הבלוג של gullkozlov

#gulleats

עדכונים:

פוסטים: 26

החל מינואר 2017


IMG_9880_Facetune_03-08-2019-22-06-17

זה מתכון קל וטעים למנה פשוטה ויומיומית שבניתי במיוחד בשביל אנשים בעלי מודעות גבוהה לתזונה, שמעוניינים לצרוך חלבון במינון גבוה – ספורטאים, חובבי כושר, וגם כאלה שסתם אוהבים לאכול בריא אבל לא עוסקים בספורט (היום זה יום טוב להתחיל)

רכיבים:

250 גרם פסטה פנה PRO+ של וילי פוד (ניתן לקנות ב-AM:PM)
2 כפות שמן זית
170 גרם “שניצל” חזה עוף (2 חתיכות) – פרוס לרצועות
3 שיני שום קצוצות
60 גרם פטריות שמפיניון פרוסות (4 בינוניות) – אני משתמש בראשים בלבד – זה פשוט יותר יפה לי ככה
2 כפיות גרידת לימון
2 כפות מיץ לימון
50 גרם פרמז’ן מגורר
12 גרם עלי בזיליקום קצוצים
מלח ופלפל שחור גרוס לפי טעם

הוראות:
1) להרתיח מים בסיר ולהכין את הפסטה לפי הוראות שעל האריזה. מסננים את הפסטה, שומרים 120 מ”ל של מי הפסטה בצד.
2) בינתיים, מחממים את שמן הזית בווק או במחבת גדולה, שמים על אש בינונית ומטגנים את רצועות העוף למשך כ3-4 דקות, כדקה וחצי כל צד.
3) מוסיפים שום ופטריות, מבשלים 4-5 דקות תוך בחישה מדי פעם – עד שהפטריות רכות והכל מזהיב מעט. מוסיפים גרידת לימון, מיץ לימון, מלח ופלפל, נותנים ערבוב ומורידים מהאש.
4) לתוך הווק מוסיפים את הפסטה, את מי הפסטה, פרמז’ן ובזיליקום. מערבבים, מקשטים עם כמה עלי בזיליקום ומגישים.

בתיאבון! לא לשכוח אימון בערב.

 

IMG_9859 073A0164a

 

עוד מהבלוג של gullkozlov

תצוגה מקדימה

הכל על הזית

"השומן של השפלה זה שומרון" אמר דוד המדריך המזוקן בעודי עומד על קצה תהום בתצפית שנקראת "מרפסת המדינה" וסוקר את המגדלים של תל אביב מבעד לעננת הערפיח. "אריאל שרון היה מביא...

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 3 years
תצוגה מקדימה

ארוחת השף הירושלמית שלי

חבר שהתמזל מזלו והצליח לשריין מקום חודשיים מראש לאחת מארוחות הטעימות האקסקלוסיביות שנמצאות כל כך באופנה עכשיו - שלח לי בווטסאפ תמונות של המנות בשידור חי, בליווי של...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה