רשת WOK TO TALK הגיעה ארצה .
במרכז תל אביב בנחלת בנימין 52 נפתחה המסעדה החדשה של הרשת הטעימה הזו .
רשת בינלאומית המתמחה בהרכבת מנות אישיות של נודלס למיניהן .ביצים,קמח מלא,אודון או אטריות אורז .
רשת שמזון מהיר הוא שמה השני -אמה מה יש מהיר איכותי וזו אחת מהטובות בהן טעמתי מוקפץ כזה .
הטריות והצבעוניות זה כאן . על הטעם אין מה לדבר .
הקונספט של מנה בסיסית ובה אתה מוזמן להוסיף או לגרוע רכיבים מצויינת .
כל לקוח יכול להנות בדרכים שונות ממנה מעולה .
צמחונים ,טבעונים או אוהבי בשר ופירות ים יהנו ממנתם ובכל יום בהרכב אחר .
אפשרות בחירת הרוטב מעולה ובריאה היות וישנם אנשים הרגישים לאוכל חריף או רגישים לגלוטן ויש עבורם פתרון טעים ששומר על בריאותם היות והם שולטים ברכיבי מנתם.
כשמחיר המנה זול כל כך והרכיבים מעולים כל אחד יכול להגיע ולקחת גם הביתה כשעסוקים מאוד .
מאחר ואני אוהבת מראה עניים להלן השתלשלות הכנת מנה ללקוח מרגע הזמנתה כשניר הבעלים של הרשת ווינסנט השף במקום שיתפו פעולה להזין את לקוחותיהם בזמן אמת .זו רשת מזון מהיר הלא?
מנהל השיווק של הרשת שנרתם לעזור בעת צורך .
איש העסקים ניר מעתוק קיבל את הזיכיון בארץ להקמתה. ניר, מבעלי רשתות המזון האסייתיות צו'קה וצ'יינה טאון המונות 24 סניפים וממוקמות בעיקר בקניונים, מרכזי קניות ומתחמי בילוי מובילים. הזיכיון בישראל, שיהיה בבעלותו הבלעדית ניתן לו בגלל ניסיונו והתמחותו רבת השנים בתחום המסעדות האסייתיות.
איש צנוע ניר ונרתם לעזור בעת צורך בעבודה עם אנשיו אבל מה שאהבתי בו זה את נדיבותו עת ראה קשיש מביט בעבודתם והזמינו לארוחה ללא תשלום .
לכאלו אני מפרגנת פי כמה היות וישנם קשישים לרוב ,שהפכו לשקופים וניר שאני מאמינה שעושה זאת בכל המקומות שבבעלותו נותן דוגמה חיה לעוסקים במקצוע ההסעדה כיצד צריך לנהוג .
ולא ,הוא לא ביקש ממני לפרסם זאת .זו הרגשתי הבלעדית .
הרשת הוקמה ב־2004 באמסטרדם על ידי האחים נחמן ודב מלוא והאחים בועז וליאור שוויצר שמחזיקים גם ברשת פלאפל מעוז ברחבי אירופה ובארה"ב.כיום הרשת מוחזקת בבעלות משותפת עם החברה היפנית הציבורית TORIDOLL CORPשבבעלותה מעל 1200 מסעדות בתחום .
הרשת מתכננת לפתוח כ-40 סניפים זכייניים בבמקומות ציבוריים כמו קניונים ומקומות בילוי בהן קהל הצורך מנות מהירות ,טריות ואיכותיות במחיר שווה לכל נפש .
השף בסניף וינסנט הסכים לשתף אותנו באחד ממתכוניו .
נודלס ביצים ותוספות –
החומרים (ל־4 מנות):
√ 400 גרם איטריות ביצים (נודלס) מבושלות לפי הוראות היצרן
√ 4 נתחי פרגית נקיים וחתוכים לקוביות
√ 2 כפות שמן
√ 1 בצל סגול קלוף וחתוך לפרוסות דקות
√ 1/4 כרוב לבן חתוך דק־דק
√ 3 שיני שום קלופות ופרוסות
√ 1 כף שורש ג'ינג'ר קלוף וכתוש
√ 1 ראש ברוקולי מפורק לפרחים
√ 1/2 כוס אגוזי קשיו קלויים
לרוטב:
√ 4 כפות רוטב טריאקי
√ 2 כפות סילאן
√ 2 כפות רוטב סויה
√ 2 כפיות שמן שומשום
√ מלח לפי הצורך
להגשה:
√ שומשום קלוי
√ עלי כוסברה
√ פרוסות צ'ילי טרי
אופן ההכנה:
מבשלים את פרחי הברוקולי במי מלח רותחים כ־3 דקות, עד שהם מתרככים מעט. מסננים ומעבירים למי קרח.
מחממים בווק את השמן על להבה גבוהה, יוצקים את כל המרכיבים, למעט הרוטב, ומקפיצים יחד עד שהעוף מחליף את צבעו והופך שחום. מוסיפים את כל מרכיבי הרוטב ומקפיצים יחד במשך כדקה על להבה גבוהה.
מעבירים לצלחת הגשה, מקשטים בשומשום, בעלי כוסברה ובצ'ילי ומגישים.
לצמחונים ניתן להשמיט את הבשר ולהשתמש בטופו בקוביות באותה דרך הכנה .
מחיר:
תפריט מורכב ממנת בסיס לבחירה שמחירה 21.9 ₪
מחיר מנת נודלס וירקות 21.9 ₪
אפשרויות הבחירה 3 סוגי נודלס אטריות ביצים, אטריות אורז, אטריות מקמח מלא ואטריות אודון למנת הבסיס מתווספים כרוב, גזר, נבטים, בצל וביצה. ורוטב לבחירה.
ניתן להוסיף מרכיבים שונים למנה בשר או ירקות שלכל אחד מחיר שונה.
טלפון ווק טו ווק : 03-9441918
כתובת: נחלת בנימין 52 פינת רוטשילד ת"א
שעות פתיחה: 11:00 בבוקר – 02:00 השעות הקטנות של הלילה