הבלוג של חגית תגורי

לאכול, ליהנות ולפרגן

עדכונים:

פוסטים: 359

החל מדצמבר 2013

בצק בריוש – בצק נפלא לעבודה וטעים פחד- שווה את הקלוריות

08/02/2014

חומרים לבצק- כדאי להכפיל כמויות

21/2 כוסות קמח

1 א. אפייה

3 כפות סוכר

2 כפות חלב

3 ביצים

150 גר’ חמאה חתוכה לקוביות

1 מקל וניל

20 דובדבנים חמוצים

הכנה:

את הקמח+א.אפייה+סוכר+חלב+ ביצים- למיקסר לערבול

להוסיף את החמאה וגרגירי מקל הוניל

ללוש 8 דקות.

ללפף עם ניילון נצמד או להכניס לשקית(גדולה) עם סגירה- ללילה למקרר

את תערובת הגבינה להכין לפני המילוי:

250 גר’ ריקוטה

250 גר’ גבינה 5%

1/2 כוס סוכר

2 חלמונים

1/4 כוס קורנפלור

1/2 חבילת אינסטנט פודינג(וניל)

1 מקל וניל.

לערבב ידני בקערה.

מי סוכר: 1/2 כוס סוכר +1/4 כוס מים- להביא לרתיחה ולקרר

הכנה:

את הבצק לחלק ל 2 חלקים ולשטח לרוחב.

את כמות הגבינות לחלק- 1/2 למריחת הבצקים 1/2 להכניס לשק זילוף.

בצד הבצק להזליף 3 שורות של גבינה ועל הגבינה לסדר פס של דובדבנים(ללא חרצן)

לגלגל בעדינות לחתוך עם סכין משוננת ולסדר בתבנית כלפי מעלה.

למלא את התבנית – 2 חלקי הבצק נכנסים לתבנית.

למרוח בביצה.

לתנור שחומם מראש 165 מעלות 40 דק’

כשהעוגה יוצאת למרוח במי סוכר .

עוגה נפלאה.

מקור המתכון (עם שינויים שלי ): מתוקה

עוד מהבלוג של חגית תגורי

תצוגה מקדימה

במטבח עם חבר ותיק

את אבי שטייניץ הכרתי דרך אורלי אשתו ,מימי פורום YNET  העליזים.  באותה קבוצה מיתולוגית נוצרו קבוצות חברים שנפגשות עד היום. אנו נפגשים כל חודשיים (זו המטרה) בבית אחר ומבשלים לפי נושא בבית המארחים. המנות של אבי תמיד מושקעות...

תגובות

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

עוגת גבינה 3% דיאטטית נהדרת (ללא קמח)

חומרים: לחמם תנור ל 170 מע' תבנית 24 או 26 משומנת. 750גר' גבינה 3% 1 גביע יוגורט 4 כפות קורנפלור 5 ביצים 1 אינסטנט פודינג בטעם...

תגובות

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

עוגת שוקולד שתמיד מצליחה

עוגת שוקולד שתמיד מצליחה חומרים והכנה : 4 ביצים 2 כוסות סוכר 200 דר חמאה רכה מעט תמצית וניל איכותית 4 כפות קקאו הולנדי לערבב  יחד במיקסר, להתחיל עם הביצים והסוכר עד...

תגובות

תגיות:

פורסם לפני 5 years

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה