הבלוג של קובי רמות

kobyramot

עדכונים:

פוסטים: 68

החל מיולי 2014

המרכיבים ל-15 יחידות:

1/3 כוס חלב

10 גרם שמרים טריים

1 כף סוכר

3/4 כוס קמח מנופה

קורט מלח

1 ביצה מס’ 2

1 כפית תמצית וניל איכותית/ מקל וניל

40 גרם חמאה מומסת ופושרת, אפשר להחליף במרגרינה

לסירופ הסוכר:

1/4 1 כוסות מים

3/4 כוס סוכר

1/8 כוס רום איכותי

 למילוי הקצפת:

1 מיכל שמנת מתוקה

1/3 כוס סוכר

1/2 מקל וניל

לעיטור:

דובדבנים מסוכרים, אגוזים מקורמלים, שבבי מקל קינמון, פירות יער טריים או שברי קרמל.

אופן ההכנה:

  1. מערבבים חלב ושמרים בקערת מיקסר עם וו עד איחוד. מוסיפים סוכר, קמח, ביצים, וניל, מלח ומערבבים כדקה. מוסיפים את החמאה המומסת ומערבלים 3 דקות עד שמתקבל בצק דביק ונוזלי מאוד.
  2. משאירים את הבצק לתפוח בקערת המיקסר 15 דקות. מערבלים במהירות כ20 שניות להוצאת האוויר ומעבירים את הבצק לשקית זילוף עם צנתר (מספר 8) או עם חור קטן.
  3. מזלפים לתבניות סיליקון בדוגמת סברינה או לתבניות מתכת משומנות עד ל- 3/4 מגובה התבנית. מתפיחים 30 דקות או עד שהעיסה ממלאת את כל גובה התבנית.
  4. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות 10-15 דקות, עד שהסברינות זהובות וכמעט חומות. מצננים ושומרים בכלי אטום במקפיא 24 שעות לפחות – אין לטבול את הסברינות באותו יום ייצור.
  5. מכינים את סירופ הסוכר: מספר שעות לפני ההגשה מרתיחים מים וסוכר.
  6. מוסיפים רום, מנמיכים את האש וטובלים את הסברינות בסירופ, כשצדן השטוח כ 2 דקות מכל צד עד שהן סופגות את הנוזל, מתנפחות ומשלשות את גדלן. מוציאים לתבנית עם מסננת ומשאירים כ 15 דקות להגרת נוזלים.
  7. מכינים את מילוי השמנת: מערבבים את תכולת מקל הווניל עם הסוכר. מקציפים את השמנת עם הסוכר עד שנוצרת קצפת יציבה. מצננים במקרר לשעה.
  8. הגשה: מעבירים את הקצפת לשקית זילוף עם צנתר משונן מספר 11 ומזליפים את הקרם בצורת ספירלה. ניתן לקשט בדובדבן מסוכר, אגוזים מקורמלים, שבבי מקל קינמון, פירות יער טריים או שברי קרמל.

מקור הכתבה אינו ידוע

בתאבון!קובי רמות

עוד מהבלוג של קובי רמות

עוגיות גרוזיניות קוקוס ואגוזים/קובי רמות

חומרים  לבצק: 200 חמאה, קרה וחתוכה לקוביות 3 שקיות סוכר וניל 1 שקית אבקת אפייה 31/2 כוסות קמח (500 גרם) 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל) למלית: 1 כוס אגוזי מלך קצוצים גס 1 כוס קוקוס 1/2 כוס סוכר 1 שקית סוכר וניל 1 כף קינמון 2...

תגובות

פורסם לפני 6 years

עוגיות שוקולד מושלגות מהממות/קובי רמות

מצרכים: 100 ג` חמאה 130 ג` סוכר (חצי כוס+כף וחצי) 2 ביצים 200 ג` שוקולד מריר 2 כוסות קמח תופח אבקת סוכר אופן ההכנה: 1. להקציף / להקרים חמאה וסוכר, להוסיף ביצה, להמשיך להקציף ולהוסיף את השניה. להמיס את השוקולד בבן מארי ולהוסיף...

תגובות

פורסם לפני 6 years

אוסובוקו בקר/קובי רמות

חומרים: 4 כפות שמן צמחי 4 פרוסות אוסובוקו בקר (בערך 350-400 גרם עם העצם) 1 כרישה, פרוסה לטבעות 5 שיני שום, קלופות 1 בצל, חתוך לקוביות 2 גזרים, חתוכים לעיגולים 4 גבעולי טימין 1/2 בקבוק יין אדום 1 כף ציר בקר קנור חופן...

תגובות

פורסם לפני 6 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה