tiktaknet מתכונים מהירים כשרעבים
רוטב שמנת, פטריות וערמונים לניוקי או לפסטה
רכיבים:
- מיכל וחצי שמנת מתוקה
- 80 גרם פטריות פורצ'יני, מושרות מראש כחצי שעה במים רותחים
- סלסלת פטריות שמפיניון, פרוסות
- חבילת ערמונים (כ-200 גרם), קלופים, קלויים וקצוצים גס
- מלח ופלפל לפי הטעם
- מעט תבלין אגוז מוסקט
- 100 גרם פתיתי גבינת פרמז'
איך מכינים:
1. במחבת מרתיחים את השמנת
2. מוסיפים את שאר המרכיבים ומבשלים ביחד עוד כ-10 דקות על אש נמוכה.
3. מוסיפים את הרוטב לפסטה או ניוקי שבושלו מראש
2. מוסיפים את שאר המרכיבים ומבשלים ביחד עוד כ-10 דקות על אש נמוכה.
3. מוסיפים את הרוטב לפסטה או ניוקי שבושלו מראש
מומלץ להגיש את המנה עם תוספת של פתיתי גבינת פרמזן מעל.