב ומביאים לסף רתיחה. מסירים מהאש. שוברים פנימה את השוקולד, מחכים חמש דקות, מערבבים ואז מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה אגב ערבוב נמרץ.
3. טוחנים את האגוזים והביסקוויטים יחד במעבד מזון לפירורים גסים ומוסיפים לתערובת. מערבבים היטב.
4. יוצקים את הקרם לתבנית ואופים חצי שעה בחום של 180 מעלות.
(מקור הכתבה לא ידוע)
בתאבון!
קובי רמות

עוד מהבלוג של קובי רמות

עוגיות גרוזיניות קוקוס ואגוזים/קובי רמות

חומרים  לבצק: 200 חמאה, קרה וחתוכה לקוביות 3 שקיות סוכר וניל 1 שקית אבקת אפייה 31/2 כוסות קמח (500 גרם) 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל) למלית: 1 כוס אגוזי מלך קצוצים גס 1 כוס קוקוס 1/2 כוס סוכר 1 שקית סוכר וניל 1 כף קינמון 2...

תגובות

פורסם לפני 6 years

עוגיות שוקולד מושלגות מהממות/קובי רמות

מצרכים: 100 ג` חמאה 130 ג` סוכר (חצי כוס+כף וחצי) 2 ביצים 200 ג` שוקולד מריר 2 כוסות קמח תופח אבקת סוכר אופן ההכנה: 1. להקציף / להקרים חמאה וסוכר, להוסיף ביצה, להמשיך להקציף ולהוסיף את השניה. להמיס את השוקולד בבן מארי ולהוסיף...

תגובות

פורסם לפני 6 years

שלום לכולם!

ברוכים הבאים לבלוג שלי, לאחר שנות עבודה מאומצות בתחום אחר החלטתי להוריד הילוך. בזמני הפנוי גיליתי למעשה את המטבח שתמיד היה פיזית קרוב אבל למעשה היה רחוק מאד. גיליתי עולם מופלא שנותן המון מקום לדמיון ויצירתיות וקבלת...

תגובות

פורסם לפני 6 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה