הבלוג של ישראל פלדמן

ישראל פלדמן

יבוא יצור ושווק מוצרי בשר דגים וירקות קפואים. יבוא בשר מדרום אמריקה,השחיטה בהשגחת הרב מחפוד,"יורה דעה".

עדכונים:

פוסטים: 12

החל מדצמבר 2013

באופן ידוע, כאשר שומרים על מיני מזונות בטמפרטורה נמוכה, אורך החיים שלהם עולה. הדבר נכון לגבי מוצרים שונים ובפרט לגבי בשר. למעשה, על מנת לשמור על הבשר לאורך זמן אין להסתפק בקירור בלבד כי אם בהקפאה.

לקריאת הפוסט במלואו לחצו ישראל פלדמן

ישראל פלדמן בע”מ – יבוא יצור ושווק מוצרי בשר דגים וירקות קפואים.

יבוא בשר מדרום אמריקה,השחיטה בהשגחת הרב מחפוד,”יורה דעה”.

צרו קשר עם ישראל פלדמן בשר:

רח’ הרכבת 23 לוד.

טל : 08-9255061/2     פקס:08-9255064

גיא פלדמן  050-4060000

מען למכתבים: ת.ד 395 מיקוד 71368 .

עוד מהבלוג של ישראל פלדמן

הכירו את המתכון המנצח לסטייק אנטריקוט של ישראל פלדמן בע"מ

  במחבת גדולה מספיק יש לחמם את שמן הסויה. עוד לפני כן תבלו את הנתחים תיבול בסיסי של פלפל ומלח, ואז הניחו אותם במחבת. כל צד זקוק להשחמה במשך דקות...

ישראל פלדמן בע"מ: מהי המטרה בתהליך המלחת הבשר?

הבשר, כידוע, עובר לא מעט תהליכים עד אשר הוא הופך למוכן לאכילה. אחד המרכזיים שבהם, הכולל בתוכו השלכה על הכשרות והטעם שלו כאחד, הוא הליך ההמלחה. מתי עושים זאת, ומהם היתרונות שבתהליך? לקריאת הפוסט במלואו לחצו ...

תגובות

פורסם לפני 6 years

הכירו את צלי הכתף - ישראל פלדמן בע"מ

    נתח מספר 5, צלי כתף, המשווק על ידי חברת ישראל פלדמן, הוא נתח בעל מראה ארוך וצר, שמזכיר במידת מה כיכר לחם. רקמת חיבור נמצאת במרכז הנתח, שבקצהו...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה