הבלוג של הדר אוקנין

HadarLing

עוסקת בקידום במדיה חברתית והפקת אירועי מובילי דעה לחברות, משרדי פרסום ויח"צ. מי שמעוניין בשת"פ, מוזמן לשלוח אי-מייל אל: [email protected] דף הפייסבוק שלי: http://www.facebook.com/Ok.Hadar האתר שלי: hadarok.com

עדכונים:

פוסטים: 49

החל מינואר 2011

השבוע הייתי בהשקה של הסניף החדש של רשת בתי קפה לנדוור בגבעתיים.

זאת לא פעם הראשונה שאכלתי בבתי הקפה של הרשת.

בסניפים באבן גבירול וברוטשילד בת”א ישבתי לא מעט, אבל תמיד הזמנתי ארוחות בוקר וקפה.

הפעם נחשפתי, מעבר לארוחת הבוקר, גם לסוגים אחרים של ארוחות שהרשת מגישה.

קצת על רשת לנדוור:

“בשנת 1919 פתח משה לנדוור בית קפה קטן במרכז ברלין. לימים עשה הקפה עלייה והפך לבית הקלייה הראשון בארץ. שמונה עשורים מאוחר יותר נפתח ‘לנדוור – בית הקפה’, הממשיך מסורת ארוכת שנים של קלייה ואהבת קפה. המקום מעוצב, חי ונושם ברוחה המקורית של חברת הקפה הותיקה, באריזה ישראלית עדכנית.

לצד האספרסו והקפוצ’ינו העשויים לפי סטנדרטים איטלקיים נוקשים, זהו אחד המקומות הבודדים בהם אפשר ליהנות מחוויית קפה שחור המתבשל בכלי מיוחד ונמזג מפינג’אן לתוך כוס קפה טורקי קטנה. את הקפה המהביל אפשר לקבל במספר תערובות המיוחדות לקפה לנדוור: תערובת בוקר בניחוח וניל, ים תיכוני, שקדים, אלג’יראי, מסאלה, הל או חוויאג’.

בית הקפה פועל לפי מספר עקרונות מנחים: איכות, פשטות, טריות, שירות מעולה ומקוריות. הלחמים הטריים והאיכותיים מבוססי מחמצת טבעית וקמח המיושן חודש שלם, מה שמקנה להם טעם מיוחד וערכים תזונתיים גבוהים. הם נאפים מדי יום בתנורי אבן מיוחדים ומהם מכינים את הסנדוויצ’ים המצוינים ומבחר פוקצ’ות עשירות. כל המנות נעשות רק בעת הזמנת הלקוח”

קצת על הסניף החדש:

“עופר קורן, מנכ”ל רשת קפה לנדוור מסר “ההחלטה לפתוח סניף בגבעתיים נובעת מתהליך התרחבות שהרשת עוברת בימים אלו ברחבי הארץ. עד לסוף שנת 2011 אמורים להיפתח 5 סניפים נוספים ועוד 10 סניפים חדשים יפתחו בשנת 2012.  אנו בטוחים כי הסניף החדש אשר עוצב בקפידה, יהיה אחד מהסניפים החזקים ברשת בשל המיקום האסטרטגי שלו”

הסניף החדש של קפה לנדוור בגבעתיים הוקם במקום קפה Y שנפתח לפני כעשור על ידי יריב פרגן, 40, ויובל בן משה, 40, חברי ילדות שגם עבדו יחד במשרד הביטחון ובהמשך החליטו לפתוח את בית הקפה השכונתי. קפה לנדוור משתלב באופן מושלם באזור השכונתי של גבעת רמב”ם גבעתיים, ומזמין אליו רבים מתושבי הסביבה, סלבריטאים, משפחות, זוגות בבילוי רומנטי, וכל מי שרוצה להרגיש בבית שהפכו ללקוחות קבועים במקום”

במסגרת הטעימות במסעדה, טעמנו גם מהתפריט המיוחד שהושק לכבוד פסח – קצת על התפריט:

“מנות המצה בריי יוגשו ברשת קפה לנדוור החל משבוע לפני ערב החג (12.4) ועד סוף החג

לכל עדה, כמעט, יש גרסא משלה למצה בריי רובן כוללות לא יותר מאשר ריכוך של המצות במים או חלב, והפיכתן לעיסה טרם טיגונן עם ביצה טרופה. רשת קפה לנדוור משיקה שלוש גרסאות מושקעות למצייה המיתולוגית.

הגרסה הבלקנית עם תרד וגבינת קשקבל, הגרסה היוונית המגולגלת בחציל, פלפל קלוי וגבינת עזים והגרסה המתוקה בסגנון השטרודל האוסטרי עם תפוחים מקורמלים, אגוזים וקינמון.

תפריט המצה ברייד בקפה לנדוור לפסח עשוי משילובים של חומרי גלם טריים,

ותבלינים טריים ואיכותיים:

  • תרד וגבינת קשקבל מוגש עם מוגש עם בומצית גדולה של יוגורט מלפפונים ונענע. מחיר: 27 ₪
  • גלילות חציל, פלפל קלוי וגבינת עזים. מחיר: 27 ₪
  • מצה בריי תפוחים מקורמלים, אגוזים וקינמון עם זילוף סילאן ושברי אגוזי מלך מפוזרים מעל, מוגש לצד גבעות קצפות טרייה ומתוקה. מחיר: 29 ₪”

עוד מהבלוג של הדר אוקנין

כמו צמח בר - ארוחת טעימות במסעדת אל-באבור

השף חוסאם עבאס, הבעלים של מסעדת אל-באבור, חבר שלי בפייסבוק. כבר הרבה זמן שאני רואה תמונות של מאכלים שהוא מעלה בפייסבוק ותגובות של אנשים לתכניו, והיה ברור לי - את האוכל שלו אני חייבת לטעום!! אז התמזל מזלי והוזמנתי לאירוע...

על אירוע הבלוגרים שערכתי ב"מיקוני"

לפני כחודש קיבלתי טלפון מאיציק המל, אחד הבעלים של מסעדת מסה וגוסטו ואיש עסקים מוערך. איציק סיפר לי שהוא ישב לאכול באיזה מקום באבן גבירול, שהאוכל בו פשוט, מעולה ולא יקר. אבל, הוא חשב, לא יזיק למקום קצת יח"צ. מכיוון שעשיתי...

תגובות

פורסם לפני 9 years

מעורב ירושלמי

יש לי רגשות מעורבים ביחס לירושלים. אם הייתם שואלים אותי לפני כמה שנים, הייתי אומרת לכם שאני מתה על ירושלים, שהיא כמו חו"ל בשבילי, שהיא לא מזכירה אף עיר אחרת בארץ - הן מבחינת המבנים, הנוף, המנטליות, האווירה. אפילו היה לי...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה