אנטיפסטי כרובית וקישואים בתיבול מפתיע

מנה טעימה ביותר, מינימום הכנה, מקסימום בריאות וטעם נפלא!

מצרכים:

חצי ראש כרובים, מופרד לפרחים בגודל בינוני

קישוא אחד חתוך לטבעות בגודל 1 ס"מ

חצי כפית כורכום

כפית כוסברה יבשה

קצ יותר מחצי כפית מלח

חצי כפית פלפל שחור גרוס

כף שמן זית

תהליך:

לחמם את התנור ל-180 מעלות חום.

לסדר נייר אפיה בתבנית ולשמן אותו מעט עם מברשת סיליקון טבולה במעט שמן זית.

לערבב עם הידיים את הירקות החתוכים עם כף שמן זית והתבלינים בתוך קערה גדולה (טריק שלי שמאפשר לי לקבל כיסוי אחיד של תבלינים ושמן זית על הירקות תוך שימוש במינימום שמן).

לסדר את הירקות בתוך תבנית ול"לשכוח" אותם בתנור חצי שעה בחום כ- 180 מעלות, לא לשכוח להוציא ולהינות 🙂

בתיאבון!

אם יש לכם שאלות, בקשות, הצעות – אתם מוזמנים להשאיר כאן תגובות ואני אשמח לענות על כולן

הירשמו לערוץ שלי ביו-טיוב כדי להתעדכן ראשונים באימונים הכי חדשים: http://www.youtube.com/user/wowyourbody

אימוני כושר חדשים, מאמרים על תזונה נכונה ומתכונים בריאים וטעימים: http://saloona.co.il/members/wowyourbody/

וגם פה: http://www.elite-f.com/wow.html

בפייסבוק:

http://www.facebook.com/pages/WOW-your-body-%D7%91%D7%9C%D7%95%D7%92-%D7%94%D

ג’ני פלדשטיין קפלן

מאמנת כושר אישית ויועצת תזונה ואורח חייים בריא

עלית פיטנס